bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ohohooooo....hm....pustam,jer vise nije slucajnost..nego namera

Ohohooooo....
Znaci, moze se reci da se ti neces nameraciti!
Ili mozda hoces?
Prosto covek ne zna kako da te shvati!![]()
Takvo ponasanje me uzasava.Nije strašno da čovek promeni mišljenje, ali treba da bude čovek i javi.
Dano, treba da ti bude drago što je ovako ispalo. Zamisli da je došao, pa da je flertovao, a ne uspeš da uradiš ništa konkretno. Produžavaš sebi agoniju.

Ovo je jednostavno preveliko interesovanje za neciji (Danin) ljubavni zivot!
Ova tema je sama po sebi lepljiva..divno.

Dano dusho mozes ti i bolje.![]()
Mislim da je to za zaljenje.
Usudio bih se reci da je to izraz frustracije zbog licne nemoci.
Ni jedna devojka nije zasluzila nesto takvo. Sva sreca da su ovakvi slucajevi retkost i da vecina ljudi nikad nikoga nije ispalila.
Ono kao - javicu ti se - pa se ne javi; da je znao da ce slucaj da zavrsi na internetu, sigurno bi svemu daleko ozbiljnije pristupio.

A jao ljudi pa sta ste toliko digli dreku...
Ispala ko ispala... Brate, ko da vi nikada niste nekoga ispalili ili iskulirali, nemojte mi pricati te price...
Pa ko i ona da nikad nikog nije ispalila... Pa nisu bili 2 godine u vezi pa da se dize frka...
Sad je on seljak i mlakonja i kesa i sve najgore jer se nije primio.... Ako nece - nece, njegova stvar... :|
imam ja još bolju ideju,Pa, dobro, neka ostane tema, do veceras, dok ne ispricam svima sta je bilo, dok ga zenski deo ne popljuje onako posteno

imam ja još bolju ideju,
oakči mu sliku ovde.
nikada se više neće zabavljati sa bilo kojom devojkom u srbijici koja poseduje komp..
=D

...ma on otje, al' n'ume...![]()

Jao bre Aleksej, pa gde bas da se primis na to sto sam napisao.
ops:Uopste se ne radi o tome, Aleks, to niko i ne prica.
Stvar je u tome da je trebalo samo da javi, eto, samo to i nista vise.
I JA nikada TAKO nekog nisam ispalila-da kazem zvacu, pa onda da ne zovem. Sto kaze Treca, postoji sms, ako nije hteo da prica.
Odusevila me je Suzina izreka, moglo bi se tu jos dodati "oboleli" (ide to s godinama) ili "bedaci" (sto kod tog Daninog nije slucaj, tip ima kesa, dobro je situitan), ali ovo za "lose j....e" je fenomenalno formulisano, Suza nije rekla "tipovi sa malim...", sto vecina forumasa istice kao problem, nego je cura uzela u obzir i druge faktore (mozda mu je veci ili prosecan, ali je tip npr. impotentan, ili ne zna da kontrolise ejakulaciju, ili je nedovoljno iskusan, ma moze biti brdo razloga da bi bio "los j...c").meni zzao.
a mogao se bar javiti...
stvarno nije lepo.
e pa jbga.
mozzda ima realno objashnjenje, a mozzda je samo tenkre.
mozzda se prepao, jerbo ako je slobodan u 36oj, sigurno postoji razlog zashto je slobodan u 36oj. (ovo sam htela i juche da napishem, da ne bude zabune, al` sam preskochila...)
moja drugarica suza, kao shto sam vishe puta na forumu napisala, mi je rekla:
maslachak, vreme ti je da se udajesh sad! jerbo, ako se ne udash sad ,sve shto ce da ti ostane su narkomani, alkoholichari i loshi jebachi... ko ce chekati da se prva tura razvede....
ae dano, glavu gore, bice sve u redu...
samo mislim da nije trebalo da mu poshaljesh sms.

nije se javio? ebote koja sisa od coveka... :x
Pa dosadila sisa coeku preko mishaJao jesi, da se ne lazemo, jesi!

Oko pola 11 ga nadjem u message recipients i posaljem: "I, na sta sad ovo lici?"
On: "Do mene je, pedala sam, drugi put, obecavam..."
Ja: "Posto si pedala, nema potrebe ni drugi put."

mozzda se prepao, jerbo ako je slobodan u 36oj, sigurno postoji razlog zashto je slobodan u 36oj. (ovo sam htela i juche da napishem, da ne bude zabune, al` sam preskochila...)
moja drugarica suza, kao shto sam vishe puta na forumu napisala, mi je rekla:
maslachak, vreme ti je da se udajesh sad! jerbo, ako se ne udash sad ,sve shto ce da ti ostane su narkomani, alkoholichari i loshi jebachi... ko ce chekati da se prva tura razvede....
Hehehehe, nisam. Ako i jesam to je bilo: "Javicu se neki dan..." ili "Javicu se ovih dana." ili "Ok, cucemo se (nedefinisano vreme)."
A da sam rekla: "To se podrazumeva da izlazimo veceras, obavezno, zovem te." -to vala nisam.![]()
Ponadala sam se da je to onaj "baja" o kom sam ti pricala jednom, al' corak, bar si ga vrhunski odjebala.
Sto je najcrnje ovo je veoma blizu istini.:-| Samo sto se kvalitetna tura ne razvodii.

Ne da je "veoma blizu istini", to je "prava istina".![]()