Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
A ovo je tema na kojo bi trebali drvlje i kamenje jer je razlika prevelika ?
Lolo više neću da dolazim na tvoje teme![]()
Daleko od toga, civilizovani smo ljudi, diskutujemo samo, nigde ja nisam pozivao na kamenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovo je tema na kojo bi trebali drvlje i kamenje jer je razlika prevelika ?
Lolo više neću da dolazim na tvoje teme![]()

"E moj Drakče,ne znaš ti kako momci yebu..."![]()

Slusam tu neko musko drustvo, razvedeni, neki u braku, 30-40+ i provlaci se kroz pricu kako za njima kidisu curice tu svega 20-ak godina, mozda vise, mozda manje zavisi od slucaja.
U sustini se prica svodi "susa na sve strane" a onda kada se dodje u te neke godine, devojke (curice) se lepe samo. I nisu to neki bogati muskarci, sponzori, tako da ne verujem da je sponzorstvo u pitanju.
E sad, koliko ima istine u tome, jeste li vi kolege forumasi, a i forumasice, imali takva iskustva? Zasto dolazi do ove pojave? Sta je to toliko privlacno nekim devojkama kod muskaraca koji su 10-20 godina stariji od njih?
Da li su to "daddy issues" (po srpski, problemi sa tatom) koji nastaju zbog manjka ocinske figure ili nezdravog odnosa sa muskim roditeljem, pa se onda trazi kompenzacija u starijim muskarcima, tj. u neku ruku ocinska firugra?
Who cares kome se moze nek uzima sveze kome ne ima druge klase![]()
ne bi znao, al ima toga, vvaljda zracis nesto u tim godinama sto njihovi vrsnjaci mozda nemaju
To stoji, neko stariji 5-6-7-8 pa i 10 godina po mom nekom misljenju je razumljivo, jer devojke neretko brze sazrevaju od momaka, tako da je razumljivo da ih neko stariji privlaci, stabliniji je, zreliji.
Mada devojka od 18-19-20 sa muskarcem od 40 mi je nerazumljivo, jednostavno skeptican sam kako ce da se povezu na psihickom i emotivnom nivou kada neko moze tata da joj bude.
- - - - - - - - - -
Znaci ista stvar kao i sa zenama od 40 i mladicima od 19-20, iskljucivo seksualna privlacnost?
Zanimljivo.
Prirodnije nego obrnuto.
U krevetu može sve, ali u svakoj drugoj priči - neće da može mlađi tip i tetka ali devojka i čika već mogu da funkcionišu. Uostalom tako je i bilo već milionima godina otkad smo sišli sa drveta, već se i priroda polova tu uhodala.
Žene su veoma prilagodljive a muškarci su gadljivi i eto...

Samo da potvrdim da tacno da devojke u ranim dvadesetim napadaju mene koji imam vise od 40. Nisam ni sponzor ni nista posebno niti se postavljam sa neke visine na njih, jednostavno smo drugari i to je sve o sexu u stvari, privlace ih muskarci a ne mladici, mislim da je to prirodno.
- - - - - - - - - -
Mladici ni ne razumeju zene niti umeju sa njima. Stariji su opusteniji, sigurniji, mocniji, i hoce da se provode sa ribama koje bas to isto zamislite hoce
Ja imao sam nekoliko drugarica tih mladih sto imale kao decka nekog ozbiljna veza i to, kaze ne mogu da se opuste sa njim nikad kao sa mnom, i slicno da nezanimljivi su mladi ili gnjave ili otkud znam mladi su bre nezreli i to je ribama neseksualno valjda.

Jedino moc i pare 'zrace', sem ako devojka ima izrazen Elektrin kompleks, ili je iskompleksirana, nesigurna, ruzna, glupa itd..Znaci kompenzacija.
Koliko para toliko muzike
Stariji su umorni, istroseni, poluimpotentni, nervozni, dosadni, nemaju zivost niti zivotnu radost. cast izuzecima.
Je l godi generalizacija?![]()
Ako takvog muza imas pa ti juri klince da radosno i zivahno skacu na tebe, to je normalno, jos sreca pa se klinci i pale na matorke (posto kod vrsnjakinja nemaju prodju?)...
Ako takvog muza imas pa ti juri klince da radosno i zivahno skacu na tebe, to je normalno, jos sreca pa se klinci i pale na matorke (posto kod vrsnjakinja nemaju prodju?)...
- - - - - - - - - -
Odnosno mozda taj tvoj impotentni dosadni muz upravo skace po nekoj mladoj drugarici pa za tebe mu ne ostane zivosti, desava se cesto bas to...

Ja sam klinka.
Govorim iz vlastitog iskustva i iskustva svih mojih drugarica. Te klinke koje vi hebete su verovatno neki olos.![]()

Hahah ...Marisol koja si ti , kako te ne znam![]()

Verovatno zato sto ne volim tatice![]()

Ja sam klinka.
Govorim iz vlastitog iskustva i iskustva svih mojih drugarica. Te klinke koje vi hebete su verovatno neki olos.![]()
Ja sam klinka.
Iz cele ove price, meni se cini da se zeli neka finansijska sigurnost, auto, posao, diploma, da ima, letovanje ovamo, onamo, a to me asocira na jednu drugu pojavu.
Razumem da je finansijska stabilnost bitna, naravno da jeste, ali da je kljucni aspekt u vezi....

sparinguje lik od 30ak i matorac od 50ak,pitam ih onako vise mladjeg sta pobedjuje mladost ili iskustvo,mladji odgovara iskustvo,i uvek gde se nadju te razlike videces strahopostovanje koje imaju mladji,oni koji laju ko pudlice to rade iz straha ne zato sto su bolji u necemu,iskustvo je neprocenjivo i da se nego pozeli vratiti u mladje godine ne bi umeo da ih iskoristi i opet bi ih protracio,u ovom slucaju ne bi znao sta da radi s ribom osim da se prazni za svoj ceif,sto mnogim klinkama i odgovaraTako je.
Matorac je privlacan jedino ako je mocan i dominantan u drustvenoj sferi.(bogat) Obicni, prosecni muskarci nisu privlacni mladm devojkama.
Fizicki i seksualno je, naravno, superiorniji mladji, kao sto su i mladje zene privlacnije.
- - - - - - - - - -
Jedino moc i pare 'zrace', sem ako devojka ima izrazen Elektrin kompleks, ili je iskompleksirana, nesigurna, ruzna, glupa itd..Znaci kompenzacija.
Koliko para toliko muzike
- - - - - - - - - -
U cemu se ogleda ta navodna ranija zrelost zena? Uspesnje su? Pametnije? Talentovanije od vrsnjaka.
100x izgovorena laz i nebuloza postaje istna..
- - - - - - - - - -
matorka i momak funkcionisu u krevetu, a cika i devojka van kreveta.![]()
sparinguje lik od 30ak i matorac od 50ak,pitam ih onako vise mladjeg sta pobedjuje mladost ili iskustvo,mladji odgovara iskustvo,i uvek gde se nadju te razlike videces strahopostovanje koje imaju mladji,oni koji laju ko pudlice to rade iz straha ne zato sto su bolji u necemu,iskustvo je neprocenjivo i da se nego pozeli vratiti u mladje godine ne bi umeo da ih iskoristi i opet bi ih protracio,u ovom slucaju ne bi znao sta da radi s ribom osim da se prazni za svoj ceif,sto mnogim klinkama i odgovara
aha, razumem, ali onda si bas-bas klinka i jos ides u skolu i zivis sa matorcima, pa su su jedine cike koje poznajes neki lokalni mlohavci ofucani sto muvaju tvoje lake drugarice koje su slabi djaci...
ali zamisli draga moja klinko da si zavrsila skolu i da si lepa toliko lepa da svako te hoce i da mozes da biras. i da biras izmedju 1 i 2 eto dva primera mnogo prosta:
1. jao (mama ili drugarice) sto sam upoznala lika jbt 30 godina, malo vezba, istetoviran ima kitu hajde 20 cm, nesto sljaka snalazi se, izveo me odveo me u neku rupu neki stek i skakao po meni tri sata joj sve me boli jos se tresem....ok lik, razume se u kola i u igrice i ima par ortaka slicnih njemu...sanjari da zapali u neku englesku-francusku i pobegne od ove sirotinje, odnosno da ustedi jedan dan da kupi neki polovan auto srednje klase...strasan dasa, nije ni pickast bas onako je muskast i cini me srecnom, pored njega samo vrtim repom i smeskam se...
2. jao (opet mama ili drugarica) sto sam upoznala lika 40 godina, ne izgleda lose, ono covek jbt, kita isto 20 cm ali ne skakuce kao majmun nego nekako vise vodi ljubav ne znam, plus ima skolu, posao, kucu, stan, kola, sat (nista klos), svuda bio sve zna, prica strane jezike, opusten zanimljiv nasmejan, izveo me u dobar restoran i posle u klub neki njegovi drugari biznismeni pevaci politicari manekenke i umetnice, bas smo se lepo proveli, pa posle kod njega na gajbi jos lepse, pa pita me hocemo li na vikend u London ili na more skocimo negde daleko (sto ce da kosta koliko taj polovan auto iz zelja za lika broj 1)....bas me ono lepo tretira osecam se jbt pa isto samo se smeskam i sanjarim i vrtim isto repom koliko mi je dobro....
blago meni sto tako lepa sam se rodila, nisam ni olos ni laka devojka ni glupa, pa eto mogu da uzivam i da biram....i ako vec ne mogu oba tipa da imam, biram koga?
)