Elisa-Day
Početnik
- Poruka
- 35
Žute plitke vučem već 5 godina, kao i crne poluduboke. Duboke metalik sam kupila pre dve godine, a poluduboke zelene prošle i dva puta sam ih obula. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...samo stosu mi za pola broja manje pa me malko zuljaju. no dobro. valja se to razgaziti. hey ho lets go.Sweet_Jane:Da se pohvalim kupila sam moje tamno zelene starke...samo stosu mi za pola broja manje pa me malko zuljaju. no dobro. valja se to razgaziti. hey ho lets go.

2850??? Ja moje platio 3500 !!!Sweet_Jane:Starke su kostale 2580din
@Liza
Dzaba....vec mi je mnogo bolje....samo me malo zulja mali prst...sve za starke![]()
...Broken Brain:2850??? Ja moje platio 3500 !!!
A sad imaju ovde na Brdu za samo 2000 !!!
Samo nikad ne bih nosio one plave, izgledaju tako pumpadzijski...
Usla sam u radnju u knez mihajlovoj. tamo su ove mooje tamno zelene poluduboke 2580, a takve tamno crvene 3440din....mislim da ove moje nisu popularne ili tako nesto, pa zato kostaju tako malo u odnosu na ostale. mada ako cemo iskreno za gumu i platno i 2500 je previse.Broken Brain:2850??? Ja moje platio 3500 !!!
A sad imaju ovde na Brdu za samo 2000 !!!
Samo nikad ne bih nosio one plave, izgledaju tako pumpadzijski...

znas,da bi imao starke,prvo moras da ih kupisOktobar1864:bem ti, sve sami burzuji.
joj shto suu leeepe ^_^ ja videla takve duboke i ocjuuuLiza Dennis:Drugarrri, ovo su moje starkice iz sportske kolekcije. One sa stiklicom su na meni pa me mrzi da ih slikam... :wink:
![]()