STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Иначе, вас који се занимате за снове би ово могло занимати. Пре пар месеци сам сањао покојног оца који ми каже снуждено "Да, Вучић је дошао да призна независно Косово".

Шта? У принципу снови ме ретко лажу, пре сна сам размишљао о Вучићу и о тези да је доведен да призна Косово. И несвесно ми је то само потврдило.

p.s. а сећаш се и да сам ти рекао да сам сањао да ћеш се вратити на форум :cool:

Poslednja izmena:
Једна моја другарица живи од тог накита...не знам да л продајеш, може да се заради од тога. А иначе је академска сликарка, као и ти, ако се не варам.

Pa to mi je namera, da ga prodajem
Čak sam i ime smislila, SHAMBALA SHINE
I da proverim za svaki slučaj dal postoji negde to ime, ispadne da ga uveliko koriste dva brata Danca hipika
I šta misliš da prodaju?
Nakit od poludragog kamenja ko ja!!!:dash:

Poslednja izmena:
Па ако хоћеш да успеш у бизнису мораш да се прилагођаваш новим тенденцијама! Макар нађи неког да ти направи страницу.

Па ако хоћеш да успеш у бизнису мораш да се прилагођаваш новим тенденцијама! Макар нађи неког да ти направи страницу.
u pravu si.....

- - - - - - - - - -

Umem ja sama da pravim stranicu,nije to problem
Nego imam neku averziju potpuno iracionalnu prema Fejsu

- - - - - - - - - -

Verovatno bih se navukla još gore nego na Krstu
Ne treba mi to u životu

То да...мада за разлику од Крсте од фејса има конкретне користи. Нпр. гомила разних стручних/пословних група где се повезујеш са људима који раде сличне послове, па онда те странице за представљање свог бизниса...
Јбт, малочас видох да сам превалио 11000 порука...

То да...мада за разлику од Крсте од фејса има конкретне користи. Нпр. гомила разних стручних/пословних група где се повезујеш са људима који раде сличне послове, па онда те странице за представљање свог бизниса...
Јбт, малочас видох да сам превалио 11000 порука...

pa i nisi baš brbljiv obzirom da si Blizanac i da si ovde od 2004.;)
No, u zdravlje,pozlatila ti se tastatura:D

Хвала, ал не бих да ми се позлати на крстарици...ово је ипак блеја.

- - - - - - - - - -

Сад нешто размишљам...регистровао сам се као малолетник, а вероватно ћу још дуго бити активан. И то све под истим ником. Мислим да то говори о неком континуитету свести...

ko zna, ko zna...:)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Сад нешто размишљам...регистровао сам се као малолетник, а вероватно ћу још дуго бити активан. И то све под истим ником. Мислим да то говори о неком континуитету свести...
gde ti je Merkur, jel u Biku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back