Стара добра форумашка времена

Da li će ikad iko napisati ko je bio u tim klanovima? Svi ih pominju a ja ne mogu da povezem to pominjanje s osobama.
Glavni klan na ženama Mirka, linda, fibi i jos par njih, katarina milsim da se zvala, ali ne katarina koju je neko vec pomenuo (kako je pametna ta zena bila obozavala sam da čitam njene postove) ne mogu sa se setim imena, a kada neko pomene nik odmah se setim o kome se radi. Branile su se međusobno, "raskrinkavale" (tijana, baba) mislim da je macka vracarka stalno bila na meti jer nisu mogle da veruju da neko bude i lep i pametan i milion puta su pokusali da je oteraju...macka ce bolje reci ako bude htela.
A mozda ce i one same reci kada procitaju.

Sećam se mirka 212, bio davež po profesiji. Sve najbolje znao.
Julian, pisao grozote čičku, pa nju optuživao da ga prati po temama.
Ne mogu da se setim nicka, ali se sećam lika koji se izdavao za nekog frajera, a imao masnu kosu u rezancima, da kaljavu cipelu ne obrišeš o njega.
I još jednog, sa ledenoplavim očima, bio neki policajac, oficir, tako nešto, koji se samo hvalio svojim seksualnim podvizima.
DeeLite, njega se svi sećamo. Svađao se sa junetom svakodnevno.

Ne mogu da se setim nicka, ali se sećam lika koji se izdavao za nekog frajera, a imao masnu kosu u rezancima, da kaljavu cipelu ne obrišeš o njega.
I još jednog, sa ledenoplavim očima, bio neki policajac, oficir, tako nešto, koji se samo hvalio svojim seksualnim podvizima.
Nije se svadjao sa junetom nego se zamerio junu, tako sto je poslednji saznao za nesto o meni i prvi to izneo javno a ko je stao na njegovu pandursku tracarsku stranu, isto kao i on vise nije ovde

Obrni,okreni, najcesce se na ovoj temi pomene mirka i cicak.

kineske pljeskavice? molim ukratko o čemu se radi? :mrgreen:
Добро да си питао, јер ја овај пост нисам видела, а слатко ме насмејао :lol:
Кинеске је спремала моја мајка, ми смо као деца обожавали, а воли и моје дете сада.
Млевено месо са додацима зачина, брашном, уљем, водом, јајима. Добије се житка маса која се вади кашиком и пржи, доста је другачијег укуса од наших, због зачина.

Poštovana Domaćice, ukoliko imaš predstavu gde se to desilo, molim te da pronađeš i predstaviš nešto od ovoga što tvrdiš, ili da makar prepričaš situaciju i kontekst.
U mojoj memoriji ne postoji ništa što bi mi ukazalo da sam sa Čičkom imao odnos i prepisku o kojima govoriš. Kakogod, žao mi je što sam u tvom sećanju opstao kao osoba koja je pisala grozote Čičku i optuživao je za proganjanje.

Glavni klan na ženama Mirka, linda, fibi i jos par njih, katarina milsim da se zvala, ali ne katarina koju je neko vec pomenuo (kako je pametna ta zena bila obozavala sam da čitam njene postove) ne mogu sa se setim imena, a kada neko pomene nik odmah se setim o kome se radi. Branile su se međusobno, "raskrinkavale" (tijana, baba) mislim da je macka vracarka stalno bila na meti jer nisu mogle da veruju da neko bude i lep i pametan i milion puta su pokusali da je oteraju...macka ce bolje reci ako bude htela.
A mozda ce i one same reci kada procitaju.
taj klan je bio extra
ne, nije to "raskrinkavanje" vec razotkrivanje prevaranata
kad u tri posta vidis deset nelogicnosti ako si normalan i imas vremena logicno je da pocistis smece.

kad već spo,imjemo stare forumaše
bilo bi greota ne spomenuti borku @Borac za prava zivotinja
mislim da je najveća šteta za forum što je ona otišla
mene je uvek terala na razmišljanje a sve o nekim jednostavnim temama
naravno da na forumu ima još puno takvih članova i aktivnih i neaktivnih, ali ona mi je upečatljiv primer

kad već spo,imjemo stare forumaše
bilo bi greota ne spomenuti borku @Borac za prava zivotinja
mislim da je najveća šteta za forum što je ona otišla
mene je uvek terala na razmišljanje a sve o nekim jednostavnim temama
naravno da na forumu ima još puno takvih članova i aktivnih i neaktivnih, ali ona mi je upečatljiv primer
da, a i jedini je pisac koji je jednu od svojih knjiga posvetio bas ovom forumu.

Poštovana Domaćice, ukoliko imaš predstavu gde se to desilo, molim te da pronađeš i predstaviš nešto od ovoga što tvrdiš, ili da makar prepričaš situaciju i kontekst.
U mojoj memoriji ne postoji ništa što bi mi ukazalo da sam sa Čičkom imao odnos i prepisku o kojima govoriš. Kakogod, žao mi je što sam u tvom sećanju opstao kao osoba koja je pisala grozote Čičku i optuživao je za proganjanje.
Juliane, izraz upućen čičku da je "u usta škrbava" mi je ostao urezan u pamćenje kao nešto grozno, što i jeste.
Ne mogu ja to da tražim, čak mislim da se prva prepiska tog tipa dogodila pre nego što sam ja došla na forum. Ali svakako se ponavljala, čim sam zapamtila.

taj klan je bio extra
ne, nije to "raskrinkavanje" vec razotkrivanje prevaranata
kad u tri posta vidis deset nelogicnosti ako si normalan i imas vremena logicno je da pocistis smece.
Mirka i Linda su bile extra, ali stvarno. I one bas nedostaju. Ostale baš i ne. Kod bilo kog klana neižbezni efekat čopora je veoma bljak moment bez obzira u koju svrhu se udružuju. A ovde je bilo baš svega i baš u nekim momentima sa preterivanjem...@zendeli od kada si ti ovde? Razumela sam da si duže ali ne znas klanove, ne znaš za Borkinu knjigu...
I Zašto @Kvinsi nema?

Back