Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
saki8050:pa ono.....meni jesu...[a tebi ako ih kupishe i ne budu bile nemoj mene kriviti![]()
]
Ma necu, vec sam ranije planirala da ih kupim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
saki8050:pa ono.....meni jesu...[a tebi ako ih kupishe i ne budu bile nemoj mene kriviti![]()
]
messenger_of_fear:Danas sam kupio tamno zelene poluduboke starke! Ekstra su! Evo slikao sam ih mobilnim telefonom.

Ja imam dvoje takvih i još ih nosim.Za mene najudobnija obuća odkad znam za sebe.milenche:):ja nemam starke, ali znam devojku koja ih je nosila pre 15 godina, a i dalje ih cuvabile su bele-sad su sive, ali ih ona obozava
![]()
Soph*I*:I tako posle mog dvomesecnog traganja za dubokim crvenim starkama po Beogradu i dosta siroj okolini ja ih ne nadjoh. . i sad sam odustala:-( . . .ali, sutra idem da utopim tugu sa poludubokim ljubicastim . . . :-D :-D
difrent from others...:kako bre nema crvenih starki?
ja sam video blizu skc-a u jedno, sportsom marketu za 3400.doboke starke a bilo je jos moza 12-15 modela

. . .doduse bezuspesnom,al' dooobroooo. . .
~FaLLeN_AnGeL~:Lizo,Messenger je mushko
Inache,sutra cu i ja moje da prikazem.:-)
Soph*I*:I tako posle mog dvomesecnog traganja za dubokim crvenim starkama po Beogradu i dosta siroj okolini ja ih ne nadjoh. . i sad sam odustala:-( . . .ali, sutra idem da utopim tugu sa poludubokim ljubicastim . . . :-D :-D
~FaLLeN_AnGeL~:Ja ne mogu da nadjem crne duboke...:-(

Soph*I*:uzela ljubicaste. . . savrshena boja,posle crvene. . .
![]()
Liza Dennis:A ciklama sa stikliiiiicoooooom? Bas su super! 8-)

Soph*I*:uzela ljubicaste. . . savrshena boja,posle crvene. . .
![]()