Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da dam otkaz, bre, kako cu onda bez kesha, ebesh matorca... :lol:

Ej, dosta zayebancije, pocinjem da se histericno smejem kako se blizi cas kad ce doci... :lol:

:lol: Ne brini, sve je on vech izveo kako treba i doveo te u situaciju da ti razmishljash da bi ti trebala da neshto preduzmesh...stari lisac...mazi vrat sluchajno i misha sluchajno tj sisu....e Dano, Dano...ne nasedaj....u stvari nasedni...al se opusti...ne morash ti nishta da radish...sam che....sad te malo krchka...strpljena ebana kazzu strine a ja im verujem.

:lol: Ne brini, sve je on vech izveo kako treba i doveo te u situaciju da ti razmishljash da bi ti trebala da neshto preduzmesh...stari lisac...mazi vrat sluchajno i misha sluchajno tj sisu....e Dano, Dano...ne nasedaj....u stvari nasedni...al se opusti...ne morash ti nishta da radish...sam che....sad te malo krchka...strpljena ebana kazzu strine a ja im verujem.

stomak me boli od smeha :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kazzu,kazzu...i kazzu josh: Ako ne valja duvan a ti nemoj pushiti... i to je tachno...odmah bude bolji...
E, Tako Dano, da ti kazzem...nije on dzaba ostao neozzenjen...popali pa zapali....znash ono, "vidi ruke" Nisam ja nishta ona me spopala i te fore...
Sad ti njemu slatko namigni pa se nasloni preko njega pa ne pominji to pivo i vecheras pravo kuchi...i sutra isto tako...e a onda che ti stichi sms...

Kazzu,kazzu...i kazzu josh: Ako ne valja duvan a ti nemoj pushiti... i to je tachno...odmah bude bolji...
E, Tako Dano, da ti kazzem...nije on dzaba ostao neozzenjen...popali pa zapali....znash ono, "vidi ruke" Nisam ja nishta ona me spopala i te fore...
Sad ti njemu slatko namigni pa se nasloni preko njega pa ne pominji to pivo i vecheras pravo kuchi...i sutra isto tako...e a onda che ti stichi sms...

Joj, Pipi, si luda, bre... :|

Mislim, vrlo je verovatno da ja necu nista spomenuti, jer nemam mooda, ali opet, ne mogu jos jedno histericno vece da prozivljavam uz 17 cigareta, nekoliko piva i pelinkovaca.

U stvari, mogu. :)

Obavezno za to vreme dok "chekash" idi nadji nekog druga da sredish hormone....ne pomazze tu pelinkovac...mozzda vinjak ali to je zlo.... da...sredish hormone i onda laganica chekash....i stalno namigujesh i vrtish kosu i otezzesh dok prichash ko da imash tikove. Iz nekog razloga mushkarci to smatraju za SEKSI.

koga ti savetujes daleko ce da dogura :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:shock: :D Ova taktika je riskantna, ali genijalna...ako posle nje bude seksa, taj odlozeni bice jos zesci... :) .Mene je prvo mucila spoznaja da sam zbog drugarskog poljupca izdao "svoju vrstu", al' posle razmisljam sta ako je tip neka funjara pa uziva da muci cure dok mu se same ne "nameste", a onda ide okolo i hvalise se svojim "majstorijama". Ko ce ga znati, kad se nista o njemu ne zna? A opet, ako Dana sad odustane i vise ne bude bilo prilike, sta dalje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back