MarieSoLong
Aktivan član
- Poruka
- 1.604
tvom iskustvu devojko fali neki tatica odnosno muzevan muskarac od 40 godina, pa da mozes da uporedis![]()
za seksualno zrelu zenu nebitno koliko staru normalno je da je privlaci seksualno zreo/jak/mocan muskarac ili neki alfa kako u modi se kaze, a takvi muskarci imaju uvek vise od 35 godina, takva je priroda, muskarac do oko 35 je mladic jos i nerazvijen i neostvaren.
Jako netacno,
Alfa se radja. Oni koji novcem, obrazovanjam itd lece komplekse iz detinjstva/mladosti, kad su bili nezanimljivi vrsnjakinjama nisu alfe nego omege

- - - - - - - - - -
Iz cele ove price, meni se cini da se zeli neka finansijska sigurnost, auto, posao, diploma, da ima, letovanje ovamo, onamo, a to me asocira na jednu drugu pojavu.
Razumem da je finansijska stabilnost bitna, naravno da jeste, ali da je kljucni aspekt u vezi....
Vecini zena i muskaraca je to bitno, sto je narocito razumljivo s obzirom na materijalnu nesigurnost koja vlada u Srbiji. Meni nije
- - - - - - - - - -
Iz cele price vrlo lici da je nekim tetkama mnogo krivo sto nisu klinke.![]()
i nekim tetkovima jer nisu mladi lavovi

- - - - - - - - - -
sparinguje lik od 30ak i matorac od 50ak,pitam ih onako vise mladjeg sta pobedjuje mladost ili iskustvo,mladji odgovara iskustvo,i uvek gde se nadju te razlike videces strahopostovanje koje imaju mladji,oni koji laju ko pudlice to rade iz straha ne zato sto su bolji u necemu,iskustvo je neprocenjivo i da se nego pozeli vratiti u mladje godine ne bi umeo da ih iskoristi i opet bi ih protracio,u ovom slucaju ne bi znao sta da radi s ribom osim da se prazni za svoj ceif,sto mnogim klinkama i odgovara
ma u tome istine. Iz toga izvlacim zakljucak, posto si tako nahvalio prednost zrelosti da i ti volis zrele zenke. Ili ipak...neeeee

Licemerni steeee, dvostruki arsini
Poslednja izmena: