ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.054
Da, da. Taj. Ili onako plav ali se baš na nularicu šišao. Kakav ludakhahaha tjelavi bucko onaj![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da. Taj. Ili onako plav ali se baš na nularicu šišao. Kakav ludakhahaha tjelavi bucko onaj![]()
Da,mnogi mi nedostaju da čitam njihove komentare,zezanje koje je nekada bilo.Mislim oni koji više ne dolaze, ne po godinama stari
Šta mislite, jel virkaju na forum ili su to pod drugim nickovima?
Pitate li se nekad šta rade, dal su dobro?
ozbiljno poremecen deckoDa, da. Taj. Ili onako plav ali se baš na nularicu šišao. Kakav ludak![]()

Ma nije da mi nedostaje nego se setih njega. Od pre 100 godinaozbiljno poremecen decko
nego sto ti on nedostaje![]()
Било некада, до 2010-11
Док управа са модерацијом није протерала многе културологе, политикологе, социологе, историчаре, филозофе, антропологе,...
Сад је рупа
Jednog dana kada ja postanem stari forumas, pa kada odem, pa kad svi budete tuzni sto sam otisao.![]()
Sad sve goomeri
Pa jel bila slatka .topla dragost![]()
kad kemal malovcic prokune !Кад Шеки Турковић запева..
Geta lajf
Jel se seća neko onog lika što je bio u nekom gej-hardkor-sado mazo fazonu? Kačio slike razvaljenog anusa, da ne govorim o onim laganim tipa, slike penisa, nekog lika dok mu puši i tako to. Sigurno najluđi lik koji se ikad pojavio ovde. Što je najveća fora, od njega je štošta pametno moglo da se pročita.
Jeste, ali otkrio je javno osećanja prema Darthu, a ovaj je bio suptilan i nije želeo tako da iskaže svoja. Mislim da je Darth izgoreo kada je video Krompirkovu sliku sa roze mašnicom oko glave. Pitam se ponekad, da li im ljubav još traje.krompirko je bio dobar tip
Jel se seća neko onog lika što je bio u nekom gej-hardkor-sado mazo fazonu? Kačio slike razvaljenog anusa, da ne govorim o onim laganim tipa, slike penisa, nekog lika dok mu puši i tako to. Sigurno najluđi lik koji se ikad pojavio ovde. Što je najveća fora, od njega je štošta pametno moglo da se pročita.
Ne, druzicu se sa neistomisljenicimaStavljate narod na ignor listu? Kako vam nije dosadno da se družite isključivo sa istomišljenicima?

A menjao je on nekoliko naloga jer je, naravno, XX puta bivao banovan. Mislim da je najduže i originalno bio Black Leather ili tako neštoЈао, јесте...
Мислим да му је ник Илуминат, али он је био малко болестан
Nadam se da traje.Jeste, ali otkrio je javno osećanja prema Darthu, a ovaj je bio suptilan i nije želeo tako da iskaže svoja. Mislim da je Darth izgoreo kada je video Krompirkovu sliku sa roze mašnicom oko glave. Pitam se ponekad, da li im ljubav još traje.
Ova dvojica bili pe*deri?Jeste, ali otkrio je javno osećanja prema Darthu, a ovaj je bio suptilan i nije želeo tako da iskaže svoja. Mislim da je Darth izgoreo kada je video Krompirkovu sliku sa roze mašnicom oko glave. Pitam se ponekad, da li im ljubav još traje.
Nemoj tako. Jednostavno su se zaljubili, nisu ni sami znali šta su.Ova dvojica bili pe*deri?
Na jednoj temi smo se lepo družili davno. Ima nekih još ovde pišu, mada nisu to isti ljudi, iste teme, svi smo se promenili.Slavenaa, nju znam, naša guzata policajka s Index foruma.
![]()