- Poruka
- 85.984
meni ti nedostajes u staroj svojoj auriMeni nedostaju zene sa Zena. Vragana, Kvinsi, Troja, Veja, Elektrika.
Strki i Dodola sa LjiSa.
Neki ljudi od pre, Ranjeni Zoro, Dragoljub, koji je isto preminuo. Ne mogu ni da se setim svih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni ti nedostajes u staroj svojoj auriMeni nedostaju zene sa Zena. Vragana, Kvinsi, Troja, Veja, Elektrika.
Strki i Dodola sa LjiSa.
Neki ljudi od pre, Ranjeni Zoro, Dragoljub, koji je isto preminuo. Ne mogu ni da se setim svih.
Bajo, zezanje do jajabtw i dart je kacio tukija
kad smo se jednom zajebavali nas 4 5 da cemo svi u isto vreme
i svi ispale a dart okaci
i kad je video da niko nije
on obrise
al vec citiran post bio i ptrscr pa je bilo pisanje posle i vadjenje masti
a meni je bilo jaje 3 nedelje na avataru
znaci jaje- jaje -djenitalia
i niko nije ukapirao i onda sam reko strvini i strki uzme i obrise mi jaje
bruzli je onaj visoki neki bioJa sam na forumu sa prvim nickom od 2009. zbog sporta i zbog toga sam se registrovao. Bilo je to vreme kad smo preko neta i raznih foruma prikupljali o treningu ishrani itd, bio je i poseban ptf borilački sportovi... Da ne kenjam dalje, bio je lik nešto kao @bRuzli ili tako nešto. Razvaljivao je ove karateke, aikidoke, nindže i ostale mističare
Nemam pojma kako izgledabruzli je onaj visoki neki bio
Nemam pojma kako izgleda
Ne znam koliki je bio ali mi se svidjalo šta i kako piše, znao je o treningu i rasturao one mističare tipa "šta će vam snaga ja to radim sa veštinom i dva prsta"metar i zilet neki lik
paljevina bio
secam se da se raspravljao uvek nesto
Nisu to misticari nego neoliberalni joga klosari buljasiniNe znam koliki je bio ali mi se svidjalo šta i kako piše, znao je o treningu i rasturao one mističare tipa "šta će vam snaga ja to radim sa veštinom i dva prsta"
Da ali tu ćeš najpre saznati ukoliko neko "ode"То није исто. Неки су отишли са форума а неки нису ни живи
manijaci su ludi ali nisu budale
ovde je jedini problem to šta si ti kao ti upamtio od rečita i umna čoveka
a nije do njega, veruj...
![]()
kacio je on i nekog jadnicka zrtvu njegove sodomijePa ako neko napiše 100 vrhunskih romana i onda svetu prezentuje svoj rascvetali anus, biće ite kako upamćen po ovom drugom. Mislim, nije to do mene, tako svet funkcioniše
Koga ogovarate? Na terasi?kacio je on i nekog jadnicka zrtvu njegove sodomije

Nisam istraživao, što pitaš?Ja se stvarno izvinjavam, a bilo li je nekad nešto lepo Stojkov![]()
Biraš čopor?Ne, druzicu se sa neistomisljenicima![]()

Ajde donesi još šljive, imaš u gepeku... otišlo... požuri nemoj 2X da ponavljam...Zanemarimo stojketove čitulje.
Uglavnom, vi, stari forumaši koji i dalje nekad gvirnete na krstaricu, priđite, pozdravite se, ne ujedamo (dobro, ja da ponekad)
Pusa![]()
Ne, biram istomisljenike sto je u prevodu, ljude slicnih razmisljanja i stavova, jer ni blizanci ne misle isto.Biraš čopor?
To je ekvivalent čopora.Ne, biram istomisljenike sto je u prevodu, ljude slicnih razmisljanja i stavova, jer ni blizanci ne misle isto.
Koji ce mi K u zivotu neistomisljenici da se sa njima natezem oko svega.
Copor je u prirodi neophodan za prezivljavanje; te je stvorio prve zajednice, gradove, drzave, nacije, civilizacije.To je ekvivalent čopora.
Ako slušaš samo one koji misle kao ti, kako misliš da uznapreduješ kao ljudsko biće? Bez izazova nema napretka.
Ili možda strah da te ne odgovore od tvojih utvrđenih stavova?Ne zelim da saradjujem sa neistomisljenicima; to je jednostavno gubljenje vremena i takav izazov me ne zanima.