STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svuda ima šarlatana. Na sreću Astrologija je poprilično sterilna od svega na tim nivoima i zasniva se na znanju pre nego li na nekakvim dubokim mističnim vragolijama. :)

Reality show podstiču negativna osećanja jer izgledaju kao velika porodična svađa. 90te su bile kultura u poređenju sa ovim što se danas emituje... I ne samo to, ali i ljudi koji o njima pišu su mi nejasni. Što sebe unakazati tim stvarima i svoj lepi mozak?!

Inače ne gledam TV skoro pa uopšte. Skuplja prašinu.

za dobru lovu možda bi se i ti pojavila tamo
novac je čudo
Ne sumnjam u sebe. Odbila sam već poveću količinu novca koja bi jednom tinejdžeru svakako mnogo značila, i to jer nisam htela da se smaram.
Mentalno zdravlje mi je ispred svega, sve što ga narušava odbacujem.

P.S. Do sada se nijednom nisam konsultovala kod astrologa. Tražim nekog dobrog anonimusa.

- - - - - - - - - -

Svuda ima šarlatana. Na sreću Astrologija je poprilično sterilna od svega na tim nivoima i zasniva se na znanju pre nego li na nekakvim dubokim mističnim vragolijama. :)
Pa ne znam baš. Ja mislim da je astrologija u velikom problemu.
Nekima znanje ne pomaže. Drže se "pravila" i omaše za medalju.
Uvek se razočaram, no opstajem u ovim vodama i dalje. Čekam na "nešto" valjda.

Ne sumnjam u sebe. Odbila sam već poveću količinu novca koja bi jednom tinejdžeru svakako mnogo značila, i to jer nisam htela da se smaram.
Mentalno zdravlje mi je ispred svega, sve što ga narušava odbacujem.

P.S. Do sada se nijednom nisam konsultovala kod astrologa. Tražim nekog dobrog anonimusa.

- - - - - - - - - -

Pa ne znam baš. Ja mislim da je astrologija u velikom problemu.
Uvek se razočaram, no opstajem u ovim vodama i dalje. Čekam na "nešto" valjda.

Pravu duboku mistiku dotakne veoma veoma mali broj ljudi
I što više znaju-manje o tom pričaju
Sem onima kojima treba znanje da prenesu

Ne znam na šta se razočaraš, no ono što hoću da kažem jeste da je ipak Astrologija plemenita u smislu da joj se pristupa sa različitih strana, a podjednako postoji mogućnosti i za proširenjek ao i za izučavanje.

Vremenom se znaci menjaju, a na astrolozima je da te promene primete i da ih i prijave u svojim istraživanjima.

Istraživao sam pre godinu dana apsolutno nemoguću pojavu, logički i racionalno apstraktnu, poznatiju kao Social Justice Warriors i vezujem ih za planetu Eris.

Počela je da funkcioniše početkom 2000ih, a uzela maha od 2005.-te godine, a od tada je civilizacija NAGLO krenula u propast, ne samo što se tiče njih kao pojave, već i generalno umetnosti kao i racionalnosti kod ljudi. Nagli pad.

Uran ne može biti. Pluton u Jarcu je delimično on je ipak Facebooki Justin Bieber, ali Eris i te kako može biti.

Poslednja izmena:
ови снови су стварно чудо. Јутрос сањам како се сликам у стојећем положају с једном другарицом из средње где је она озарена. Ујутру листам фејбук вол и видим како се у истој пози сликала са са две своје другарице уз статус "припреме за свадбу". Иначе ми није значила пуно никад нити сам се ложио на њу. Па која је онда поента сањања оваквих глупости?

I ja pre neki dan sanjam san veoma ziv, ali i veoma glup...

Idem nocu kroz neku nepoznatu sumu....

Odjednom, pred sobom vidim neke gradjevine i da nekoga ima unutra...

Ulazim....To je kao neka kafana- bar gde ljudi za sankom doruckuju...

Svuda je polumrak...

Trazim stolicu da sednem i da nesto pojedem....Nema ni jedno mesto slobodno...Sve samo sede neke straije zene...

Odjednom mi barmenka kaze: "Idite u salu pored, tamo ima mesta za sve!"

Utvorim ja vrata sale pored, kada me odjednom zabljesnu jarka svetlost...Stotine namestenih stolova sa ljudima savih fela i vrsta, udesenih i nasminkanih...

Samo ja ne vidim da oni jedu, samo vidim da piju...Neki stoje i razgovaraju..

Setam da vidim ima li neko prazno mesto kad odjednom vidim da mi prilazi moj prijatelj koji je umro pre mesec dana ovde...

Udesen je perfektno, kravata, odlicno odelo, bela kosulja...

Gleda me pravo i prilazi....

Kada je stigao na jedno tri metra od mene, okrenu se odjednom, strese se i ode medju stolove...

Ja postrcah za njim vicuci "Vladimire, sta je ovo, pa ti nisi umro!?"

On nestade, a ja se probudih....

Odavno zivlji san nisam sanjao....:sad2:

To su konobarice. :lol:

Nisam ih vidjao ranije, mislim da ih neko krije od mene :batina:

U svakoj dobroj kafani ima golotinje.:aha2:

Ovo mora da je nasa domacica Agata::heart:

http://imgur.com/a/l10cz

Nije to agi :ljutko:
agi je crvena :zaljubljena:

02f3f79a2bd793fa5ee1fa8bb9f6b000.jpg

Da vidimo ko moze da prepozna devojku bez Googl-a :lol:

I treba da ima!
To je zdravo!
I parenje očiju odvraća pažnju od svađetina!

Moze da pokvari finu decu :prstic:
Sta ako postanem manijak :mrgreen:

zavisi da li su ti hormoni namireni...

Kako se to namiruje? :huh:

I ja pre neki dan sanjam san veoma ziv, ali i veoma glup...

Idem nocu kroz neku nepoznatu sumu....

Odjednom, pred sobom vidim neke gradjevine i da nekoga ima unutra...

Ulazim....To je kao neka kafana- bar gde ljudi za sankom doruckuju...

Svuda je polumrak...

Trazim stolicu da sednem i da nesto pojedem....Nema ni jedno mesto slobodno...Sve samo sede neke straije zene...

Odjednom mi barmenka kaze: "Idite u salu pored, tamo ima mesta za sve!"

Utvorim ja vrata sale pored, kada me odjednom zabljesnu jarka svetlost...Stotine namestenih stolova sa ljudima savih fela i vrsta, udesenih i nasminkanih...

Samo ja ne vidim da oni jedu, samo vidim da piju...Neki stoje i razgovaraju..

Setam da vidim ima li neko prazno mesto kad odjednom vidim da mi prilazi moj prijatelj koji je umro pre mesec dana ovde...

Udesen je perfektno, kravata, odlicno odelo, bela kosulja...

Gleda me pravo i prilazi....

Kada je stigao na jedno tri metra od mene, okrenu se odjednom, strese se i ode medju stolove...

Ja postrcah za njim vicuci "Vladimire, sta je ovo, pa ti nisi umro!?"

On nestade, a ja se probudih....

Odavno zivlji san nisam sanjao....:sad2:
dobro je da je otišao od tebe...
da si ti meni živ i zdrav:zag:
a san je više nego jasan
mnogo ti nedostaje prijatelj
a snovi se odvijaju na astralnoj ravni gde neke barijere ne postoje

ови снови су стварно чудо. Јутрос сањам како се сликам у стојећем положају с једном другарицом из средње где је она озарена. Ујутру листам фејбук вол и видим како се у истој пози сликала са са две своје другарице уз статус "припреме за свадбу". Иначе ми није значила пуно никад нити сам се ложио на њу. Па која је онда поента сањања оваквих глупости?

eto - nesvesno si od nje primio njenu emociju radosti što se udaje i želju da to sa svima podeli
o tome očigledno stalno razmišlja a tvoja ''antena'' je to ukačila
ne biramo mi uvek šta ćemo da ukačimo:D

Poslednja izmena:
Sanjala sam preksinoć moju prof. klavira još iz niže škole: zanemarila sam njene časove i dolazim posle dužeg vremena sa knedlom u grlu i užasnim osećajem straha, ali i žaljenja - jer znam da je besna i tužna što joj se nisam ni javila.

A mesecima pre toga sam sanjala da mi bira novi program za predstojeću šk. godinu.

Ne znam zašto mi je ovo izazvalo račja osećanja. Nekako mi postalo žao profesorke iako je bilo davno, jer stvarno sam to radila, i nisam ni jednom otišla da je posetim, valjda iz straha. Šmrc...
Na kraju će me snovi naterati da je potražim.

Ruž - Jedan nikako nije :mrgreen:

''Rogue One'' je najtipičniji film za dečicu, a prethodnik bi trebalo da se zove Social Justice Wars. - Mary Sue Awakens.

main-qimg-182267e852177de85328dc9efc274dca-c.jpg

Treba da budemo zahvalni na tome što Vader ne nosi belo odelo da producenti simuliraju ''američku različitost rasa i nijansa''

Добро вече звездољупци. Изашла ми добра тарот карта као одговор на једно питање па сам добре воље!

Postoje neke teme o ukradenim telefonima pa sam se setio tebe. Šta je tebi policija rekla? Kažu neki ljudi na temi da im je fontele vraćen u roku od par dana.

не бих рекао да је то "почело", краде се одувек. А рекоше ми пар људи да наши инспектори неће да се бакћу тиме. Читао сам да у мањим местима хоће.
Не верујем да би им моје искуство помогло...кад ти испадне моб из џепа први који то види га ћапи...јбг, такви су људи...

Дај пиши! Ако не овако јавно онда на пп...

Vec sam jednom pisao ovde o tome, ali nema veze, mogu jos jednom....

Jedan moj bivsi ortak koji je tada ziveo u mojoj kuci, cujemo da u Puerto la Cruz, grad oko 50 km gde sam tada ziveo, dolazi PRAVI INDIJANSKI VRAC....

Vrac moze da prorekne buducnost, kleli su se neki koji su vec imali iskustvo sa njim, jer je i pre par godina dolazio....

Narvno, ja ne verujem u vradzbine, ali me je zagolicalo da vidim indijanskog vraca i sta je to o cemu sam i ranije slusao.

Dogovorimo se ortak i ja da idemo....

Ali, kod vraca treba doci vrlo, vrlo rano....Znaci treba da podjemo jos ranije, oko 2 sata izjutra...

Juzna Amerika nije Evropa...Opasno je ici nocu po putevima...Ima kojekavih razbojnika, ubica...

Ipak, resimo se da idemo i jedno jutro oko 2 AM krenemo....

Da pricam dalje ili vas ne zanima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back