Juliane, izraz upućen čičku da je "u usta škrbava" mi je ostao urezan u pamćenje kao nešto grozno, što i jeste.
Ne mogu ja to da tražim, čak mislim da se prva prepiska tog tipa dogodila pre nego što sam ja došla na forum. Ali svakako se ponavljala, čim sam zapamtila.

Ok, ovo mi liči na mene. Samim tim i deo gde kažeš da sam je "optuživao da me prati" donekle ima smisla.
Pomislio sam da sam, umesto što sam upotrebio citat Dejana Savićevića iz čuvenog intervjua, zapravo gnusno i višestruko vređao Čička na rasnoj, verskoj ili nacionalnoj osnovi, ili na osnovu hendikepa, seksualnog opredeljenja, ili joj psovao decu i vređao i proklinjao porodicu.
Potpuno sam bio nesvestan da sam je napušio pre nego što ću definitvno da je ignorišem. Da, ono što sumnjičavo nazivaš optuživanjem da me prati, nisu nikakve optužbe, nego činjenica o trolovanju i provociranju koja je mogla da se vidi ispod svakog komentara koji sam napisao. Nije to nešto što mora da se utvrđuje sistemom rekla-kazala.
Rečenica koju si napisala zvuči kao naslov iz Telegrafa, majke mi.
Nije mi bio ni prvi ni poslednji put da sam nekoga na taj način odjebao. Živeću nekako sa tim.
Štaviše, utešno mi je da sam na sopstveno iznenađenje, kad sam nekome nešto slično otpisao, dobio od tebe smajlija koji se valja od smeha.
S obzirom na to da ti se tada dopalo, smatraću da je ono što mi zameriš u vezi Čička zapravo posledica tog novog sentimenta koji se razvio prema njoj.
Ali i dalje mi je žao i osećam se jadno jer od svega što sam napisao slučaj napušavanja koji sam zaboravio biva prva asocijacija na mene.