Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Bee

Opera ima 4,7 MB

Evo i linka

http://www.majorgeeks.com/Opera_d559.html

Pa nije bas neki Robert Graves. Covek je napisao Klaudija.

Shto se tice te energije i entropije - to je suvishe komplikovano. Ja samo hocu one spravice iz ST koje prave shta pozelish ni iz cega. Tako da ne moram nishta da radim, a imam sve shto mi treba. Ima neshto kom/soc u ST-u. :-D

A cuj ni ta besmrtnost nije ni to loshe. :-D

Doduse zavisi koji nivo. Da li besmrtan kao Supermen ili ono samo zivish duze.

Pa onaj sat je zlata vredan cisto da pod***avas okolinu ;-) :D

Al' sam grozan, sta cu to je jace od mene :D (vec vidim scene u kaficu dok se gleda prenos uzivo...u momentu stopostotne sanse - KLIK... :mrgreen: ...samo ne bi valjalo da provali neko.... :D

A te slusalice...pa stvarno, sta ce mu, da seta po sobi i slusa muziku...ili ako ima dovoljan domet moze sebi da napravi atmosferu i u toaletu...hmm to vec i nije tako lose... ;-)

:D :D :D :D :D

U pravu si Bule. Ja sam vec napisao odgovor na srpskom, a ne na kineskom. Ali stvarno mislim da ipak ne treba vredjati coveka pa sam odgovor obrisao i evo poruka za vas obojicu (vanzemaljca i vegetu iako mislim da su ista osoba):

Peace and long life, if you are too smart to enjoy it!!!

(Zao mi je, ja ne znam kineski, a ne zna ni onaj iz gaca) ;) :-D :oops:

I ja sam bio na Tisi, al 2 meseca.
Poneo sam kop u selo i drogrirao se serijama. Uspeo sam za jedan dan da pogledam 17 epizoda DS9-a. Posle toga sam 2 dana vidjao brodice po ulici.
Mnogo jaka serija. Posebni mi se svidjaju epizode sa Sekcijom 31. Nije zvezdana flota tako fina i postena kao u ostalim serijalima.

Pozdrav

OOO pa evo nam ga i Rubi...sad smo svi tu valjda? :D :D

2 meseca nisi bio tu i zalis se? Pa ja sam 2 nedelje bio odsutan i 2 dana morao da citam...nema vise zezanja kao ono u pocetku kad smo nas trojica-cervorica pisali sezonski :mrgreen: :mrgreen:

Inace i ja sam tako slicno gledao dobar deo DS9...pa sam posle danima sanjao svemirske bitke i J'em Hadare ;-)

P.S.
Samo bih zeleo jos jednom da se zahvalim Caletu na zaista brzoj intervenciji, sto nas je spasao provokatora. :D

rubiroza78:
Trabalo mi 3 sata da procitam sve. Sto je najgore skoro sve sam zaboravio.

Nema frke, procitaj ponovo. ;)

Inace i ja sam bas, juce zavrsio gledanje celog DS9. Brat i ja smo skoro svako
vece pred spavanje, gledali par epizoda. Totalno sam se navukao i navikao da uvece
gledam Trek, sad malo kriziram...izgleda cu poceti da gledam ispocetka. :) :)

Znas sta je "instant putovanje kroz vreme"?? kad odgledas poslednju epizodu DS9-a,
ubaci prvi disk i pogledaj ponovo prvih par epizoda. Hehehehe....svi zivi se promenili,
jedini je Garak identican...smejurija...obrati paznju samo na sta Quark lici.

=======================================

Meni je izgleda Dominion sabotirao modem pa sam morao da namestim novi....ccc...stvarno
moram malo da se "skinem" sa Treka. :) :)

Al evo, sad ce jos malo i nove igre sa glasovima svih 5 kapetana to ce nas odrzati do novog filma a posle ce
valjda i neku seriju da sklope, ko zna...

=======================================

Bas me je nasmejao neki post, ne bi da pominjem koji...mislim da svi znate :) ...cini mi se da
dobijamo sve vise i vise publike koja nas redovno cita...hehehe :)

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Nego da vas pitam nesto, jel ima neko neku igru St igru a da nije Armada 1, odnosno da je nema na ovom spisku:

Star Trek : Armada II
Star Trek : DS9 - The Fallen
Star Trek : Elite Force II
Star Trek : Generations
Star Trek : Hidden Evil
Star Trek : Pinball
Star Trek: (TNG) A final unity
Star Trek: Birth of the Federation
Star Trek: Bridge Commander
Star Trek: Dominion Wars
Star Trek: Elite force I
Star Trek: New worlds
Star Trek: SF Command II Orion Pirates
Star Trek: Star Fleet Command III

Ili mozda neki "dodatni paket" za neku od igara??

koliko sam video, oni fanovi sto rade BoF 2 nisu nesto daleko odmakli sa igrom, a meni
koji moze da se skine ne ohrabruje bas puno, izgleda kao ocajno kalemnjenje prvog dela igre.

@leka
ceo ds9 kako si to izveo svaka cast, ja jos uvek nisam odgledao futuramu do kraja

od igrica jedino Star trek:starfleet command 2-empires at war, ona je valjda ista kao ona ekspanzija orion pirates samo sto ona ima kampanju a ova druga multiplejer ili bese obrnuto.

------

bio sam u onoj antikvarnici, izgleda da su prodali sve star trek knjige :( ili ja nisam mogao da ih pronadjem, naso sam samo par nekih tankih sa uzasnom ilustracijom, valjda za decu, nisam hteo da ih uzmem

BoF2 ce izgledati pakleno, video sam na njihovom forumu
neke modele koji su mi bas podigli moral, a evo i jedne slike sistema:

http://www.armadafleetcommand.com/botf/strobel/map_grid_20060609.png

(slika je extra velika 1920x1200, ja sam izdrzao do 1,5 MB, sto je negde oko 40% slike, pa sam odustao.)

Koliko sam shvatio oni bi trebali da naprave tri varijante igre, sto se mene licno
tice bilo bi uredu i da se samo jedna napravi. Nista ne kazu precizno kada
ce je zavrsiti, valjda do kraja godine.

meni je i najmanja mapa u prvom delu bila prevelika, kul je na pocetku kad imas par sitema, ali kasnije kad ih imas 20 pa na svakom treba napraviti fabriku, raspodeliti resurse, ugusiti pobunu, pa onda spijunaza stancovanje flote... boring ili ja jednostvno nisam za ovakve igre
za ovaj drgi deo sam cuo pre godinu dana ne napreduju mnogo, ko moze da ih krivi rade za dzabe

a ona hrvatska the neutral zone 2 izgleda da su odutali od price bice kao prvi deo samo kratke borbe

Back