Стари се...

Ja mislim da je to ključna stvar.
Ti si SEDEO u busu.
To je luksuz kojeg se čovek ne odriče tako lako, bez obzira na lepotu nekih tamo očiju, koje bi možda bile i ružnije na ulici.

Ја сам сео кад је већ била гомила празих места, а њу је све време давио тај господин тако да у аутобусу, и да сам хтео, нисам могао да јој приђем.
И она је могла да седне...
И није само ствар у очима.
Као што је рекао Скерлић (бар мислим да је он) "Песма мора бити цела лепа.", тако је и она складна и изузетно упечатљива.
Сад, далеко од тога да идеализујем ствари, свестан сам да и она има своје мане али је заиста човек ког вреди имати у животу...

Ја сам сео кад је већ била гомила празих места, а њу је све време давио тај господин тако да у аутобусу, и да сам хтео, нисам могао да јој приђем.
Као што је рекао Скерлић (бар мислим да је он) "Песма мора бити цела лепа.", тако је и она складна и изузетно упечатљива.
Сад, далеко од тога да идеализујем ствари, свестан сам да и она има своје мане али је заиста човек ког вреди имати у животу...

ti si beznadezno romantican :oops:

Сцена из 25.
Јуче...
Враћам се из града, нервозан и помало уморан.
Поред мене стоји предивна девојка с прелепим очима.
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Скоро завршила Академију.
Гледам је учи и она ми узвраћа поглед.
Прва скреће у страну...
Кад ме је поново погледала, упутио сам јој осмех.
И осмех ми узвраћа...
Она излази, а ја седим и гледам за њом...
А желео сам само да је упознам...
Сад се кајем што нисам изашо и покушао да разговарам с њом...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?

..........isto se meni desilo juche ali sa sretnim zavrshetkom ,udjem u maxi prolazim pored jedne vitrine i pogledam ribu moj kalibar ,gledam ja nju gleda ona mene ,ja se osmehnem ona hladna ali gleda i dalje ,odmerim je ja dobro i vidim taman shto mi treba tog dana ona i dalje gleda u mene ,ja ne budem lenj pridjem do prodavca i kazem moze ova pastrmka od tri kile ,chovek reche moze izvadi iz akvarijuma i odosmo nas dvoje kod mene na ruchak .........naravouchenije od gledanja nema salameta ........:lol::lol::lol:;-)

E, šalila sam se.
I nije Skerlić, nego Popović.

Сцена из 25.
Јуче...
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Прва скреће у страну...
И осмех ми узвраћа...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?

desava se to 100 puta,ali u tom trenutku mislim samo na fizicki izgled posto osobu vidim prvi put u zivotu i nikada mi nije bilo ni na kraj pameti da pridjem i pricam,ok ako meni neko pridje al nemam s tim iskustva i pogledala bih ga kao da je pao sa marsa!al lepo je to nema sta hahaa

..........isto se meni desilo juche ali sa sretnim zavrshetkom ,udjem u maxi prolazim pored jedne vitrine i pogledam ribu moj kalibar ,gledam ja nju gleda ona mene ,ja se osmehnem ona hladna ali gleda i dalje ,odmerim je ja dobro i vidim taman shto mi treba tog dana ona i dalje gleda u mene ,ja ne budem lenj pridjem do prodavca i kazem moze ova pastrmka od tri kile ,chovek reche moze izvadi iz akvarijuma i odosmo nas dvoje kod mene na ruchak .........naravouchenije od gledanja nema salameta ........:lol::lol::lol:;-)

lepo smisljeno,nema sta

Сцена из 25.
Јуче...
Прва скреће у страну...
И осмех ми узвраћа...
Некад сам то радио...

pre neki dan mi je jedna zena rekla: 'rile, imam osecaj k'o da sam se ovako stara i rodila'... nisam joj nista rek'o... a i sta mogu da joj kazem... tecem i ja... k'o i sve oko mene... nema tu pomoci... a ponekad bas ume da pritisne... iznenadi... kad me saceka onako nespremnog... na trenutak zastanem i upitam se, al'... nista... nisam nas'o odgovor...

Фора је у томе што је ишла код другарице која станује на старој окретници...
Да станује на Карабурми, не би било проблема.
Али, ово је мали град...
Ко зна...
Можда и ово прочита....:D:D:D:D:roll::roll::roll:
dosta si ti informacija pokupio za tih par stanica...ako naletis na nju ponovo saznaćeš sigurno i br.tel.....dobro ti je krenulo s' obzirom da ste razmenili samo par pogleda...

Сцена из 25.
Јуче...
Прва скреће у страну...
И осмех ми узвраћа...
Некад сам то радио...

Zamor materijala...:-( deshava nego kako...

Некад сам то радио...

A zasto nisi izasao? Strah neki?

A sta da si izasao i upoznao je? Zar nisi srecno zauzet covjek? Ili si otvoren za sporadicna vidjanja sa strane?

Ne brini shto nisi izashao za njom...lepo je da si je video i znash da postoji...da je bilo i najmanjeg znaka da treba da joj pridjesh, sigurna sam da bi ti to i uradio.
Ponekad je dovoljno tachno onoliko koliko se desilo.
Ako je sretnesh ponovo, i ako vam se pogledi ukrste a ti vidish u njenom pogledu prepoznavanje - onda je pravi momenat za akciju...
a ako te se ne seti - onda se zadovoljno osmehni shto si je ponovo video i kazzi sebi - trecha srecha...

E, da, da ti odgovorim na pitanje...vidjam ponekad lepe ljude koji odgovaraju mojoj predstavi "idealnog" ali sam prestala da se lozzim da je to zaista tako pa se ne sekiram shto nema realizacije...predstave treba da ostanu tamo gde jesu- u mojoj glavi.

Ne brini shto nisi izashao za njom...lepo je da si je video i znash da postoji...da je bilo i najmanjeg znaka da treba da joj pridjesh, sigurna sam da bi ti to i uradio.
Ponekad je dovoljno tachno onoliko koliko se desilo.
Ako je sretnesh ponovo, i ako vam se pogledi ukrste a ti vidish u njenom pogledu prepoznavanje - onda je pravi momenat za akciju...
a ako te se ne seti - onda se zadovoljno osmehni shto si je ponovo video i kazzi sebi - trecha srecha...

sad sam se setila nekih situacija kad sam sretala u svojoj svakodnevnoj rutini, u prolazu, privlacne muskarce i bas su mi znali ulepsavati dan...nisam imala zelju upoznavanja...bilo je dovoljno da se pogledamo...momentalno imam obrnutu situaciju, da srecem matorca svaki dan, samo me gleda stidljivo, provoza biciklu dva puta na dan da bi me video....mnogo mi smeta ma ne mogu da mu zabranim....nedaj boze da mi se obrati :confused:

Back