Star Trek, da li neko prati?

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni je ova tema malo nejasna. Prvi put se pominje u DS9 kad se Sisko, Worf, Odo, Kira, Dax ("Women wore less") i kompanija vrate u vreme kapetana Kirka i u sred nevolje sa Triblesima. Tu oni kao sede u kaficu sa gomilom cudnih likova za koje Worf kaze da su to Klingonci. E sad jedno objasnjenje je da je to samo fora - da u TOS nisu imali para za maske i da su Klingonci zapravo oduvek izgledali kao Worf - a da su ih u DS9 ostavili kao ljude da namerno izazovu zabunu i drugo da tu ima nesto ali shta nemam pojma.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Najpre dobrodoslica novoj devojcici trekerki. Nemam cvece pri ruci, nadam se da ce ga biti,

A sad svima:

Srecna 200-ta stranica !!!

Sad da objasnim ono "starokalendarci" i "novokalendarci"...
Kad je startovala tema forum je prikazivao dugaciji broj postova nego sad. Tad ih je bilo manje mislim, ali posto ja u favorites-u drzim link ka temi meni je prikaz jos uvek stari.

Tako je po "starom kalendaru" ovo 200-ta, a po "novom kalendaru"120-ta.

E... pa srecno vam svima pa da se i nadalje druzimo ovde, nadam se pojacani novim clanovima, ali i starim koji su se najednom i bez najave pogubili...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hvala Bracko, i mi tebi zelimo srecnu 120-tu stranicu ;-) , i to je neki mali jubilej...hehehe, sad posto je po "vasem" racunanju jubilej, dodjes nam neku pesmicu ;-) :D

>>Painkiller_girl
Welcome, a kad smo vec kod cveca >>
icon_flower.gif
:D

Prvi post na Star Treku - svaka cast Scooby.

Pozdrav za nove clanove i od mene.

Nego ljudi jel' primecujete da nema dugo Bee i Leke.

A nema sad ni Rubiroze da postavi sledece pitanje.

200 strana nije lose. :-D Nema vise ni onih sa Charmed pa smo prvi na TV.

Sem ako nije neki pećinski čovek koga su odgajili vukovi ;)

dobordošli Skubi i Painkiller (tough name for a girl :o)

Video sam najavu na nekom hrvatskom sajtu za tu tv nova, puštaju svake nedelje filmove sa pikardom a nakon toga ide dokumentarac trekkis, al to sve ide u ranim jutarnjim časovima

stvarno šta je sa lekom, šaljem mu mejl večeras...

HEHEHe 200ta strana
190.gif
cake.gif
716.gif

sreća pa bracko prati inače bi propusili jubilej
molimte.gif

Back