gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
I Dano, je l' ovaj "cika" zasluzuje bar poljubac za "savet"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Dano, je l' ovaj "cika" zasluzuje bar poljubac za "savet"?
sve drugar do drugara :-)

Auu... sa nama čikama sve sami problemi![]()

NIsu.Auu... sa nama čikama sve sami problemi![]()

reuma, pa vene, pa vilica joj ostane na sisi.....![]()

o bre ljudi, tip ima 36 godina, prestanite da ga zovete chika, momak u najboljim godinamareuma, pa vene, pa vilica joj ostane na sisi.....![]()
)))))boli te uvo, predstavljaj se kao chika i po!Mozda nisi jedini, ali jedino ja imam visak kilograma...ha!

ybt pa bash je sirotinjski biti gojazan, ako vec imash kesh, idi na liposukciju ili lichni trener ili kapsule ..
Tacno, ali ...da li sam mozda zaboravio da dodam da nemam kes, a ovih dana ni slobodnog vremena da poradim na tome? Masno tkivo se nagomila na stomaku... kes se istopi zbog inflacije ili loseg investiranja...srcani misic pocne da otkazuje..., medjutim koga je to briga kad si zaljubljen!Evo josh korisnih saveta...objasni ti njemu da je za sad josh uvek chika koji mozze da prodje a ako nastavi da odugovlachi josh samo koji dan mozze da se desi da mu vilica ostane na tvojoj sisi...dok bude hvatao mishka...da se ukochi...u ledjima...
Vreme brzo prolazi...kosa zachas opadne...

Evo josh korisnih saveta...objasni ti njemu da je za sad josh uvek chika koji mozze da prodje a ako nastavi da odugovlachi josh samo koji dan mozze da se desi da mu vilica ostane na tvojoj sisi...dok bude hvatao mishka...da se ukochi...u ledjima...
Vreme brzo prolazi...kosa zachas opadne...

E, vidi. dacha je provali glavnu foru...trazzi ti njemu savet za tamo nekog imaginarnog...pa kad te pita dal je zasluzzio pusu ti mu gurni jezik do pola mozga. a on posle nek vidi shta che...![]()
...pilecheg...:-D;-D shalim se....mada...ako sam ne shchepa nashu lepu Dana, fali mu mozga...
Ono za poljubac, to sam se samo sepurio k'o zivina, drago mi je sto mi je upalio savet da pozove tog tipa na pivo, naravno Dani svaka cast sto je skupila hrabrost da to odradi, i sad je na njoj da proveri da li joj dasa odgovara ili ne, na dobrom je putu, sad sledi realizacija penala (nece valjda to da promasi, deluje kao pravi golgeter).Pa to sam i mislila...:-D