Una_94
Primećen član
- Poruka
- 586
Jel ti smeta!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Una_94:Jel ti smeta!?
Ne mogu da verujem. . . Neko se nekom izvinuo na forumu. . . Sve u svemu pozdravljam gestUna_94:JAVNO SE IZVINJAVAM LIMUNOVOM_DRVETU ZATO STO SAM GA VREDJALA BEZ POTREBE!

bile su bele-sad su sive, ali ih ona obozavaisti fazon kao i VSdifrent from others...:a pre toga mu je sve po spisku bez razloga...jos ispada mucenica
difrent from others...:ista si ko onaj bratislav nikolic

VANNNNSSSSSS!!!!!!Painkiller_girl:E trebam savjet od vas: koje patike da kupim, starke tinta - plave boje ili Vans patike crno - bijele?
to cju i ja da uradim 8-) saki8050:VANNNNSSSSSS!!!!!!![]()
![]()
to cju i ja da uradim 8-)
lol
ccc.....imam ja shtikle...starke na shtiklu su mi gadnedifrent from others...:sta je bilo?nema sa stiklicama starki pa oces vanssssss?
hehehe samo pitam,ne napadam?lol
![]()
.....a i vans vecj imam 8-) ali eto..bolje patike neg' starke 
saki8050:ccc.....imam ja shtikle...starke na shtiklu su mi gadne.....a i vans vecj imam 8-) ali eto..bolje patike neg' starke
![]()
saki8050:ccc.....imam ja shtikle...starke na shtiklu su mi gadne.....a i vans vecj imam 8-) ali eto..bolje patike neg' starke
![]()
pa ono.....meni jesu...[a tebi ako ih kupishe i ne budu bile nemoj mene krivitiPainkiller_girl:Jesu li udobnije od starki???
]