Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi, _Quark... :D

Ma prijatelju, ovo mi samo virtuelno slavimo 200-tu stranicu. Ne daje se nista za dzabaka ;)

Pozdrav, odavno te nije bilo...

Cekamo potvrdu od Rubija, ali posto je sigurno tacan odgovor, razmisli o novom pitanju. Ne sumnjam da ce biti u vezi Ferengija, ali molim te ne trazi da izdeklamujemo neko od onih 200 i nesto pravila sticanja. :lol: To je mnogo za nas verujem. Bar za vecinu od nas.

Pozdrav Scooby,

Sto se tice tvog prvog pitanja, to smo davno davno apsolvirali i odgovor zavisi od licnih standarda, mada bi mogao to pitanje drugacije da formulises. ;)

A pitanje za kviz postavljas tek kad odgovoris prvi na prethodno postavljeno. Znaci sad pitanje postavlja Rubiroza. Cekamo na njega...

Pardon, Rubiroza treba da potvrdi a Quark da postavi pitanje... Moja greska :lol:

Ferengi se javlja kada namirise profit!

Necu daviti sa nasim pravilima. Idemo nesto sto bi pravi treker morao da zna.

There are four lights!
Cije su ovo cuvene reci? Bilo bi pohvalno da kazete o kojoj je epizodi rec i zasto su ove reci vezane bas za tu osobu?

Ljudi samo da se javim i da vas sve pozdravim (da ne brinete) ;) , tu sam ja, citam s' vremena na
vreme vidim da redovno pisete pa nisam hteo da se mesam (obicno kad ja nesto napisem nema ni
jednog posta par dana, valjda sad to nece biti slucaj). nisam skoro uradio nikakve nove vesti a da
budem iskreni nisam mnogo ni pratio nova trek desavanja.
U nedelju palim na more u Grcku pa me definitivno nece biti 13 dana al samo vi nastavite dalje...
-------------------------------------
Sto se tice quark-ovog pitanja...[veselo se smeskam]...ne bi da dajem odgovor...samo bi dodao da
mi je to jedna od najjacih recenica iz Trek-a, ne racunam one "izlizane" "live long...", "kaplah"...itd.
Inace taj glumac koji je to izgovorio jako ceni glumca kome je to izgovoreno i bas mu je bilo drago
sto su radili zajedno.
I ovde mi pade nesto na pamet...ako je po "pravilniku" da postavim pitanje bez odgovaranja na jedno,
al valjda imam neke povlastice :) ...

Sta znaci klingonska izreka (po Vuku :) ) "Tahpa tahpeh?!"
mozda sam neko slovo/glas promasio al to je valjda to, ako me secanje ne vara.

poz ljudi, uzivajte i ovako nastavite i ako vam je ostalo jos malo "sledovanja", ako niste
sve pukli na sintehol :) stanite na teleport pa navratite malo do Kasiopija na picigen. ;)
Ima da se kuva picigen, ceo krf da prsti! :)

Te reci je izgovorio Jean Luc Picard. Ne znam bas kako se zove epizoda ali znam o cemu se radi. Picard, Worf i Dr. Crusher su bili na tajnom zadatku da bi unistili neko biolosko oruzje duboko u Kardasijanskoj teritoriji. Tokom te misije komandu nad Enterprajzom je preuzeo kapetan Jelico. Posto je Picard uhvacen, ispitivao ga je neki Kardasijanac koji je bas hteo da ga slomi i natera da prizna da vidi 5 svetala umesto 4 koliko ih je stvarno bilo...

Ne znam jel ovo dovoljno? 8-)

Pozdrav Leko. Nema te nesto... Na zalost ne secam se sta znace te reci. Ili nisu tako cesto pominjane ili sam ja zaboravio.

Znaci ides u Grcku? Dobro nije Risa ali, moze da prodje. Lepo se provedi. I ne zaboravi naocari za sunce... 8)

Veliki pozdrav za Lexa!
g010.gif

Osetio sam ja da ns "vrebas" iz prikrajka, proveravajuci da ne skrenemo sa utabanih staza (zvezdanih naravno!) ;-)

Ne znam tu izreku, ni po Kejlahu ni po Vuku :lol: ali sad kad je Bracko objasnio tu recenicu bar sam se setio o cemu se radi - jedna od emotivno najjacih epizoda TNG, bar po meni, svirepo su ga mucili nedeljama, mozda i mesecima, koliko se secam i sama epizoda je iz 2 dela...ali dobri stari (tvrdoglavi) Picard se nije dao :mrgreen:
Ali u startu uopste nisam mogao da se setim...taj momenat kad izgovara tu recenicu mi je bio donekle komican, to je bilo isto kao da mu je na rastanku lepo opleo i majku, sestru, oca i svu blizu i dalju rodbinu, takav je bio ton, a i prenosno znacenje ovoga :D

setih se i ja, mada sam u prvi trenutak mislio da je ep u kojoj mu ferengiji uvale stari brod , kao na poklon, pa mu kontrolisu misli nekom zabranjenom , cak i kod Ferengija, masinom.

Leka

lep provod i ponesi autan ili nesto protiv komaraca inace ces da izgledas kao na avataru :-)
nisu prskali u Grckoj ove godine zbog neke bezvezne Eu regulacije.

Back