Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ih bre... Znam da su bili na kampovanju, to se secam. Kad je ono Spok leteo sa onim antigravitacionim cizmama. (Nadam se da je to to).

Ali o cemu su razgovarali, pojma nemam. :(

Sis, ti tvoja pitanjca peces na tihoj vatrici al kad ih izvuces iz "rerne" niko ima nista ne moze. ;) :)

Pa rostiljali su i pitali ga sta se posle toga radi na kampovanju misleci na pevanje. Mislim da nije ni pevao nego je opet nesto odvalio a doktor naravno iznervirao kao po obicaju.

Na tom kampovanju je bitan detalj kada Kirk kaze da je oduvek znao da ce umreti sam, kada njegovi prijatelji ne budu u blizini. To se i ostvarilo u ST:Generations.

Skoro sam bas gledao ponovo tu ep. - nigde nema nekog direktnog prevoda, mozda je neki prevodioc malo uzeo sebi slobode tu...? Ja sam mislio da se mozda negde kasnije u Tng razjasnjava tacnije znacenje, no da li se racuna kao tacno pitanje? Ako da, prepusticu Vinetuu ovaj put, tako da onda vazi njegovo pitanje koje je postavio par postova iznad... ;-)

Prosto me je sramota.

Pozdrav za moje drage ljude. Ahil ima sina, moj Ilija (mali gromovnik) je veci fan Star Treka od njegovog oca...iako sam mislio da sam ja zaludjenik,nisam. :)

Idalje volim ST...idalje volim ljude odavde.

Pozdrav za sve iz San Franciska . :)

IMZADI - prva ljubav, voljena osoba, osoba sa kojom se stupi u telepatsku vezu koja je jaca od bilo koje druge, srodna dusa, vezivanje. Imazadi se telepatski oseca ma koliko bili udaljeni.

Hajde jedno pitanje za Mrvicu i Buvicu.
Kako se zove Quarkova mama?

Hvala na svemu zaista !

Radi se... po ugovoru imam jos najmanje godinu dana rada u San Francisku.
Ali zaista,ovde u SF-u ima dosta mladih a da ne govorim o starima koji su pratili Star Trek.
Uspeo sam da nabavim neke originale...iako sam papreno platio za neke stvarcice.Najdraze mi je sto sam Iliji pronasao malu figuru Spock-a i maketu Enterprise-a i Warbirda,koji mu "lebde" iznad kreveca. :)

Ima li nesto novo u Srbiji ?

Back