STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blajbi dragi, zanimljiv ti je potpis
Ali sve je relativno i sve ima više uglova posmatranja
Te u to ime jedna poučna priča iz Afrike
Išao crnac obalom i naišao na lobanju u pesku
"Ko te je doveo ovde?"
"Reč!" odgovori lobanja
Obradova se crnac jer je pomislio da će ga kralj nagraditi ako mu odnese lobanju koja govori
I kad su bili pred kraljem - lobanja je ćutala
Kralj se iznervira, naredi da crncu odseku glavu i bace je zajedno sa lobanjom
Tada lobanja opet progovori:"Glavo, ko te je doveo ovamo?"
"Reč"!!!!!!

Poslednja izmena:
Zanimljivo!
Hvala Murdock:) (dobar avatar!)

Ništa.
Hvala za avatar. :) Obožavam Gorillaz. Sećam se kad sam kao klinac od 6,7 godina jedva čekao da se na tv-u pojavi njihov spot Clint Eastwood. Mislim da se puštao na trećem programu, i to često. Možeš da zamisliš šta je to značilo za klinca od 6 godina, u tih nekoliko minuta ne bi znao za sebe :

Inače, Murdock je satanista, rođen 6.6.1966. :)

- - - - - - - - - -

Nemam komentar na ovo...

Imam ja - ljudska glupost nema granica.

Pa realno ne. Prva pomisao mi je bila: debilizam, a onda videh da ozbiljni ljudi, astrolozi raspravljaju o tome.
A ovo prizivanje Isusa mi je više nego smešno. Zna se šta ja mislim o tome.

Ostani verna svojoj prvoj misli. Pusti njih da raspravljaju, postoje pametnija posla.
Kačim klip sa yt za tebe na temu tetovaže, malo da skreneš misli.

Pozdrav. Odoh da spavam snom pravednika. :kpozdrav:

Ništa.
Hvala za avatar. :) Obožavam Gorillaz. Sećam se kad sam kao klinac od 6,7 godina jedva čekao da se na tv-u pojavi njihov spot Clint Eastwood. Mislim da se puštao na trećem programu, i to često. Možeš da zamisliš šta je to značilo za klinca od 6 godina, u tih nekoliko minuta ne bi znao za sebe :

Inače, Murdock je satanista, rođen 6.6.1966. :)

- - - - - - - - - -

Imam ja - ljudska glupost nema granica.

A mala Japanka Nuddle se tako zove jer je to jedina reč koju ume na engleskom da kaže:)

Kad vec guraju te rijalitije nek bar nasmeju narod.
Umesto toga oni guraju sex,pijane zurke i svadje. Seljaci

Ja kad menjam kanale (sad sam napravila omiljene pa više ne moram) i kad začujem histerično zaurlavanje u glas nekih spodoba u zlaćanom ambijentu loše kopije baroka, i automatski me zapljusne takav talas negativne energije -znam da su nesretni parovi u pitanju
ne bi ono ni za velike pare gledala
A kamoli dobrovoljno
Pandemonium!

Ja kad menjam kanale (sad sam napravila omiljene pa više ne moram) i kad začujem histerično zaurlavanje u glas nekih spodoba u zlaćanom ambijentu loše kopije baroka, i automatski me zapljusne takav talas negativne energije -znam da su nesretni parovi u pitanju
ne bi ono ni za velike pare gledala
A kamoli dobrovoljno
Pandemonium!
Takođe. Malo su me razočarali pojedini astrolozi pojavivši se tamo, a misle da su neki uspeh postigli. Padoh u bedak nakon svih tih izgovorenih gluposti u toj jami. Astrologija na pijaci...tako je to izgledalo.

Takođe. Malo su me razočarali pojedini astrolozi pojavivši se tamo, a misle da su neki uspeh postigli. Padoh u bedak nakon svih tih izgovorenih gluposti u toj jami. Astrologija na pijaci...tako je to izgledalo.

Tako bih ja Milana Tarota u tamnicu bacila
Zbog svih prevara sirotih budala i krajnjeg obezvređivanja Tarota
Još se nazove Tarotom!
Ma i mučila bih ga, malo samo
Ko zna koliko je nevoljnika obrlatio
Mada čovek mora biti strahovit retard da u Flasha Gordona i mazanje monitora kiselim mlekom poveruje

Kad vec guraju te rijalitije nek bar nasmeju narod.
Umesto toga oni guraju sex,pijane zurke i svadje. Seljaci

guraju ono što narod voli
sex, svadje i tuče to je ono što diže rejting a ne dobra zabava i šala

- - - - - - - - - -

za dobru lovu možda bi se i ti pojavila tamo
novac je čudo

De si Gogi:heart:
Nažalost si u pravu- svađe i tuče pučina grdna više voli nego leba da jede
I to svuda-goMna od realitija nisu naš brend
Al se dobro primio
No sex i treba da se voli
Al na žalost ne u kombinaciji atmosfere piljarica preko tezgi i kafanskih pijanih tuča- na šta ona srranja od emisija liče
Ne bi se Kopčica prodala-ne deluje tako
Većina astrologa imaju kodex i ne bi se tako prodalo
Ali astrologa -ne Milana Tarota i sličnih

Poslednja izmena:
De si Gogi:heart:
Nažalost si u pravu- svađe i tuče pučina grdna više voli nego leba da jede
I to svuda-goMna od realitija nisu naš brend
Al se dobro primio
No sex i treba da se voli
Al na žalost ne u kombinaciji atmosfere piljarica preko tezgi i kafanskih pijanih tuča- na šta ona srranja od emisija liče
Ne bi se Kopčica prodala-ne deluje tako
Većina astrologa imaju kodex i ne bi se tako prodalo
Ali astrologa -ne Milana Tarota i sličnih

Zdravo Agi :heart:
Ne želim nikoga da vredjam samo iznosim svoje mišljenje.
Sve ima svoju cenu pa tako i svi mi samo što bi se neko prodao za manje a neko više novca.
Zamisli da ti neko ponudi lovu kojom bi resila mnoge finansijske probleme da udjes u rialiti ....... zamislila bi se Agi
Lako je svima nama da kažemo ne bih ušla ni za kakve pare jer nama niko to ne bi ni ponudio ali da dobijemo ponudu ..... hmmmm porazmislili bi se
O tome ja pričam, uopšteno, nisam tipovala ni na koga direktno

Zdravo Agi :heart:
Ne želim nikoga da vredjam samo iznosim svoje mišljenje.
Sve ima svoju cenu pa tako i svi mi samo što bi se neko prodao za manje a neko više novca.
Zamisli da ti neko ponudi lovu kojom bi resila mnoge finansijske probleme da udjes u rialiti ....... zamislila bi se Agi
Lako je svima nama da kažemo ne bih ušla ni za kakve pare jer nama niko to ne bi ni ponudio ali da dobijemo ponudu ..... hmmmm porazmislili bi se
O tome ja pričam, uopšteno, nisam tipovala ni na koga direktno

A pa slažem se
I ja bih za veliku lovu mnogo toga radila
Ali i to ima granica
Mislim da svako ima nešto što mu je sveto i što ne bi prljao
A astrologijom se 80% ljudi bave iz ljubavi

A pa slažem se
I ja bih za veliku lovu mnogo toga radila
Ali i to ima granica
Mislim da svako ima nešto što mu je sveto i što ne bi prljao
A astrologijom se 80% ljudi bave iz ljubavi

Svaki astrolog koji naplati svoje usluge više se time ne bavi iz ljubavi već zbog love.
To nije ništa strašno jer svi mi i radimo da bi zaradili i time sebi obezbedili egzistenciju pa što ne bi i oni

Svaki astrolog koji naplati svoje usluge više se time ne bavi iz ljubavi već zbog love.
To nije ništa strašno jer svi mi i radimo da bi zaradili i time sebi obezbedili egzistenciju pa što ne bi i oni
To nije prodavanje -nego zarada
Jer treba i vremena i truda za ozbiljnu prognozu
Svaki rad treba da se naplati-normalno
Postoje objektivne cene za takav rad koje su uglavnom svima pristupačne
Problem je što pojedini-čak i kad imaju Znanje preteruju i deru ljude
Ali tako je u svim segmentima
A obaška što se kojekakvi predstavljaju kao astrolozi i oglašavaju se gde stignu
I ti su najglasniji i za njih ljudi prvo saznaju i to je razlog podozrenja koje većina ljudi ima prema astro
Jer milion oglasa sam videla-"ASTROLOG" skida mađije, vraća ljubavnike,rešava sve probleme u životu i slične budalaštine
I to naravno za velike pare
Al to nije astrolog
U tome je stvar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back