gost 414695
Primećen član
- Poruka
- 714
Pa dobro, uvek postoji preteča. Mora da se napravi atmosfera za nešto... hahahaaa ali da u pravu si.
Jedna drugoj nisu preteče...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, uvek postoji preteča. Mora da se napravi atmosfera za nešto... hahahaaa ali da u pravu si.
mnogo toga iz Geneze je preuzeto od SumeraJedna drugoj nisu preteče...
meni je zanimljivo da postoji i kod životinjaI ja tako mislim. Ljubav bazirana na divljenju, uplitanje seksualnosti u sve to. Ne znam samo kad je homoseksualnost postala tabu... tj. Greh.
mislim da to nije bilo osuđivano pa samim tim ni potiskivano te nije bilo ni ormana za skrivanje
Čak sam sklona da pomislim da je seksualni poriv kod njihovog gay opredeljenja bio sekundaran
Nego određen oblik egocentrizma
Mada je i u današnjoj Grčkoj uobičajeno opštenje sa mladićima i kod naizgled vrlo macho pater familiasa
Naravno, to je javna tajna
pa to mi je jedino kao logično palo na pametMa jok hormonski![]()
pa to mi je jedino kao logično palo na pamet
kako to mislis?Ne nije hormonski...nikako...XD...
Neobično što nije psihološki i sociološki uslovljen kod životinja
A znas da se suzdrzavam od nekih sala da ne diskriminisem tu populciju u skladu sa savremenim vremenom.
P.S. Oni drugarici muski koji su feminizirani se ispostavilo da su gej. A drugarici zenski malko muskobanjasti izostajao im je ciklus i bilo im je tesko da zacnu. Tako da... psiho-fizicki momenat... sve se to preplice.
- - - - - - - - - -
kako to mislis?
ali i hormonski disbalans je prirodna pojava,čak vrlo čestaPa sta ti to govori..da je homoseksualnost dakle prvenstveno bioloske prirode....varijacija u prirodi...
ali i hormonski disbalans je prirodna pojava,čak vrlo česta
No, pravo da ti kažem, ne znam pravi uzrok jer se nisam nešto udubljivala u tu tematiku
Meni gay populacija ne smeta i ne ugrožava me i ne bavim se njima previše
na ŽIVOTINJE SAM MISLILA![]()
ponekad su takvi odnosi i karmičkiPa jeste čest problem pogotovo danas..ali taj hormonski disbalans daje neke druge simptome a ne pravi te gej osobom...za tako nesto moras biti bioloski predisponiran..prvenstveno...i to ne vezano za hormone koji ne igraju ulogu u tome.
- - - - - - - - - -
hahahhaha...<3
ponekad su takvi odnosi i karmički
Par sa nedovršenom pričom se ponovo sretne u novim telima, e sad jbg, ako su istog pola.....![]()
ponekad su takvi odnosi i karmički
Par sa nedovršenom pričom se ponovo sretne u novim telima, e sad jbg, ako su istog pola.....![]()
Ljubav je jača od statistike.
Da li sam ja jedina romantična osoba na ovom forumu?![]()
Опет ти о вероватноћи.Код закона нема вероватноће. Закон или ради или не ради.