Truman
Elita
- Poruka
- 24.040
Иначе, вас који се занимате за снове би ово могло занимати. Пре пар месеци сам сањао покојног оца који ми каже снуждено "Да, Вучић је дошао да призна независно Косово".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иначе, вас који се занимате за снове би ово могло занимати. Пре пар месеци сам сањао покојног оца који ми каже снуждено "Да, Вучић је дошао да призна независно Косово".

imaПоздрав екипо,
Има ли овде још неки неспавач осим мене?

a ja bih trebala da meditiram al i meni bludni i zaludni mozak leti ka KrstiЈа као нешто покушавам да учим, ал ми блудни миш лети ка Крстарици.![]()

pametnoНешто везано за ИТ. Бакћем се с тим у слободно време, не бих до краја живота да радим унос података.![]()

u pravu si.....Па ако хоћеш да успеш у бизнису мораш да се прилагођаваш новим тенденцијама! Макар нађи неког да ти направи страницу.
То да...мада за разлику од Крсте од фејса има конкретне користи. Нпр. гомила разних стручних/пословних група где се повезујеш са људима који раде сличне послове, па онда те странице за представљање свог бизниса...
Јбт, малочас видох да сам превалио 11000 порука...
ko zna, ko zna...Хвала, ал не бих да ми се позлати на крстарици...ово је ипак блеја.

gde ti je Merkur, jel u Biku?Хвала, ал не бих да ми се позлати на крстарици...ово је ипак блеја.
- - - - - - - - - -
Сад нешто размишљам...регистровао сам се као малолетник, а вероватно ћу још дуго бити активан. И то све под истим ником. Мислим да то говори о неком континуитету свести...
Не, у раку. И то у деветој.
aaaa sećam se....Исто девета у раку!
Нагиње ка десетој.