Stariji muskarci i mladje devojke (daddy issues?)

tvom iskustvu devojko fali neki tatica odnosno muzevan muskarac od 40 godina, pa da mozes da uporedis :)

za seksualno zrelu zenu nebitno koliko staru normalno je da je privlaci seksualno zreo/jak/mocan muskarac ili neki alfa kako u modi se kaze, a takvi muskarci imaju uvek vise od 35 godina, takva je priroda, muskarac do oko 35 je mladic jos i nerazvijen i neostvaren.

Jako netacno,
Alfa se radja. Oni koji novcem, obrazovanjam itd lece komplekse iz detinjstva/mladosti, kad su bili nezanimljivi vrsnjakinjama nisu alfe nego omege:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Iz cele ove price, meni se cini da se zeli neka finansijska sigurnost, auto, posao, diploma, da ima, letovanje ovamo, onamo, a to me asocira na jednu drugu pojavu.
Razumem da je finansijska stabilnost bitna, naravno da jeste, ali da je kljucni aspekt u vezi....

Vecini zena i muskaraca je to bitno, sto je narocito razumljivo s obzirom na materijalnu nesigurnost koja vlada u Srbiji. Meni nije

- - - - - - - - - -

Iz cele price vrlo lici da je nekim tetkama mnogo krivo sto nisu klinke. :)

i nekim tetkovima jer nisu mladi lavovi:mrgreen:

- - - - - - - - - -

sparinguje lik od 30ak i matorac od 50ak,pitam ih onako vise mladjeg sta pobedjuje mladost ili iskustvo,mladji odgovara iskustvo,i uvek gde se nadju te razlike videces strahopostovanje koje imaju mladji,oni koji laju ko pudlice to rade iz straha ne zato sto su bolji u necemu,iskustvo je neprocenjivo i da se nego pozeli vratiti u mladje godine ne bi umeo da ih iskoristi i opet bi ih protracio,u ovom slucaju ne bi znao sta da radi s ribom osim da se prazni za svoj ceif,sto mnogim klinkama i odgovara

ma u tome istine. Iz toga izvlacim zakljucak, posto si tako nahvalio prednost zrelosti da i ti volis zrele zenke. Ili ipak...neeeee:mrgreen:
Licemerni steeee, dvostruki arsini

Poslednja izmena:
E ovako. Prvo sto bih se zapitala o tom liku od 40 je: zasto on bira po pravilu mnogo mladje zenske osobe?
mogu biti neki od sledecih slucajeva ili kombinacija istih
1. zenu gleda iskljucivo kao objekat (razni bizMismeni i ine psihopate)
2. jako nezrela i iskompleksirana osoba (moguce da je ovo tvoj slucaj, ako ne moje duboko izvinjenje :mrgreen:)
3 strah od smrti, starosti, nemoci, prolaznosti i neadekvatna nada da ce kroz mladu zensku osobu sebe podmladiti, a zapravo se desi suprotno jer ga ona stalno podseca na to koliko je mator
4. esteta, umetnik sa slabom potencijom, slabom logikom i slabim filozofskim potencijalom, a jakim samozavaravanjem
5 specijalni slucajevi i sudbine

Izabrala bih onog koji ima najvise osobina koje su meni bitne, a to nisu te povrsne, formalne i pozerske osobenosti koje si nabrojao u oba slucaja.

Lik od 40 god koji je uglavnom s vrsnjakinjama ili +-5 god, a povremeno mu se desi neka mnogo mladja/starija, ne spada u ovu kategoriju muskaraca

da ti odgovorim: svakom muskarcu nebitno koliko godina ima svidjaju se mlade zene, takva priroda jbg, mlade zdrave plodne su privlacne. starije od 30 ne da nisu privlacne zbog godista nego bre nisu vise lepe, nemaju zube, nemaju telo, nemaju miris, ofucane su I ocerupane I ako nisu vec majke pa nisu ni plodne, plus su sjebane slupane negativne itd. zene su prirodno u nekom vrhu kako se kaze u ranim dvadesetim, jbg, dok muskarci tek posle tridesete, takvi smo mi ljudi.

meni ne bi ni pristajala neka teta starija od recimo 33 godine znaci samo deset godina mladja od mene, stara bi bila, ne znam, ne primecujem starke u stvari, nevidljive su I one meni I ja njima.

- - - - - - - - - -

ma kakvi crni strahovi I nemoci, kazem ti jos jednom muskarac oko 40 je na vrhuncu moci I snage u svakom pogledu.

Jako netacno,
Alfa se radja. Oni koji novcem, obrazovanjam itd lece komplekse iz detinjstva/mladosti, kad su bili nezanimljivi vrsnjakinjama nisu alfe nego omege:mrgreen:

- - - - - - - - - -

sto si ti svadljiva, I sve znas tako mlada boze :)

alfa je jak I uspesan I vodja u grupi, tacno dosta od toga genetski, ali zaboravljas da ti satro kul tipovi iz skole postaju luzeri I siromasi ili krimosi I narkomani kad porastu, a da oni dobri djaci sto su tebi neprivlacni sad (sto je normalno za skolski uzrast jel) postaju vodje odnosno uspesni kad porastu I znaci mnogo jaci I privlacniji od tetoviranih nervoznih I nepismenih idiota.

odnosno, za tebe sad u skoli glavni Baja ili taj alfa je verovatno neki hooligan, normalno, ali za par godine bejbe promenices pricu, kao svako sto promeni, a kad budes jednog dana imala momka od 40 godina bices srecnija nego sad znas :)

jos jedna stvar: kao mlade zene racunam one koje imaju barem 20 godina, manje od toga ne postoje za mene ni u kom slucaju. 22-23 neki minimum, 25-26 idealno, eto, a imam 40, mislim mladja od toga ili starija ne bi mi ni pristajala kao partner, ne osecam se ni tatica niti jurim klinke.

I mislim posto zene I muskarci razlicito sazrevaju da idealni par je mozda kad je muskarac 10 godina stariji od zene, eto. zena 25 a muskarac 35, tako nekako.

da ti odgovorim: svakom muskarcu nebitno koliko godina ima svidjaju se mlade zene, takva priroda jbg, mlade zdrave plodne su privlacne. starije od 30 ne da nisu privlacne zbog godista nego bre nisu vise lepe, nemaju zube, nemaju telo, nemaju miris, ofucane su I ocerupane I ako nisu vec majke pa nisu ni plodne, plus su sjebane slupane negativne itd. zene su prirodno u nekom vrhu kako se kaze u ranim dvadesetim, jbg, dok muskarci tek posle tridesete, takvi smo mi ljudi.

meni ne bi ni pristajala neka teta starija od recimo 33 godine znaci samo deset godina mladja od mene, stara bi bila, ne znam, ne primecujem starke u stvari, nevidljive su I one meni I ja njima.

- - - - - - - - - -

ma kakvi crni strahovi I nemoci, kazem ti jos jednom muskarac oko 40 je na vrhuncu moci I snage u svakom pogledu.

ako nisi znao i zene vole lepe i zgodne muskarce, a mladji su lepsi i zgodniji.

kolko ja vidim u Bg se zene bolje drze od muskih vrsnjaka, Vise paze na izgled, potrose gomile para na kozmetiku, raznoraze tretmane, plastik fantastik i sl.
zasto to rade, ako nisu mazohistkinje.? jer znaju koliko je muskima bitan fizicki izgled. zene koja lepo izgleda i koja je proracunata i manipulativna, moze od nekih muskaraca dobiti sve

Videla sam tvoju sliku na drugoj temi. Izgledas bas tako kao sto si opisao starije zene :mrgreen:

sto si ti svadljiva, I sve znas tako mlada boze :)

alfa je jak I uspesan I vodja u grupi, tacno dosta od toga genetski, ali zaboravljas da ti satro kul tipovi iz skole postaju luzeri I siromasi ili krimosi I narkomani kad porastu, a da oni dobri djaci sto su tebi neprivlacni sad (sto je normalno za skolski uzrast jel) postaju vodje odnosno uspesni kad porastu I znaci mnogo jaci I privlacniji od tetoviranih nervoznih I nepismenih idiota.

odnosno, za tebe sad u skoli glavni Baja ili taj alfa je verovatno neki hooligan, normalno, ali za par godine bejbe promenices pricu, kao svako sto promeni, a kad budes jednog dana imala momka od 40 godina bices srecnija nego sad znas :)

Bolje baja, koji je to uvek bio, nego kompleksas koji kompenzuje to sto ga nisu htele vrsnajkinje u skoli, time da ih juri kad mu vreme nije:mrgreen:
nisam svadljiva, meni je ovo zabavno

Inace mi nisu zanimljivi ni baje ni kompleksasi, pa mogu objektivno da sagledam

kolko ja vidim u Bg se zene bolje drze od muskih vrsnjaka, Vise paze na izgled, potrose gomile para na kozmetiku, raznoraze tretmane, plastik fantastik i sl.
zasto to rade, ako nisu mazohistkinje.? jer znaju koliko je muskima bitan fizicki izgled. zene koja lepo izgleda i koja je proracunata i manipulativna, moze od nekih muskaraca dobiti sve

Videla sam tvoju sliku na drugoj temi. Izgledas bas tako kao sto si opisao starije zene :mrgreen:

Zavist ne znaci znanje, lepe zene mogu i ne moraju da se sredjuju,
masta ne zaustavlja mladice koje tetka preskoci dok je mlada, moze samo da ih saplice.

Bejbe, bas si negativna, cak zla :)

Kakvi tretmani kozmetika plastike, lepoj zeni ne treba ni skupa garderoba da bi bila lepa. Lepa zena je lepa i neumivena i samo u obicnoj majici.

A ako se tebi boze ne svidjam pa mozda ni ti meni ne bi se svidela, ja nisam model, skroz sam obican, samo zadovoljan sobom i uspesan.

A ako ti i par tvojih mladih drugarica iz tvog mikro sveta nisu jos probale starije muskarce iz bilo kog razloga pa ne znaci da tvoja teorija tvrdoglava je ispravna. Svuda i oduvek zene privlace stariji muzevni muskarci, to je bre normalno, samo dok si jos tinejdzerka pa se drzis vrsnjaka, tako i treba, doci ce i tvoje vreme ne boj se, prirodno bice ti bas lepsi i zgodniji neki od 35 plus :)

jos jedna stvar: kao mlade zene racunam one koje imaju barem 20 godina, manje od toga ne postoje za mene ni u kom slucaju. 22-23 neki minimum, 25-26 idealno, eto, a imam 40, mislim mladja od toga ili starija ne bi mi ni pristajala kao partner, ne osecam se ni tatica niti jurim klinke.

I mislim posto zene I muskarci razlicito sazrevaju da idealni par je mozda kad je muskarac 10 godina stariji od zene, eto. zena 25 a muskarac 35, tako nekako.

Ma ok, tvoj zivot- tvoija stvar, ali mi smeta sto to ti PROPAGIRAS. hoces da tvoj izolovani slucaj proglasis za pravilo.
To me iritira. Ne znam kako druge devojke ne reaguju na ovu sustinski antizensku propagandu.valjda su oguglalle i dosadilo im ispravljati krive Drine:mrgreen:

Evo sta on tacno propagira iza gomile frazetine i pozeraja:
Muskarac vise vredi i moze celi zivot da ima mlade zene
zena nista ne vredi posle 30
To nam ovaj stariji covek porucuje. vecna zena ce se nasmejati na ovo, ali neke nesigurne devojcice ce mozda nasesti i sagledati sebe manje vrednom jer jsu zene.
Eto zasto se ja upustam u raspravu s njim. Zbog tih devojcica.
Sad cu biti proglasena femnistkinjom:mrgreen::heart:

Bolje baja, koji je to uvek bio, nego kompleksas koji kompenzuje to sto ga nisu htele vrsnajkinje u skoli, time da ih juri kad mu vreme nije:mrgreen:
nisam svadljiva, meni je ovo zabavno

Inace mi nisu zanimljivi ni baje ni kompleksasi, pa mogu objektivno da sagledam

Ne znam o kome pricas sad, ali mene oduvek htele zene, takav se rodio, i kad sam mali i taman iz nekog razloga sam im privlacan, i imao sam gomilu devojaka i drugarica jos u osnovnoj. A bio sam i baja u drustvu uvek u A timu i najbolji u svemu. Pa takav sam i sad kad sam odrastao vidis, nosu me nikakvi kompleksi terali da jurim za uspehom nego volim da radim i volim da sam uspesan, muski mi je to, kao vitez neki iz romana sto se bori tako ja volim da se borim, necu budem slab nikad niti stose kaze pitchka, normalno.

A za zene boli me uvo, ima ih vise nego muzjaka koji bar nesto vrede, mogu da biram i cak sad sam sam i hocu malo budem sam.

Samo ti kazem bre stvarno mladje zene pale se na starije, uglavnom to je tako jbg, takva priroda. Zena je lepa samo mlada, i to na zalost ne traje dugo, samo nekoliko godina imas tu lepotu a zivot je dug, dok muskarac ima mnogo vise vremena i privlacan je i kad je stariji ako je zdrav i uspesan.

Ma ok, tvoj zivot- tvoija stvar, ali mi smeta sto to ti PROPAGIRAS. hoces da tvoj izolovani slucaj proglasis za pravilo.
To me iritira. Ne znam kako druge devojke ne reaguju na ovu sustinski antizensku propagandu.valjda su oguglalle i dosadilo im ispravljati krive Drine:mrgreen:

Evo sta on tacno propagira iza gomile frazetine i pozeraja:
Muskarac vise vredi i moze celi zivot da ima mlade zene
zena nista ne vredi posle 30
To nam ovaj stariji covek porucuje. vecna zena ce se nasmejati na ovo, ali neke nesigurne devojcice ce mozda nasesti i sagledati sebe manje vrednom jer jsu zene.
Eto zasto se ja upustam u raspravu s njim. Zbog tih devojcica.
Sad cu biti proglasena femnistkinjom:mrgreen::heart:

Tacno bas, to govorim bejbe, ali to je istina, ne budi feministkinja. I pusti ljude da zive. Zene brze stare i zato treba kad su mlade da znaju sta ce sa svojom lepotom i sa svojim zivotom, inace zayeb i ceo zivot ode nepovratno u K.

Ne znam o kome pricas sad, ali mene oduvek htele zene, takav se rodio, i kad sam mali i taman iz nekog razloga sam im privlacan, i imao sam gomilu devojaka i drugarica jos u osnovnoj. A bio sam i baja u drustvu uvek u A timu i najbolji u svemu. Pa takav sam i sad kad sam odrastao vidis, nosu me nikakvi kompleksi terali da jurim za uspehom nego volim da radim i volim da sam uspesan, muski mi je to, kao vitez neki iz romana sto se bori tako ja volim da se borim, necu budem slab nikad niti stose kaze pitchka, normalno.

A za zene boli me uvo, ima ih vise nego muzjaka koji bar nesto vrede, mogu da biram i cak sad sam sam i hocu malo budem sam.

Samo ti kazem bre stvarno mladje zene pale se na starije, uglavnom to je tako jbg, takva priroda. Zena je lepa samo mlada, i to na zalost ne traje dugo, samo nekoliko godina imas tu lepotu a zivot je dug, dok muskarac ima mnogo vise vremena i privlacan je i kad je stariji ako je zdrav i uspesan.

Nisi ti ni A od alfe. Slabost zraci iz svake tvoje rrecenice.
Mene ne mozes uveriti da je to da klinke vole matorce tacno, pokusaj uveriti sebe za pocetak:mrgreen:

Da sumiram:

Dominanatan , alfa muskarac (mocnik) je privlacan vecni zene celi svoj zivot. I sa 80 god.
Velika vecina obicnih starijih muskaraca nisu privlacni mladim zenama.

Nisam pominjao dede. Ali muskarac od 40 godina nije star. A velika vecina obicnih zena cak i mladih nisu privlacne nikom nego samo pacenicima. A onda se vi naviknete na pacenike pa prema pacenicima pravite sliku o muskarcima generalno.

Da sumiram ja: kad se mladoj zeni svidja neki baja desetak godina stariji to je skroz normalno, eto to sam hteo da kazem.

- - - - - - - - - -

Nisi ti ni A od alfe. Slabost zraci iz svake tvoje rrecenice.
Mene ne mozes uveriti da je to da klinke vole matorce tacno, pokusaj uveriti sebe za pocetak:mrgreen:

Opet ti na mene. Ja ne kazem da sam alfa, ja ne uzimam steroide i ne mrstim se i nisam istetoviran, skroz sam bre normalan i prosecan. Niti patim da budem neki baja. Ja ti pricam da nisam slab niti cu ikada budem, zato sto sam musko, i to zbog sebe, ne zbog okoline ili religije. I pricam ti da mene i moje drugare napadaju bre klinke svuda i stalno. I to one najbolje, na koje vrsnjaci masturbiraju.

Ne bih znao da li je bas tacno da se mladje zene loze na starije, ali pouzdano znam da zene kopiraju jedna drugu.
Obicno neugledne kopiraju one koje privlace muskarce, starije kopiraju mladje i to pripisuju mladom duhu.
Tacno je da i mlade i stare mogu da izgledaju privlacno, ali unutrasnju ruznocu ni jedna ne moze da sakrije vise nego sto joj traje ciklus.

Tacno bas, to govorim bejbe, ali to je istina, ne budi feministkinja. I pusti ljude da zive. Zene brze stare i zato treba kad su mlade da znaju sta ce sa svojom lepotom i sa svojim zivotom, inace zayeb i ceo zivot ode nepovratno u K.

Za pocetak treba da nauce da izbegnu tipose kao ti.
Recimo ti imas 25 godina i ozenis neku lepu i zgodnu vrsnjakinju. E ona treba da zna da ces je ostaviti kad napuni 30, rodi dete, sjebe je zivot sl. Umesto da je podrzis i da ima tebe kao konstantu kad sve drugo izda.
E to devojje trebaju nauciti. Odvojiti zito od kukolja.
Ako se uda za olosa, onda to treba uraditi hladne glave i bez imalo emocija ze njega. Iskljucivi zbog para. Ne treba osecati nikakvu obavezu prema njemu jer on ne voli nju kao osobu, nego njenu mladost i lepotu, a
ona voli njegove pare. Posta razmena. Cist racun, duga ljubav

- - - - - - - - - -

Moze i ovako, mnogo prosto: najprivlacniji muzkarci skoro uvek imaju vise od 35 godina a najprivlacnije zene retko kad imaju vise od 25. Eto. Da se ne lazemo.

Najprivlacniji i muskarci i zene imaju 25.

Bejbe ako tvoj decko od 25 godinica je lep i zgodan i sladak i zaljubljena si, pa uzivaj, super. Ali mojne vise se svadjas sa mnom, kad budes ti imala 25 vrsnjak bice ti nezanimljiv i furaces sa nekim kao sto sam ja, sigurno

- - - - - - - - - -

Ili sad dodjes u drustvo eto sedim ja i neki momcic od 25 godina, bilo gde, zamisli, i provedes sa nama sat ili dva, garantujem ja cu da te vodim kuci a ne on. Mnogo prosto.

Da. saberem sve i dobijem rezultat. Moze se ladno upotrebiti ta rec. nesto preciznije bi bilo :da rezimiram, ali naginjem matematici:mrgreen:

da poentiram : dragi moji matori muskarci, uvek je u pitanju neka kompenzacija. Mozete vi dobiti mlade zene, ali ce one biti ili nesigurne, ili ruzne/debele, ili glupe i olos...ili sponzoruse.

<<da sam ja stariji muskarac koji planira potomstvo izabrala bih radije neku lepu i pametnu vrsnjakinju ne nego mladu i bezveznu, Cisto da dam bolje gene svojoj buducoj deci.

Da. saberem sve i dobijem rezultat. Moze se ladno upotrebiti ta rec. nesto preciznije bi bilo :da rezimiram, ali naginjem matematici:mrgreen:

<da sam ja stariji muskarac koji planira potomstvo izabrala bih radije neku lepu i pametnu vrsnjakinju ne nego mladu i bezveznu, Cisto da dam bolje gene svojoj buducoj deci.

Ja bih radiju mladu i bezobraznu. Moja vrsnjakinja nije lepa niti porod moze da ima, pamet ne pomaze jbg. A za gene treba mi visoka plavusa posto ja sam mali crn. A ne treba nikom ni debela ni ruzna ni olos ni siromasna cak ni kad je mlada, neka hvala.

da poentiram : dragi moji matori muskarci, uvek je u pitanju neka kompenzacija. Mozete vi dobiti mlade zene, ali ce one biti ili nesigurne, ili ruzne/debele, ili glupe i olos...ili sponzoruse.

<<da sam ja stariji muskarac koji planira potomstvo izabrala bih radije neku lepu i pametnu vrsnjakinju ne nego mladu i bezveznu, Cisto da dam bolje gene svojoj buducoj deci.

vidi se da malo poznajes zivot:lol:
ali je razgovor na nivou pfr-a :mrgreen:

Istina jeste da godine nisu veliki problem kod muskarca koliko kod zena jer zene kada udju u kategoriju 30+, suzava im se potencijalni krug muskaraca dok obrnuto muskarcima se siri izbor devojaka jer mogu bez problema izlaziti sa dosta mladjim devojkama . Pored toga primarni kvalitet koji se trazi kod zena je izgled i kao sto devojke ranije sazrevaju tako se i ranije nego kod muskaraca zapazaju godine.
Stariji muskarac svakako je cesto pozeljniji nego mladji.Onaj momak koji je investirao u svoje obrazovanje i kasnije posao kada pocne da ubire plodove rada ce svakako imati mnogo bolje sanse i prolaz kod devojaka nego dok je bio student bez dinara u dzepu odnosno sa skromnim roditeljskim dzeparcem, ovde ne govorim o interesu vec prosto o cinjenici da ce ga takvog devojke vise ceniti i bice pozeljniji.

• Podržavam
Reactions: JJR

Back