NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
a ona, jadna, em stoji em vucara gitaru..ccc...kuda ide ovaj emancipovani svet...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja mislim da je to ključna stvar.
Ti si SEDEO u busu.
To je luksuz kojeg se čovek ne odriče tako lako, bez obzira na lepotu nekih tamo očiju, koje bi možda bile i ružnije na ulici.
jest da nisi mene pitala....ali
znam ono u dzamajka slengu "kaya"

Ја сам сео кад је већ била гомила празих места, а њу је све време давио тај господин тако да у аутобусу, и да сам хтео, нисам могао да јој приђем.
И она је могла да седне...
И није само ствар у очима.
Као што је рекао Скерлић (бар мислим да је он) "Песма мора бити цела лепа.", тако је и она складна и изузетно упечатљива.
Сад, далеко од тога да идеализујем ствари, свестан сам да и она има своје мане али је заиста човек ког вреди имати у животу...
 ops:
ops:ti si beznadezno romanticanops:

Сцена из 25.
Јуче...
Враћам се из града, нервозан и помало уморан.
Поред мене стоји предивна девојка с прелепим очима.
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Скоро завршила Академију.
Гледам је учи и она ми узвраћа поглед.
Прва скреће у страну...
Кад ме је поново погледала, упутио сам јој осмех.
И осмех ми узвраћа...
Она излази, а ја седим и гледам за њом...
А желео сам само да је упознам...
Сад се кајем што нисам изашо и покушао да разговарам с њом...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?

;-)
;-)Ја сам сео кад је већ била гомила празих места, а њу је све време давио тај господин тако да у аутобусу, и да сам хтео, нисам могао да јој приђем.
И она је могла да седне...
И није само ствар у очима.
Као што је рекао Скерлић (бар мислим да је он) "Песма мора бити цела лепа.", тако је и она складна и изузетно упечатљива.
Сад, далеко од тога да идеализујем ствари, свестан сам да и она има своје мане али је заиста човек ког вреди имати у животу...
E, šalila sam se.
I nije Skerlić, nego Popović.

Сцена из 25.
Јуче...
Музичарка, схватим из разговора који води с једим господином, а и по гитари коју носи.
Прва скреће у страну...
И осмех ми узвраћа...
Некад сам то радио...
Да ли вам се то дешавало - да вам се допадне неко на улици - и како сте се понашали у тим ситуацијама?
..........isto se meni desilo juche ali sa sretnim zavrshetkom ,udjem u maxi prolazim pored jedne vitrine i pogledam ribu moj kalibar ,gledam ja nju gleda ona mene ,ja se osmehnem ona hladna ali gleda i dalje ,odmerim je ja dobro i vidim taman shto mi treba tog dana ona i dalje gleda u mene ,ja ne budem lenj pridjem do prodavca i kazem moze ova pastrmka od tri kile ,chovek reche moze izvadi iz akvarijuma i odosmo nas dvoje kod mene na ruchak .........naravouchenije od gledanja nema salameta ........;-)
Сцена из 25.
Јуче...
Прва скреће у страну...
И осмех ми узвраћа...
Некад сам то радио...
ako ne seres,sresces je kad se najmanje nadas,pazi sta sam rekla,ja ne gresim

dosta si ti informacija pokupio za tih par stanica...ako naletis na nju ponovo saznaćeš sigurno i br.tel.....dobro ti je krenulo s' obzirom da ste razmenili samo par pogleda...Фора је у томе што је ишла код другарице која станује на старој окретници...
Да станује на Карабурми, не би било проблема.
Али, ово је мали град...
Ко зна...
Можда и ово прочита....
Сцена из 25.
Јуче...
Прва скреће у страну...
И осмех ми узвраћа...
Некад сам то радио...
dosta si ti informacija pokupio za tih par stanica...ako naletis na nju ponovo saznaćeš sigurno i br.tel.....dobro ti je krenulo s' obzirom da ste razmenili samo par pogleda...

Некад сам то радио...
Ne brini shto nisi izashao za njom...lepo je da si je video i znash da postoji...da je bilo i najmanjeg znaka da treba da joj pridjesh, sigurna sam da bi ti to i uradio.
Ponekad je dovoljno tachno onoliko koliko se desilo.
Ako je sretnesh ponovo, i ako vam se pogledi ukrste a ti vidish u njenom pogledu prepoznavanje - onda je pravi momenat za akciju...
a ako te se ne seti - onda se zadovoljno osmehni shto si je ponovo video i kazzi sebi - trecha srecha...