STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna drugoj nisu preteče...
mnogo toga iz Geneze je preuzeto od Sumera
Od Potopa pa do Drveta sa zabranjenim plodovima
Uostalom, Avram praotac je rođen u Uru

- - - - - - - - - -

I ja tako mislim. Ljubav bazirana na divljenju, uplitanje seksualnosti u sve to. Ne znam samo kad je homoseksualnost postala tabu... tj. Greh.
meni je zanimljivo da postoji i kod životinja:think:

mislim da to nije bilo osuđivano pa samim tim ni potiskivano te nije bilo ni ormana za skrivanje
Čak sam sklona da pomislim da je seksualni poriv kod njihovog gay opredeljenja bio sekundaran
Nego određen oblik egocentrizma

Pa upravo sam na to i aludirao..potupuno se slazem sa tobom..Ono seksualni poriv cak nije nuzno (i uglavnom) ni isao u tom homo pravcu...a praktikovao se takav odnos...koji u tom slucaju predstavlja neki vid njihove perverzije,pomjeranja granica...prije nego prirodne nagonske sklonosti.

Ono nema sanse da je toliki broj njih koji su to praktikovali zaista i imao prirodni nagon usmjeren ka istom polu...samo zato sto je to varijacija seksualne sklonosti koja je u prirodi (i kod čovjeka isto) prosto mnogo manje zastupljena nego heteroseksualnost.

Mada je i u današnjoj Grčkoj uobičajeno opštenje sa mladićima i kod naizgled vrlo macho pater familiasaz:lol:
Naravno, to je javna tajna

A jel? Zanimljivo...

p.s. A sto ti je neobično da homo postoji i kod zivotinja? U prirodi uvijek postoje varijacije koječega a koje su u manjoj mjeri zastupljene...ali ipak se javljaju..nema nista crno bijelo. :)

Poslednja izmena:
A znas da se suzdrzavam od nekih sala da ne diskriminisem tu populciju u skladu sa savremenim vremenom.
P.S. Oni drugarici muski koji su feminizirani se ispostavilo da su gej. A drugarici zenski malko muskobanjasti izostajao im je ciklus i bilo im je tesko da zacnu. Tako da... psiho-fizicki momenat... sve se to preplice.

- - - - - - - - - -

Ne nije hormonski...nikako...XD...
kako to mislis?

A znas da se suzdrzavam od nekih sala da ne diskriminisem tu populciju u skladu sa savremenim vremenom.
P.S. Oni drugarici muski koji su feminizirani se ispostavilo da su gej. A drugarici zenski malko muskobanjasti izostajao im je ciklus i bilo im je tesko da zacnu. Tako da... psiho-fizicki momenat... sve se to preplice.

- - - - - - - - - -

kako to mislis?

Homoseksualizam nije povezan sa hormonskim statusom osobe...Neki homoseksualci mogu biti pravi testosteron booster a ipak gej..i obrnuto (za zene i estrogen) ..Poremecaj na nivou hormona nije uzrok homoseksualizmu...Ali jesu neke druge bioloske odrednice (hromozomski lokusi,strukture u mozgu i sl.) koje se jos uvijek istrazuju ..Ono vjerujem da ce se za koju deceniju moci izvaditi krv ili tako nesto...i znati da li je osoba homo ili bi...bez da to sama prizna..kaže :)

Isto tako feminiziran muskarac..kad vec spominjes bio ili ne bio gej najčešće ima normalan level testosterona u organizmu...i normalan level estrogena...za jednog muskarca. :)

Poslednja izmena:
ali i hormonski disbalans je prirodna pojava,čak vrlo česta
No, pravo da ti kažem, ne znam pravi uzrok jer se nisam nešto udubljivala u tu tematiku
Meni gay populacija ne smeta i ne ugrožava me i ne bavim se njima previše

Pa jeste čest problem pogotovo danas..ali taj hormonski disbalans daje neke druge simptome a ne pravi te gej osobom...za tako nesto moras biti bioloski predisponiran..prvenstveno...i to ne vezano za hormone koji ne igraju ulogu u tome.

- - - - - - - - - -

na ŽIVOTINJE SAM MISLILAz:lol:

hahahhaha...<3

Poslednja izmena:
Pa jeste čest problem pogotovo danas..ali taj hormonski disbalans daje neke druge simptome a ne pravi te gej osobom...za tako nesto moras biti bioloski predisponiran..prvenstveno...i to ne vezano za hormone koji ne igraju ulogu u tome.

- - - - - - - - - -

hahahhaha...<3
ponekad su takvi odnosi i karmički
Par sa nedovršenom pričom se ponovo sretne u novim telima, e sad jbg, ako su istog pola.....z:D

Par sa nedovršenom pričom se ponovo sretne u novim telima, e sad jbg, ako su istog pola.....z:D

XD...a dobro..to..sad...svakako da za sve postoji i onaj dublji " kosmički" ,"nezemaljski" razlog...vjerujem, ne za sve isti (pa ni za svaku gej osobu isti) ..ali u tom kontekstu jetle tragamo za mnogim pitanjima ...npr. zasto su ljudi uopste koncipirani kao polna bića ... kao i pitanja za sve ostalo sto je fundamentalni i sastavni dio nas ljudi...Hoću da kažem da za sve naše biološke (i bilo koje ostale) odrednice postoji ono drugo "onostrano" porijeklo...i to mi ovde odlicno znamo XD...ali to je sad vec malo drugacija tema..

Poslednja izmena:

Meni to uvek bilo sumnjivo oko karmickih prica.
Toliko ljudi na planeti, i bas cemo ja i bivsi muz iz proslog zivota :mrgreen: da se zadesimo na jedno drugome opet u zivotu(u istoj skoli, odeljenju, poslu, zurci...sta god), cisto statisticki mi je malo klimavo to oko karmickih ljubavi.

Карма нема везе са статистичком причом који је погрешан концепт у овом случају. Кармички ће се повезане душе родити на истом простору или нпр. упознати у иностранству исл. Статистика је, што каже Веља Абрамовић, вештачка наука.

Pa ne ali stvarno, koja je verovatnoca da se bas oboje rodimo ne samo u istoj drzavi i u isto vreme nego jos da presecemo jedno drugome put.
Ja sam romanticna, ali nesto ne verujem u tu ljubavnu karmu koja se desava sa istom osobom kroz mnoge zivote.
Verujem u ljubavnu karmu, ali nesto na principu ova osoba je prevarila tu i tu osobu, pa ce njoj to neko drugi uraditi(ali ne da su povezani iz proslih zivota)

Ljubav je jača od statistike. :mrgreen:

Da li sam ja jedina romantična osoba na ovom forumu? :lol:

Ti si jedina mlada osoba na forumu. Hohohoho Salim se. Meni romantika nije jaca strana ooops :)

- - - - - - - - - -

Опет ти о вероватноћи. z:mrgreen: Код закона нема вероватноће. Закон или ради или не ради.

Koja je verovatnoća da je to tako? Hmmmm :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back