van halen 1995
Aktivan član
- Poruka
- 1.910
Hajde to, nego što je bio legenda i šaljivdžija, takvog obešenjaka nije bilo u celoj Aleksandriji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde to, nego što je bio legenda i šaljivdžija, takvog obešenjaka nije bilo u celoj Aleksandriji.
Ču sojke... pa ti ne znaš da je stari Euklid bio gej? On je voleo sojke ali ako se zovu Hektor i imaju 16 godina.zajedno ste sojke ganjali![]()
e jebgaČu sojke... pa ti ne znaš da je stari Euklid bio gej? On je voleo sojke ali ako se zovu Hektor i imaju 16 godina.
de si sine Halene
ne samo uobičajeno nego idealTo je tada bilo uobičajeno.![]()
ne samo uobičajeno nego ideal
Žene su služile za razmnožavanje
No nisam znala konkretno za Euklida
e jebga
Covek se uči dok je živ
- - - - - - - - - -
de si sine Halene
- - - - - - - - - -
Sine Halene,TAMAN da ti kažem da Closer na tvom avataru imam kao veliki uramljeni poster, kad osvanu Keef Reef Hard
Kog volim ko brata rođenog
Hahahhahahah...a nemoguće...mislim, vjerujem da je ta tzv. pederastija eskalirala u neku vrstu ondašnjeg trenda tamo...ali to sigurno nije moglo nadvladati dominantnu heteroorijentaciju ,zato je i ostalo u okvirima perverzije, daleko od toga da je prešlo u predominaciju homoseksualizma tada....Ono homo jest varijacija u prirodi..ali se ona u ljudskoj populaciji kažu uvijek kreće oko 5 %...+ jos 5% bi orijentacije...znaci negdje 10%posto....svi ostali su u principu hetero..i privlaci ih prvenstveno suprotan pol...sve ostalo je "ne znam šta ću od života,hajd da probam i nesto drugacije"...isto kao ono sto su japanski samuraji radili..ili vikinzi.
Ništa, možeš saznati nešto više o tome ako te zanima.![]()
Ma citao sam ovo...pa znas kako ,može jedino sa filozofskog stanovišta (filozofiranja nikad dosta) ali sa bioloskog nikako.
To se slažem da sa biološkog ne može, moglo bi se reći da je to jednostavno bio "trend" tada, i
ako nisi deo toga, bio bi proskribovan, čudak... Ali pitanje je kako je uopšte došlo do toga da
homoseksulanost bude "trend".
Pa evo šta ti misliš što?![]()
Vratila se DiskoAleksandar je bio homo i mnogi u to vreme. Čula sam i ja to. Neku knjigu mi preporučivali... aha platonovo nešto... podsetite me da li ljubav po platonu... ? gde se pravom ljubavlju smatralo samo ljubav muškarca prema muškarcu. Zene su sluzile za razmnozavanje kao sto Agi kaze... jer oni su olicenje Boga a zene su njihova rebra...
- - - - - - - - - -
Smem li dodati... Uzas!![]()
Aleksandar je bio homo i mnogi u to vreme. Čula sam i ja to. Neku knjigu mi preporučivali... aha platonovo nešto... podsetite me da li ljubav po platonu... ? gde se pravom ljubavlju smatralo samo ljubav muškarca prema muškarcu. Zene su sluzile za razmnozavanje kao sto Agi kaze... jer oni su olicenje Boga a zene su njihova rebra...
- - - - - - - - - -
mislim da to nije bilo osuđivano pa samim tim ni potiskivano te nije bilo ni ormana za skrivanjeHahahhahahah...a nemoguće...mislim, vjerujem da je tzv. pederastija eskalirala u neku vrstu ondašnjeg trenda tamo...ali to sigurno nije moglo nadvladati dominantnu heteroorijentaciju ,zato je i ostalo u okvirima perverzije, daleko od toga da je prešlo u predominaciju homoseksualizma tada....Ono homo jest varijacija u prirodi..ali se ona u ljudskoj populaciji kažu uvijek kreće oko 5 %...+ jos 5% bi orijentacije...znaci negdje 10%posto....svi ostali su u principu hetero..i privlaci ih prvenstveno suprotan pol...sve ostalo sto probaju je zato sto "ne znam šta ću od života,hajd da probam i nesto drugacije"...isto kao ono sto su japanski samuraji radili..ili vikinzi.
Pa dobro, uvek postoji preteča. Mora da se napravi atmosfera za nešto... hahahaaa ali da u pravu si.Pobrka ti abrahamske religije sa starogrckim XD.....nema rebra i eve...
Sta cemo onda sa Enio..ili atinom?