ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
pa dzabe su ih i dobili
covek samo uzima po nabavnoj ceni
covek samo uzima po nabavnoj ceni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paznja, paznja, nije to prevar, u pitanju je berza.
Dakle, ko ne zeli akcije, mozemo da se dogovorimo sutra da se nadjemo, potpisemo i regulisemo da mi preda svoje akcije.
Ko se javlja?
evo ja se javljam da ti ih prodam za 800 eura! nisam jos upisao al ako hoces da ih kupis, sutra idem da se upisem i da ti prodam iste za 800 eura? sobzirom da dinkic kaze da vrede 1000 bices dobar 200 eura? moze?
Aman, necu da kupujem.
Ocu da UZMEM.....mislim, kome se ne svidja, ko misli da je prevara i tako to, moze da mi pokloni....

Markowac vidis oce covek da uzme za DZABE

pa cekaj zar ti ko demokrata ne verujes dinkicu da akcije vrede 1000 eura po coveku?![]()
Ja nisam demokrata i nikom nista ne verujem.

kako bre ne verujes dinkicu da akcije vrede 1000E?
PA BILO NA TELEVIZIJI COVECE - JAVILI
cek ako ti neces da vidimo jel oce neko drugi? imal ko da oce ove akcije?
AKCIJE NA AKCIJI cena sitnica samo 500 eura . Kupuje li ko?![]()
1000 evra nece biti sigurno
kako bre ne verujes dinkicu da akcije vrede 1000E?
PA BILO NA TELEVIZIJI COVECE - JAVILI
cek ako ti neces da vidimo jel oce neko drugi? imal ko da oce ove akcije?
AKCIJE NA AKCIJI cena sitnica samo 500 eura . Kupuje li ko?![]()
Da li se iko od vas seća lika i dela onoga gispodina, kome je mistar, sada u ostavci . M. Dinkić, onako teatralno predda potvrdu o pravu na akicije, a potom ništs se ne događa ¨!?
Da li znate nekoga iz vaše okolike koji je takvu potvdu dobio ?

lepo sam ja pricao sta i kako al nisu ljudi verovali. jos su glasali ove bandite "da bi im akcije vredele vise"
....

evo ja se javljam da ti ih prodam za 800 eura! nisam jos upisao al ako hoces da ih kupis, sutra idem da se upisem i da ti prodam iste za 800 eura? sobzirom da dinkic kaze da vrede 1000 bices dobar 200 eura? moze?

Da li se iko od vas seća lika i dela onoga gispodina, kome je mistar, sada u ostavci . M. Dinkić, onako teatralno predda potvrdu o pravu na akicije, a potom ništs se ne događa ¨!?
Da li znate nekoga iz vaše okolike koji je takvu potvdu dobio ?
samo se strpite narednih 100 godina i vrednost telekoma ce porasti sa 4 milijarde na 40 milijardi eura.
automatski vase akcije nece vredeti 150 eura nego 1500
lepo sam ja pricao sta i kako al nisu ljudi verovali. jos su glasali ove bandite "da bi im akcije vredele vise"
dinkicu i tadicu sta da vam kazem, svaka vam cast, na lazi i gluposti se najlakse dobijaju izbori vi ste to dokazali da je narod stoka ....
Али да је НИС продат за бар дупло веће паре, као што је и говорио Динкић, тада би имали тих 1000 еура. Овако ћемо добити само 500, све то због НИС-а.
Сваком ко и мало познаје математику је јасно да је, у случају да је НИС продат за дупло веће паре:
500+30=1000 еура
Pisao si svojevremeno, mrzi me da tražim, da neće vredeti više od 400 ili 500.
Ako si ih uopšte upisao![]()

Dobićeš 500, da imaš i ti neku vajdu od menenisam upisao. eto ti si moj drug tebi cu da ih prodam ako hoces za 450
kupujes?![]()
Dobićeš 500, da imaš i ti neku vajdu od mene![]()
nemoj posle da bude samo sam se salio 
ma brate sta se zanosis ne bi imali NIKAD tih 1000 eura .
NIS je prodat za realne pare njegovu vrednost je procenjivala finansijska institucija za procenu vrednosti kapitala zvana merrill lynch . jednostavno narod je stoka, glup i poverovao je u ono sto bi voleo da bude mesto da veruje u ono kako jeste....