STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Блајби, како нас само маме тим фотографијама секси жена у униформама, пословним комбинезонима исл...ал зато ако пробаш да пипнеш...:rtfm:
зато ја преферирам цртеже и слике...

Tommy_Wiseau_in_The_Room.jpg

--Tommy doesn't obtain any true abilities until his birthday party is ruined by Mark and Siobhan. His anger escalates to the highest point that it unlocks a secret telekinetic power and superhuman strength. He uses his signature "chicken" call to provoke his enemies, but it usually confuses them.--

Jao Blajbi vragolane jedan!
Samo je moj outfit malo tamniji:D
Nego danas nemam WiFi
Uzeli smo novi ruter
A muž će ga tek kasno noćas montirati
Nabadam sa telefona sa neta iz paketa pa mi za svaku poruku treba večnost

Ne mogu ni da citiram -imam previše debele zidove da prolaze impulsi
Kad sam van kuće -net radi ko zmaj
Na konto hormona-bar se slije krv iz nadrndanog mozga u niže predele i uzrokuje preusmerenje pažnje
U svakom slučaju -erot'ka ba je uvek dobrodošla
Nije ovo manastir no kaHvana

Ne mogu ni da citiram -imam previše debele zidove da prolaze impulsi
Kad sam van kuće -net radi ko zmaj
Na konto hormona-bar se slije krv iz nadrndanog mozga u niže predele i uzrokuje preusmerenje pažnje
U svakom slučaju -erot'ka ba je uvek dobrodošla
Nije ovo manastir no kaHvana

e to je problem, kad se slije dole mozak mi poludi i eto sranja... preusmeravanje dodatno otežava situaciju.
razmišljaću da li da zalijem biljke sada ili sutra...

- - - - - - - - - -

beba ima prvo teranje i čini mi se da proživljavam sa njom... obe smo pizdljve. :sad2:

Meni kad se to desi -mozak ode na stand bye
Srećom malobrojni tako deluju na mene
A ja treba u kujnu-dolazi nam prijatelj na klopu
Izrazio je želju za pilećom džigericom
I ovaj moj Lav megaloman kupio kilo toga
I ja treba sad da odvajam ona srca i da to pipam
Iako sam mesožder -užasno mi je gadno da pipam te džigerice
Brrrrrrrrrrrrrrr

- - - - - - - - - -

Nevesta-ko je beba koja ima teranje?:eek::zcepanje:
Jel si kuče uzela?

I to je sudba ženska
Mada bolje nego mužjaka da imaš-oni se tuku češće među sobom
Onaj doberman kog sam imala -15. decembra rođen:mrgreen: je napadao sve što stigne
A kokerka (Vaga), pre njega što sam imala, se i mačaka plašila
Nju sam mnogo više volela

Živuljka je sreća u kući!Jedan od razloga što volim Škorpije je što sam najdraže životinje dobila od njih (mamine prijateljice)I što su jedine uspele da ubede moju kevu da ih prihvatiMa nisu je ni pitale-samo su joj turile u rukeOd jedne Škorpije mačor-od druge kuče (i to ono dobro)

Na Prvoj. Imaš svakakvih - na primer računaju neke ludačke brojeve napamet, pa nekom liku stave povez preko očiju, on sluša korake para koji igra ispred njega i pogađa koji ples igraju, pa se nekoj devojci pre emisije svi iz publike predstave kako se zovu, odakle su, šta su po zanimanju i onda ona kasnije, kada joj pokažu nečije lice, tačno zna sve o svakom itd.

Na Prvoj. Imaš svakakvih - na primer računaju neke ludačke brojeve napamet, pa nekom liku stave povez preko očiju, on sluša korake para koji igra ispred njega i pogađa koji ples igraju, pa se nekoj devojci pre emisije svi iz publike predstave kako se zovu, odakle su, šta su po zanimanju i onda ona kasnije, kada joj pokažu nečije lice, tačno zna sve o svakom itd.
Zanimljivo!
Hvala Murdock:) (dobar avatar!)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back