Stari forumaši

Mislim oni koji više ne dolaze, ne po godinama stari 😄

Šta mislite, jel virkaju na forum ili su to pod drugim nickovima?

Pitate li se nekad šta rade, dal su dobro?
Interesantno pitanje, ja sam htela slično da postavim: da li software registruje dolazak bez logovanja? Može li da se čita a u tajnosti?
Na primer, ako imaju nekoga "na nišanu" pa čim dođe bude vidljiv administraciji?

Ja ne dolazim jer mi treba vremena da se odljutim od koječega. Napravim pauzu pa dođem, ulogovana i vidljiva.

Kvinsi, Vragana i Veja i meni nedostaju, žao mi je što ih nisam upoznao, Kvinsi me je čini mi se zvala na okupljanje, ali nije se dalo da se nađemo. Ona je stvarno sjajna, a Vragec je urnebesni genije.

Sećam se da me je Veja iznervirala na kraju, moguće da sam i ja nju, ali ne drži me to odavno. Zapamtio sam je kao divnu i pametnu ženu, nadam se da je dobro.
A dobro, to je normalno. :D Mene su nervirali na pocetku. Inicijacija na forum. :D
Mislim da sam se i s tobom zakacila oko politike, a evo si sad moj Stugi. :D 😘

Interesantno pitanje, ja sam htela slično da postavim: da li software registruje dolazak bez logovanja? Može li da se čita a u tajnosti?
Na primer, ako imaju nekoga "na nišanu" pa čim dođe bude vidljiv administraciji?

Ja ne dolazim jer mi treba vremena da se odljutim od koječega. Napravim pauzu pa dođem, ulogovana i vidljiva.
Mislim da moderatori ne mogu da vide ko gleda i cita kao gost, ali administratori mogu. To bi bili Tab i Ivan. Cisto sumnjam da imaju vremena da to rade. Nema svrhe da to prate. Ima more robota koji se pojavljuju, ko bi sad to sve listao i gledao.

Lako je bilo onom paru, Darthu i Krompirku, da kupe kuću na moru. Ceo život nisu morali da kupuju šampon za kosu. Izračunaj samo kolika je to ušteda. Mene Panten 2 u 1 sa mirisom mente, izađe skoro 7e,pa ti vidi.

Sećam se jednom u nekoj emisiji je gost bio Čarli Šin i na kompliment za frizuru je rekao: "Hvala. To je frizura od 70 dolara".

Tako da je to negde definisano, uglavnom kod nas nije, kod nas u većini slučajeva postoje "dobra frizerka", "moja frizerka", a ne "moja frizura".
Ljubotina frizura je posebna.Take nema ni Čarli Šin.Više princ Valijant. :mrgreen:

Back