Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlicno kneze viteze... :D

Ti postavljas sledece pitanje. :razz:

E sad ko bi bio bolji kapetan? Pa ne znam ja nekako vise volim Kirka, mada Pajk je bio samo u jednoj epizodi... nedovoljno da se bolje proceni. :???:

Da ti posteno kazem, ja nekako vise zalim za Majel Berret (supruga Dzina Rodenberija) koja je u pilot epizodi bila prvi oficir Enterprajza. Ono sto su joj u kasnijim epizodama dali da igra (sestra Capel) nekako nije bilo bas impresivno (da ne pricam sto su je pretvorili u plavusu. (Nemam nista protiv plavusa da se razumemo ali to njoj ne stoji lepo). Zaljubljenost u ledeno hladnog Mr. Spoka... Nekako nestvarno. Nego to je ono... zenski prvi oficir? ili kapetan??? Ili crnac ili crnkinja :shock:
Setite se koliko je buke bilo kad je Kirk u jednoj epizodi poljubio Uhuru. A i Voyager je jedva dobio zenskog kapetana. Planirali su da ako i Kathryn ne bude mogla da odigra (prvo planirana glumica je odustala) stave opet muskog kapetana.

Amerikenjci... :roll:

@Bracko

Negde sam procitao da je zena Skota Bakule konkurisala za mesto Dzejnvejice. I da je malo falilo da nju odaberu.

@Knez

Posle rata sa Kardasijancima ide DS9, a u njemu je Dominion wars. E sad tu se malo preplice pocetak DS9 sa krajem TNG kojeg se slabo secam pa moze biti i da je nesto bilo izmedju.

@ Knez Srpski

Pa ne znam da li je redosled bas takav. Zar nije bio i rat sa Romulancima? Secam se one price kad su dva federacijska broda pokusavala da stupe u kontakt sa stanovnicima Romula a oni se nisu javljali, i posle su brodovi bili unisteni i bio je rat... Nisam ekspert za taj period ali sam negde procitao da se to dogodilo.

Eh sad da nam je Achileyes tu znali bi posto je on ekspert za spicouhe sa Romula. ;)

Pitam se dal nas cita nekad ili nas je potpuno napustio. Ni sestra mu se ne javlja vise... :cry:

@ Tzar

I ja sam nesto tako cuo (video). To za kapetanicu Voyagera. A mozda si o tome vec nesto pisao ovde pa mi je to na pameti. :)

@Tzar

ne baš ;)

ok ovo je pomalo trik pitanje, ovaj rat se sa samo spominje jednoj spizodi ds9, Sisko je učestvovao u njemu kao prvi oficir na brodu uss Okanava, a vojevali su ga protiv rase koja se oupšte nije pojavila u seriji (samo se tu spomnje).

a što se tiče dzenevejke
Geneviève Bujold (born 1 July 1942; age 65) from Montréal, Québec is a French-Canadian actress. She was the first choice of the producers of Star Trek: Voyager to play Captain Nicole Janeway. She quit after a day and a half of shooting, with the public reason being she was unaccustomed to the hectic pace of television filming. Other rumored reasons included dissatisfaction with her performance on the part of the producers and dissatisfaction with the character on the part of Bujold. As Rick Berman politely put it in the October 8-14, 1994 issue of TV Guide: "It was immediately obvious it was not a good fit." The producers subsequently hired TV veteran Kate Mulgrew, and changed the captain's first name from Nicole to Kathryn at Mulgrew's advice.
180px-Bujold-Janeway.jpg

@Bracko

To je bio rat između Zemlje i Romula, pre formiranja federacije, time bi se verovatno bavili u 6. sezoni enteprise al jbg. :(

Da da u pravu si to su bili zemaljski brodovi... :)

Sad kad si vec pomenuo Siska, nesto mi se cini da su pominjali rat protiv Tzenketija ili tako nekako, ali to mi je ono kao kroz maglu. Mozda i nisam u pravu. Sitnacko pitanjce ne mogu svega da se setim. ;)

Ne znam ovu potencijalnu Dzejnvejku, mozda je i dobra glumica ali Voyager ne bi bio isti bez Kathryn. :)

Bas vala. Svaka cast ako je bez pomoci. Ja sam skoro gledao onu epizodu kad je Borg hteo da povrati 7of9 i tu se lepo kaze koja smo mi vrsta, ali... ko ce toga da se seti? :roll: :)

Zanimljivo ovo iz Wikipedie. Eh... ne mogu pusti Amerikenjci da nas ne uvuku u neki rat ili obracun. Ljudi koji su pobili onolike indijance sad su Marije Tereze a mi... :evil:

Bracko:
Mr. Sis beam us up some interesting question... ;)

Hvala Mrvice na lepim recima. Koliko vidim niko ti nije pozeleo dobrodoslicu. Obicno je Bule tu glavni, ali kad ga nema evo ja cu. :)

Cvece za tebe.

Zahvaljujem na dobrodoslici i cvecu. Jako ljubazno od vas. Recite mi je l' znate nesto o novom filmu? Cula sam samo da nesto treba 2008 da izadje ili da pocnu sa snimanjem.

Back