STARKE!!!

Juce sam po povratku sa mora otrcala u converse kako bi potrosila preostali dzeparac...kupila sam predivne tirkizne duboke starke...mada, najomiljenije su mi plitke crvene...obozam ih

I tako posle mog dvomesecnog traganja za dubokim crvenim starkama po Beogradu i dosta siroj okolini ja ih ne nadjoh. . i sad sam odustala:-( . . .ali, sutra idem da utopim tugu sa poludubokim ljubicastim . . . :-D :-D

Soph*I*:
I tako posle mog dvomesecnog traganja za dubokim crvenim starkama po Beogradu i dosta siroj okolini ja ih ne nadjoh. . i sad sam odustala:-( . . .ali, sutra idem da utopim tugu sa poludubokim ljubicastim . . . :-D :-D

kako bre nema crvenih starki?
ja sam video blizu skc-a u jedno, sportsom marketu za 3400.doboke starke a bilo je jos moza 12-15 modela

Soph*I*:

E, i ja sam htela ljubicaste da uzmem, preslatke su.....imam crvene, ali plitke..

Back