Stariji muz i mlada zena ;)

Svaki brak je prica za sebe Klasicni brakovi su gdje je muz pola glave vislji i pet godina stariji od zene .
Da li je to garancija uspjesnosti braka ? Naravno da nije i mnogi takvi su se raspali . Raspadaju se i
uspijevaju i ovi koji nisu klasicni .Moja je majka 13 godina mladja od oca i nikad nije bio problem u
godinama .Znam i za brakove gdje je razlika i vise od 30 godina i skladno su funkcionisali .

sta si videla u njemu

dollars.jpg

poznajem takav jedan par ona je u najljepshim godinama a njemu jos 2 fale do penzije

ona je vesela a on je non stop nadrkan i nervozan, zhena sad vec suze roni shta da radi s njim kad bude non stop kod kuce

stalno im dolazi do zhestokih svadja i rasprava i moram priznati da je on krivac tih svadja
To sto je njen stariji muz naddrkan nema veze sa godinama .
Ti si mlada pa si naddrkana i sta sad ?:think:

To sto je njen stariji muz naddrkan nema veze sa godinama .
Ti si mlada pa si naddrkana i sta sad ?:think:

kako nema? ochito da ima jer on poshto je klasichni deka nema vishe niti volje a ni snage da prati njen ritam on ochekuje da se ona povije uz njega a njoj sa 43 ne pada na pamet da sjedi snjim pred tv-om dok on kunja gledajutji isti i gde zahteva da se uveche lijezhe u krevet u 21:30, imaju dijete malom je 8 godina i dosta je aktivan njemu i to dijete ide na zhivce stalno vrishti na malog i neostavlja ga sa njim kad mora na poso vetj vodi kod drugarica na chuvanje

shvatam i njega a i nju on hotje pred penzionerki zivot a ona je jos daleko udaljena od istog ona je aktivna a on pasivan + ima full zubnu protezu

kaze zena njegova ---> kad vidim onu chashicu sva se najezhim

- - - - - - - - - -

otkud tebi to da sam ja nadrkana? samo zbog toga sto ne aminujem sve shto vi ovde napishete i shto imam svoje mishljenje o zhivotu? pih

kako nema? ochito da ima jer on poshto je klasichni deka nema vishe niti volje a ni snage da prati njen ritam on ochekuje da se ona povije uz njega a njoj sa 43 ne pada na pamet da sjedi snjim pred tv-om dok on kunja gledajutji isti i gde zahteva da se uveche lijezhe u krevet u 21:30, imaju dijete malom je 8 godina i dosta je aktivan njemu i to dijete ide na zhivce stalno vrishti na malog i neostavlja ga sa njim kad mora na poso vetj vodi kod drugarica na chuvanje

shvatam i njega a i nju on hotje pred penzionerki zivot a ona je jos daleko udaljena od istog ona je aktivna a on pasivan + ima full zubnu protezu

kaze zena njegova ---> kad vidim onu chashicu sva se najezhim

- - - - - - - - - -

otkud tebi to da sam ja nadrkana? samo zbog toga sto ne aminujem sve shto vi ovde napishete i shto imam svoje mishljenje o zhivotu? pih
Pzda mu mtrna , pa koliko taj deka ima godina ?
Moj otac je jurio sojke sa 70 godina !

o temi nemam neko ni poz. ni negativ. mišljenje..ja lično ne bih pristala na tako veliku razliku iako volim da je muškarac stariji od mene.
možda da sam se tada u tvojim godinama zaljubila u nekog dobrog četrdesetogodišnjaka, ali danas...ne verujem da bi me baš dedisha neki previše mogao impresonirati, mada, ko zna...upoznala sam jednog muškraca u kasnim pedesetim..fantastična psihofizička vitalnost...delovao je puno mlađe...koliko je samo mojih vršnjaka koji su iznutra već sasvim truli, što zdravstveno, što mentalno, tako da...želim vam sreću i ne obaziri se na zlurade komentare:)
uostalom, ako je za utehu, poznato je da se žene kad ostare uglavnom gore zbabošu od muškaraca. :lol:

Poslednja izmena:

Back