Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Bule
Ma kad si ti otisao u krevet ccc :) Ovde sve neke nocne pticice; i meni je tako draze po leti ali vec na zimu ce biti drukcije, onda se klonim svega sto je udaljeno od peci vise od 1 m, pa i kompjutera, brr :-|
Inace, je li Opera besplatna? Htela bih da probam nesto osim IE, pa ne znam sta je najbolje resenje.

Hm, pa nije da onaj lici na Pikarda nego jeste Pikard :), nisam dobro pogledala.

Zaboravila sam da kazem nesto oko svih onih vesti; jeste, Bracko, o Triniru je uvek lepo citati, jos samo da Leka pocne stavljati i slicice uz vesti :) :wink: OK, necemo biti toliko razmazeni.
A ova izjava oko filma, da ce to biti nesto sedmo samo upakovano u Trek svemir...to bi bas bilo tuzno :| Rasprodaja ST-a, nista drugo; kako mogu da zanemare tradiciju, fanove... To je valjda jedina serija koja ima takve fanove, bas je uvreda da se tako predje preko njih i jurisa na nove. Nadajmo se da nije istina, videcemo.

Ma mislim da je to samo prica...ne verujem da ce se odluciti na tako radikalan korak...
Sto se leganja tice-ne pitaj, bas znam da se zanesem ponekad... :D

Meni se licno Opera najvise dopada jer mozes vise prozorcica da otvaras u okviru jednog, a to ne moze ni IE ni Firefox.Cak mi i malo brze otvara, cini mi se.
Leka ti je bolji strucnjak od mene za preporuku, ali ako se odlucis za Operu, evo ti njihov link za najnoviju verziju, besplatna je jos uvek valjda...(starije verzije su bile free)
http://www.opera.com/download/

To je verzija 9.01, mada ja vise volim one starije, 7.54 koristim...nije neka velika razlika, pogotovo kad prelazis sa IE na Operu.

P.S.
Moze chat ja sam za :mrgreen:

Bee:
Leko, mislis bas pravi chat ili da se ovde svi "nakupimo" u isto vreme? :D Ustvari, ovo drugo bas i nije neka ideja.
Ne znam, ja sam u zivotu ukupno dva puta isla na chat, nisam bas vicna tome... Ali ako vi nesto dogovorite, vazi, samo da se poklopimo oko vremena...

Bila sam na odmoru kod nasih komsija Hrvata (ali ne na moru), cesto idem pa nema nesto puno da se prica; u Zagrebu ima odlicna knjizara Algoritam, mnogo stranih izdanja, izmedju ostalog i citava polica puna "Star Trek" knjizica. Nisam puno zapamtila, znam da je bila neka koju je napisao Satner, onda neke koje se zbivaju oko Deep Space 9, ma svasta. I naravno, pogledala sam samo onako ovlas, kao vraticu se kasnije a onda vise nisam stigla. :( Mislim da cu uskoro ici opet pa cu nesto uzeti, steta da propustim, posto ne volim da citam e-varijante, mnogo stradaju oci :) Moze neka preporuka, ako je neko citao nesto od ovoga!

Oko "Avatara": meni ovaj lik na slicici strasno lici na Pikarda! Je li to on? Kako li su njega ukomponovali; bas se pitam kolika je sloboda tih pisaca, i da li to sto oni napisu onda ima uticaja na TV seriju ili na primer na neki eventualni film. Ili verovatno da i pisu samo na tragu serijala koji su se vec ugasili i nema nade da se produze, pa imaju odresene ruke...

Moram da se ispravim nesto; proverila sam za Jasona i Argonaute, i stvarno je tu bio i Orfej i Herkul, nisu nista dodavali mitu u onoj mini-seriji. Bolje da cutim kad ne znam, za ubuduce :roll:

E, ono sa Vegetom iz pakla je bas bilo slatko, steta sto nije hteo malo da raspravlja, bilo bi zanimljivo :D

Shto se tice knjiga postoje i u Beogradu 2-3 knjizare u kojima se mogu naci takve knjizice - mada moras stalno da ih obilazis jer brzo nestanu. A uskoro ce i sajam knjiga. Prosle godine je bio jedan stand sa dosta SF pa i ST naslova.

Shto se tice Pikarda u DS9 sutra pocinjem citanje pa cu vas izvestiti. To jest, ako Leka i Bule nisu vec procitali pa to urade pre mene.
:-D

Ja koristim Netscape. Shta ces navika. Mada se potpomazem ponekad ie-om. I ie i firefox su ok. Opera mi je uvek bila malo cudna. Mada opera 8 radi stvarno brzo, posebno je brz pregled maila. Devetka mi je zeznula pregled tonera na hp shtampacu, pa sam morao da je deinstaliram.

Btw, ovo mi je 1000 post. I to bas na Star Treku. :D :D :D

tzar cestitam :)

u firefoxu mogu da se otvaraju tabovi samo moras da instaliras odgovarajucu ekstenziju. Ja sam zbog tih ekstenzija presao na operu, mrzi me da ih svaki put, kad oborim sistem, skidam sa interneta

ne secam se nesto narocito filma o argonautima ali sam siguran da herkul nije poginuo dok je trazio zlatno runo i znam da sam se smejao kad se moli Heri svojoj zastitnici
speechless-smiley-020.gif
a prilicno sam siguran Orfej nije bio crnac :) . Nije bio toliko los film za b produkciju, amerima ne treba davati filmove o grckim mitovima, ni jedan ne valja.

samo kratko o knjigama. Ove elektronska ne citam puno, evo na polici ispred mene imam par
ds9#1:emissary - novelizacija prve epizode ds9, uzeo sam je jer tada nisam odgledao epizodu, nije losa, malo cudan stil. Jedino ono sa prorocima, tek sam tad video koliko je to dobro odredjeno u seriji, kako proroci menjaju izgled dok razgovaraju sa siskom, to ne moze dobro da se prenese na papir

voyager#7: ghost of a chance - otprilike prosecna epizoda, desava se negde na pocetku serije, likovi se jos uvek upoznaju. Svidelo mi se to sto u knjizi stede resurse i pokusavaju da nabave nove, a ne kao u seriji rasejavaju se sa fotonskim torpedima i satlovima

tng#32: requiem - ova je interesanta, mladi pikard je uspeo da sklopi mir sa agresivnim gorn-ovima, mir je trajao neko vreme ali je enterprajz ponovo potreban da smiri situaciju. Dok idu ka mirovnoj konferenciji nailaze na napustenu vanzemaljsku stanicu, pikard, odlazi na nju i biva prebacen 100 godina u proslost na federacisku koloniju i saznaje da ce se (kad se on seti lekcije iz istorije) na nju gornovi izvrsiti masakr, nema prezivelih. Naravno prime directive mu ne dozvoljava da se umesa, ali se zaljubljuje u tamosnju doktorku, vreme prolazi napad se blizi. A u bidicnosti posada enterpraza pokusava da ga vrati vreme i njima prolazi- mir propade bez pikarda. Ova knjiga je u stvari prikvel za jednu tos epizodu, znaci radnja na onoj koloniji se natavlja u toj epizodi.

star trek traitor winds- uh ovu knjigu stalno guram pod kreveta i neko je stalno vraca, katastrofa, pokusavao sam da je citam vise puta i nisam presao 20-tu stranu, stil je uzasan. Pisac stalno koristi neke gikovse izraze, valjda je miseo da ce se to fanovima svideti, meni se gadi

nisam chatovao sigurno godinu dana, ali moze, mada nisam bas puno kuci trenutno

gde nam je Bracko???

>>Tzar
Cestitke na 1000-tom postu :D ...nema lepseg mesta za jubilej od ST teme.
Nisam ni poceo citanje, tako da jedino Leka moze da uleti u sistem tu ;-)

Ja idem svake godine na sajam knjiga, ali sam samo jednom video ST knjige, tacnije jednu knjigu, polovnu, i kupio je...mada nije tesko tamo promasiti, em ima milion knjiga, em je ST obicno negde u "budzaku" smesten :-(

Gde imaju da se kupe inace, koje su to radnje?...U Platou mozda?

pa da nije skupo, jeftinije nego one danijela stil knjige sa trafika, doduse polovne su i na engleskom. Verovatno je ta antikvarnica, ulazi se iz neke knjizare pa se silazi dole, bilo je 30-tak knjiga valjda se nisu sve prodale. Idem sutra za bg mozda umem neku ako stignem.
Neko mi je rekao da je video u bibliteci neku star trek knjigu na srpskom, mozda su ranije stampane '70 ili '80

Bee:
Leko, mislis bas pravi chat ili da se ovde svi "nakupimo" u isto vreme? Ustvari, ovo drugo bas i nije neka ideja.

Da, mislio sam negde da se okupimo na chetu, naci cu server, otvoriti sobu za nas, samo
ovde dogovorimo vreme, unapred. Posto ni ja nisam imao nesto vise iskustva, moracu prvo da
se updejtujem sa komantama/pravilima na ircu, ili ako imamo nekog iskusnog chat-era ovde da
on organizuje?
Da nam ne bi upadali nepozvani u "sobu" ili da ne znamo kako da izbacimo nekog...sumnjam da ce
trebati ali "better safe than sorry", ako tako bese izreka.

Bee:
Ma kad si ti otisao u krevet ccc Ovde sve neke nocne pticice; i meni je tako draze po leti ali vec na zimu ce biti drukcije, onda se klonim svega sto je udaljeno od peci vise od 1 m, pa i kompjutera, brr
Inace, je li Opera besplatna? Htela bih da probam nesto osim IE, pa ne znam sta je najbolje resenje.

Uuu, pa kod mene je bas kontra...zimi tek "uzjasim" racunar, jer pazi, napajanje je 350W, skinem kuler sa
Maxtora 160GB on doda bar jos 50-60 C plus kad se CRT Samsung usija, nema te grejalice koja moze tako da me ugreje. :)
Ovo je bilo malo u nerd/geek stilu, al moram malo da odrzim utisak stereotipnog Trekija. :)

Najbolji izbor je Opera 9, podigao sam jednu temu ovde na krstarici, da jednom za svagda definisemo koji je
browser trenutno "najjaci" i to je definitivno Opera. Izbor je bio izmedju 15 poznatijih browser-a, po raznim
kategorijama i merodavnim cinjenicama i Opera ih je ostavila u prasini.
Sto se tice 9-ke razlika izmedju nje i prethodnih verzija je sto podrzava dosta stvari koje prethodne nisu,
recimo nema reklamni baner gore ali je i dalje free, podrzava skidanje torrent-a, WAP 1/2 , widzete,snimanje "u-jedan-fajl"...da ne nabrajam.

Bee:
Zaboravila sam da kazem nesto oko svih onih vesti; jeste, Bracko, o Triniru je uvek lepo citati, jos samo da Leka pocne stavljati i slicice uz vesti OK, necemo biti toliko razmazeni.

Nema problema, mogu ja da pocnem da ubacujem i slike, stavim drugi font ubacim pozadinu & boje & muziku
u pozadini. Samo kad bi svi si poceli da placate taksu/clanarinu za citanje vesti, lako bi se dogovorili
samo da je dosta latinuma u igri. :)

Sada, da se malo uozbiljim, to je bila i moja ideja, kao i coveka koji vodi news sekciju na Tajdu,
samo sto dosadasnji dizajn sajta ne podrzava slike. Tako da bi to trebalo sa sedecim redizajnom da se sredi.

Tzar:
Shto se tice Pikarda u DS9 sutra pocinjem citanje pa cu vas izvestiti. To jest, ako Leka i Bule nisu vec procitali pa to urade pre mene

Tesko, posto mi riknjava ekran monitora slova su mi mutna do-zla-boga tako da sam na racunaru samo
koliko moram. Sve te knjige cuvam da procitam jednom kad se penzionisem :) , kad svi budu isli u
holodeke a ja lepo istampam i natenane cituckam.
Ovo me podsetilo, Bule jel jos podajes onaj polovni monitor??

Tzar:
Devetka mi je zeznula pregled tonera na hp shtampacu, pa sam morao da je deinstaliram

Ufuf, al mi je krivo sto ovo nisi rekao na softveru, pa da malo razgovaramo, al nisam vise aktivan na forumu.
Cestitam na hiljaditom. ;)

knez:
u firefoxu mogu da se otvaraju tabovi samo moras da instaliras odgovarajucu ekstenziju.

O kojoj verziji pricas, ja koristim 1.5 i bez problema otvaram koliko god hocu tabova sa osnovnom
instalacijom FF-a??

=================================================================

Poslednjih par nedelja gledam DS9 i dosta mi se poboljsalo misljenje o ovoj seriji. Bas sam se zacudio kad sam video
da sam dosta epizoda propustio iz prve 4 sezone, nisam mogao da verujem da postoje ST epizode koje nisam gledao, eto
i to se desilo, hehe... Dobar je DS9 nije da ugrozava prvo mesto TNG-a ali drzi sigurno drugo mesto.

Ipak je Morn najjaci lik, kakve su sve fore smisljali za njega, jako-jako dobro, Morn-shvaler, Morn-uvek davi sa pricom,
Morn-uvek pijan, Morn-prica najbolje viceve...itd. :)

I morn-iscenirao svoju smrt-ta je bila sjajna :D
A nikad nista progovorio nije, svega je par puta zaustio da nesto kaze ali su ga prekidali tipa-dosta vise s pricom! :D

Evo nas i sad na nekom mini chatu nas trojica :mrgreen:

Drago mi je da cujem to za Operu, nije knez potegao tu pricu za FF vec ja, koristio sam neku zadnju verziju, ja mislim bas 1.5 i nigde nije bilo da se pritisne za novi ekran...brze sam ga skinuo no sto sam instalirao.

Sve verzije Opere posle 7.54 nemaju one info u dnu ekrana o brzini downloada i sl.Mislim moze se postaviti naknadno, ali koliko sam video nije bas uvek tacan, zato se drzim moje stare 7-ice :D

Taj monitor je sestra prodavala...znas da delimo nick ovde.Po istom principu po kom je Profa ostao Profa :D (btw gde je on?nije valjda da ne daj Boze mora i u avgustu da uci?! ;-) )...koristio sam u pocetku njen nick ne racunajuci da cu se duze zadrzati, a posle mi je bilo zao da menjam.
Verovatno se neko na forumu pita zasto govorim cas u muskom cas u zenskom rodu. (mislim ne na ovoj temi, na drugima)
Nego-monitor-prodala nazalost. (kazem nazalost jer je stvarno extra bio, jedva da je koriscen, da sam znao da ce ti trebati cekao bih te.)

Za chat-ZA. Samo da mi neko objasni detalje sta i kako...valjda nece trebati da se instalira nesto?
Mozemo i preko Yahoo messengera, to sam svojevremeno koristio i tu nas ne moze ometati niko sa strane ja mislim...?...samo treba yahoo adresa i nesto skidanja messengera.

>>knez
Da, mislim da je to ta! :)

Dobro browsere vise ne pominjem posto vidim da vam je opera omiljena. :-D :-D

Shto se tice knjiga. Ne u velikom platou nego u onom malom kod delijske cesme gde sada prodaju igrice. Tu je ranije bila rasprodaja ST knjiga.

Takodje i poslednja knjizara kad ides ka Kalemegdanu sa desne strane. Nikad ne znam da li je plato ili ips. Ali mislim da je plato. Tu isto ima dosta stranih knjiga, a imaju i poseban deo sa epskom i naucnom fantastikom. Tu se takodje ponekad nadje neki ST.

Na sajmu je stvarno bio budzak. U onom delu gde su prodavane polovne knjige bio je stand sa polovnim SF i ST knjigama. Ali bio sam u nekom vecem drushtvu, a covek je tek otvarao kutije i redjao knjige pa nisam mogao da cekam da zavrsi.

Shto se tice citanja knjiga na racunaru. To je neshto shto se trudim da izbegavam. A kada sam jednom prilikom morao da procitam knjigu od 1000 stranica na PC-u, toliko sam se smorio da sam morao da kupim daljinski za PC. Onda sam prebacio knjigu u doc format, uvecao slova na font 200 i zavalio se u krevet i okretao strane daljinskim upravljacem. To sam i sad pokusao, ali me neshto zeza daljinski pa zato jos nisam poceo sa citanjem. Ali se nadam da cu sutra to da opravim i pocnem sa citanjem.

@ Knez_srpski

Tu sam Kneze al ne mogu da stignem da se javim. Ovih dana sam bas bio u guzvi. Na poslu reinstalacija kompjutera, zurba, guzva.
A kod kuce cepam drva za zimu pa sam malo umoran i nemam vremena da sedim ispred kompjutera. Bacim pogled na forum samo da budem u toku, ali nikako da sednem da napisem nesto.

@Tzar

Cestitke za 1000-ti post. Svaka cast treba napisati sve to.

Hahahahaha...ovo morate da vidite:

patrick_stewartyoung.jpg

Ipak je bolji bez kose, haahahaha...

http://www.trekmania.net

Mislim da nisam ranije pominjao ovaj sajt, ima svega, cak i jako mnogo slika iza scene za svaku
seriju, cini mi se i za filmove.

====================================

Inace, zaboravio sam da vam kazem, da se Paramount-u i dalje ne pise dobro, naime razisli su se sa
Tomom Kruz, on kaze da je otisao zbog nekih njegovih razloga a oni da su njega najurili zbog njegovog
ponasanja. Ja svakako mislim da je zbog "slabog racuna" , sto je uvek univerzalni razlog za sve,
kako kazu nemoguca misija III je ostvarila najmanji profit od prethodna dva filma, sto nikako nije
dobro za nas sa ove teme, nije valjda Abrams i nemogucu misiju uprskao...nije valjda, ne znam nisam gledao
film, mislim da sam jedva pri deo gledao, nije mi bilo nesto posebno zanimljivo.

@ Bule_busko

Eh da znaš da mi je on (Kirk) i pao na pamet kad sam počinjao. Ali... Njegova drva su bila bez čvorova i mekana (da se ne muči čovek). A i nije se nešto "ubio" od posla, a ja tek treba da crnčim. ;)

@ Leka

He-he. :D Ja prvi put vidim Pikara sa frizurom. Baš je ... čudan. Ma ćela mu najbolje stoji definitivno.
A sajtić je baš lep ima svašta. Ne znam samo da li sve one vrste tj. klase brodova ''stvarno'' kanonski postoje ili se neko izmišljao. Nešto ne mogu da zamislim brod sa samo jednim warp nacell-om.

@Bracko

Hvala na cestitkama.

Mislim, mogla bi ova Krstarica da deli i neke stimulativne nagrade, plakete, medalje, letovanja i slicno za minuli rad i tolike postove. :-D

@Bule

Ma to je bilo pre nekoliko godina. Bezicni misevi su bili retkost ili suvishe skupi. Mislim imam i bezicnog misa, ali je tesko pomerati ga po krevetu i brze se trose baterije.

A imao sam josh jedan razlog pored knjige. To su zvucnici. U to vreme su isto kartice ili zvucnici sa daljinskim bili retkost ili suvishe skupi. A mrzelo me je da stalno ustajem i utisavam zvucnike.

Tako da sam kupio taj daljinski. Daljinski je obican univerzalac. A IR - com je home made. Nije losha stvar moze da utisava i pojacava ton, mozes da pokreces ili zaustavljas film, ugasis komp bez ustajanja iz kreveta, sporo pokreces kursor misa, klikces levi ili desni klik...

Mada sam imao dosta problema dok sam ga namestio da radi kako treba. Morao sam cak da razmenim par mejlova sa likom koji to pravi dok nisam sve podesio kako treba. Takodje mogao je da radi normalno i kao daljinac za tv. E sad pre jedno godinu dana je prestao da radi sa TV-om, pa sam mislio da je u kvaru i deinstalirao sve sa kompa. A sad imam problem da sve podesim ponovo. Treba pronaci sve te diskove, uputstva i ostalo.

Mada bila je tu jos jedna fora. Drugar je imao neki sat koji moze da pamti i reprodukuje te IR signale. Pa smo namestili par komandi. I onda je bilo zezanje u fazonu kad neko sedne za komp samo neprimetno pritisnemo dugme na satu i ugasimo komp. Onda ono kao shta si radio pokvario si komp - ma nisam nishta sam je prestao da radi .... :-D :-D :-D

@Leka

Video sam Pikarda ranije sa kosom u Ja, Klaudije gde je glumio Silana ako se dobro secam. Mada je tada bio mladji. Ovde je bas neprirodan sa kosom.

Pozdrav svima.

vidim da ste vredni i da pisete danju i nocu ! ;-)

Ima li nekome da cestitam...neko se ozenio,udao,rodio dete... :-)
Dugo me nije bilo pa sam malo ispao iz "zvezdanog traga".

Ima li nekih novosti sto se tice ST-a ?

Pozdrav za sve.Posebno za Bee ;-) :-)

Vidi kako mi Ahil udara konkurenciju. Sad on posebno pozdravlja Pcelicu. ;)

Nefertari vidis li ti ovo? :D

Sto se tice vesti, prelistaj zadnje stranice, Leka je bio bas vredan kao i uvek. :)

@ Tzar

Stvarno mogli bi da dele nagrade. Makar sitnice. Ono za letovanje... daleko ti ode. Tesko u Srbiji nesto za dzabaka. Dobri ljudi su retki.

Secam se kroz maglu serije Ja, Klaudije. To bese onaj rimski car sa manom. Imao je neki tik cini mi se. Davno je to bilo na TV i skoro niceg se ne secam, a kamo li Pikara. E sad kad bi reprizirali to bi bio jos jedan razlog vise da pogledam ponovo. Ali tesko. Naslov nije spanski, tesko da ce zapeti za oko ovima sto otkupljuju serije.
Ko zna, da su neku Trek seriju prozvali npr. La Voyager mozda bi je nekim cudom i (pa makar to cudo bila greska) i videli to na nasoj TV. :lol:

Bracko, ja danas slagala cepanice :) Bas smo se sinhronizovali.

Bule, sto se leganja tice, razumem te, desilo mi se ne jednom da ne spavam vise od jednog dana; ima nesto u tome, pocnes blago da haluciniras :D

Znaci Opera...pa kupicu neki od onih PC magazina, oni ce je sigurno staviti na prateci CD ako je vec besplatna. Mrzi me da je skidam, a i moram malo pristedeti sate, budzet mi je na izdisaju :) Ili to i nije tako neki ogroman fajl, ali sad me mrzi da proveravam, blah :)

Inace, ovo sto je Leka spominjao o (stereotipnom) imidzu Trekija i geekovskom recniku - he, za mene je geekovski recnik kad kazem "hard disk" :lol: Vec imam viziju neceg zastrasujuceg, a da i ne spominjem maticne ploce, juuu... :D Ma dobro, znam koliko mi treba; ipak je vecina programa po nacelu "sve ce ti se samo kasti" a hardver koliko-toliko cuvam od prasine i to je to :wink:

Kad smo kod tehnologije i svega ostalog, procitala sam vrlo zanimljivu knjigu "Entropija" Dzeremija Rifkina. On kaze ono sto vec moze svako da zna, ako zna prva dva zakona termodinamike, tj. da se kolicina iskoristive energije koja nam je dostupna na Zemlji neprestano smanjuje i da cemo uskoro ostati bez nje. Prema tome, svet bi trebao da se okrene buducnosti u kojoj ne bi bilo tehnoloskih napredaka koji iziskuju ogroman utrosak energije i materijala koji se ne daju reciklirati. Cak je i reciklaza nenadoknadiv utrosak energije, i tome nema kraja! U sledecem, a mozda vec i u ovom veku, covecanstvo ce, ako bude pameti, usvojiti novu paradigmu, zakon entropije, i tako produziti svoj opstanak na planeti. Uopste, stalno trcanje za novim tehnologijama nije iz prave potrebe, vec vise posledica bekonovske vizije sveta, "znanje je moc" itd., po kojoj je coveku dato da potpuno savlada prirodu i maltene se priblizi bozanstvu. (Gledala sam jednu emisiju o naucnicima koji misle da ce moci da stvore besmrtnog coveka, brr...) E, istocnjaci su odavno znali da sve to nije dobra stvar, ali ko njih slusa, i zato mi danas imamo mlaznjake i kompjutere, a imacemo i holodek, je li, i warp pogon, samo pitanje je koliko ce planeta izdrzati... Na kraju ce i svemir da propadne iz istih razloga, kada dodje u stanje maksimalne entropije, haosa, kada vise ne bude energije raspolozive za bilo kakvo kretanje. I onda ce da stane vreme, jer ko moze zamisliti vreme bez kretanja, eh.
Malo offtopic, ali posto je futuroloska tema, moze, je l' da? :)

Oko ovih knjizica, probacu da nadjem neku od Knezevih/Knezovih, kako li se kaze :D Mada nemam pojma koliko cu skapirati.

Tzar, i od mene cestitke! :D :wink: Slazem se da bi mogli da dele nagrade za zasluzne gradjane foruma, hehe! Ali videla sam jednom nekog sa 19000 postova, sta bi njemu dali, jahtu? :)

Ahile, hvala na pozdravu :wink: Kako teku pripreme za veliki dogadjaj? :D
Jaoj, ja bih se udala samo da obucem vencanicu, ha ha ha! Ma ne mozete vi to razumeti :lol:............

E, oko ovih argonauta, htela sam pazljivije da procitam o mitu (imam onu knjigu od nekog Grevsa), ali mi se zavrti od silnih imena, ono kad krene prica "Asklepije, koji je negde poznat kao Poliklaspije a po nekima je nastao tako sto je Zevs oziveo smreku" itd, uff :) To je Buletov rejon, ako se ne varam? :confused: Mislim, grcki? Izvini ako sam lupila :|

Pikard mi ne lici na sebe sa kosom; je li to neka tupe-varijanta ili on stvarno ima kose ali brije glavu?
Meni njegova glava malo lici na limun :) :)............

Bee:
Jaoj, ja bih se udala samo da obucem vencanicu, ha ha ha! Ma ne mozete vi to razumeti :lol:............

Moram da citiram sebe blesavu: sad sam skontala da mi je na avataru devojka u vencanici :shock: Mhhm, sta bi mi sad rekao cika Frojd :D

Kako sad nema nikog, cc.

Skidam neku muziku jos 12 minuta pa mozda se i pojavite, ostavicu jedan pendzer otvoren :D

Nesto sam u euforicnom raspolozenju i lupam, izvinjavam se................................

Nesto si u filozofskom raspolozenju u ove sitne sati Bee, jel? ;-)

Ne boj se za utrosak energije u svemiru, potrajace to jos dosta, a i na Zemlji je veci problem zagadjenje, nego sama kolicina energije...

>>Tzar
Hahahahaha, slatko sam se ismejao zamisljejuci tu "kosku" sa gasenjem racunara...vec sam mogao da vidim face par mojih ortaka da im to uradim :D :mrgreen: :D
Gde je nasao taj sat, pa to je zlata vredno? ;-)
Ja sam jednom caletu menjao kanale sa mobilnim, i to je bilo lepo za videti :D ...i to usred dnevnika kad je najsladje...

Back