Старо за ново

Meни су обили ауто, развалили браву и украли радио, и каско је покрио све трошкове делова и рада у овлашћеном сервису (комплет нових брава, фарбање врата, централна конзола...). Добар посао с обзиром да бих морао да платим 400 евра за делове и рад да нисам имао каско.

Moj matori je Doblom raspalio nekog Golfa 2 od pozadi... šteta 113k na Doblu. Popravili ga kod Stojanova, Dunav kasko pokrio sve.

Каско за прву годину новог Пунта је око 220 евра. Срећа што се може платити у ратама па ћу пристати. Каско покрива и осигурање од крађе и др...

Kakav si to kasko uzeo i gde za 220 €. Ja sam platio 31000 kasko sa učešćem u šteti od 50 € plus kasko za stakla. Posebno za stakla sam da ne bih potezao celu polisu za prozor ili sl i samim tim da gubim moguće kasnije pogodnosti.

Kakav si to kasko uzeo i gde za 220 €. Ja sam platio 31000 kasko sa učešćem u šteti od 50 € plus kasko za stakla. Posebno za stakla sam da ne bih potezao celu polisu za prozor ili sl i samim tim da gubim moguće kasnije pogodnosti.
Тип из Фиата ми је тако рекао да ће бити. Нисам још тај каско прихватио јер нисам добио Пунта. Знаћу ускоро па ћу јавити детаљније.

Злонамерност је твоја карактерна црта.

Ti si kao neki psiholog, sta li vec? Sledeci put postavljaj takva pitanja svom psihicu, a ne ovde na forumu, niko te ovde nije zajebbavao niti filozofirao.
Lepo smo ti rekli da olovni benzin skodi motoru i izduvnom sistemu projektovanom da radi na bezolovni benzin, obrnuto bezolovni benzin ne steti starijim motorima. Ako u toj tvojoj bosanskoj cuki nema bezolovnog benzina, imas mogucnost da se preselis u urbanu sredinu, da kupis stariji automobil koji koristi olovni benzin, ili da batalis sve to pa da kao onaj Ekrem nabavis magarca.
:bye:

Ma ljudi Novi punto traje 25-30 minuta. Sedneš u njega voziš ga malo i onda se zaletiš u zid sa jedno 100 km na čas. Garantujem da posle toga nema popravke(odnosno neisplativa je).
Ja sam kupio punta i u slast ga vozim. Takodje imam 7 godina garancije na limariju tako da ako ćemo iskreno bar 7 godina će da se vozi. Da novi automobili nisu isti kao oni pre 20-30 godina pa da i danas manje više izgledaju kao da su novi. Ali to je posledica toga što je neko u auto industriji shvatio da ako treba da prodaš nov auto neko mora da rashoduje stari. U to se ne računa niko iz Zastave njihovi automobili bez obzira na sve trule posle par meseci...

Траже у банци учешће 1.600 евра за особе које имају преко 60 година. Знам за особу која има 61 годину, велику плату. Али не вреди, хоће лихвари 1.600 еврића.:lol:

Recimo da olovni skodi bezolovnom, a bezolovni ne skodi olovnom. Na starijim meckama je u motornom prostoru postojalo dugme kojim se otprilike mogao deaktivirati katalizator (tako nesto) ako je umesto bezolovnog bilo samo olovnog. Bese davno kada su vecinom benzinci isli na olovni...

Skodi i bezolovni olovnom, jer proizvodi visu temperaturu pri sagorevanju, pa odu ventili i kojesta. Zato se sipa onaj octan booster.

A kad smo kod oktana, odlican pokazatelj toga kakvo nam je gorivo je to sto se moj Audi, koji je pravljen da radi na normal (91 oktan), ne ugasi odmah kad ga je na benzinu.

Poslednja izmena:

Back