John McClane
Ističe se
- Poruka
- 2.390
A sad malo o žiriju.
Postalo je očigledno i najvećim budalama da oni rade po diktatu produkcije i da njihove tzv. nominacije nemaju veze s zdravim mozgom. Još jednom se pokazalo da se parama svako može kupiti, pa i takva imena kao što su Tonči i Ismeta. Baš me zanima (ali to nikada nećemo saznati) pošto su oni prodali svoj obraz. Kad se samo sjetim Tončijeve izjave za Danijela: "Publika te ne voli ali mi (žiri? produkcija?) te volimo". Zaboravio je (namjerno) da nekoga zvijezdom ne pravi ni žiri ni produkcija nego publika.
Ne postoje nikakvi kriteriji u onome što oni rade. Nominuju one za koje i sami kažu da su imali odličan nastup, a poštede one koji su na istoj Gali pjevali očajno. I to se stalno ponavlja, iz Gale u Galu.
Direktiva produkcije postaje očigledna: u finalu se mora naći po jedan iz svake republike. Tako, vode nas prema finalu u kome će biti Danijel, Igor, Aleksandar, Adnan i Nina. Na sledećoj Gali očekujem da iz nekog razloga svi budu nominovani i da 29.12. ispadnu dva učesnika: Ana i onaj ko preostane poslije Gale 22.12. - Vukašin ili Sonja.
Pošto više nema spašavanja glasovima gledalaca, u igri će biti i Aleksandar.
Kad već pomenuh telefonsko glasanje: Mislite li da su oni podaci koje objavljuju tačni? Kako mi to možemo provjeriti? Kako iko to može provjeriti?
NIKAKO!
Sve je to jedna velika namještaljka u kojoj je nekome u produkciji Emotion već sve poznato. Ne treba se tome čuditi - u igri su velike pare (koliko znam, cijeli projekat košta 7 miliona eura) i tu se ništa ne prepušta slučaju.
Yoda slušaj, ko će biti u finalu: Aleksandar ( Makedonija ), Igor ( koji i zaslužuje, Hrvatska ), zatim Nina ( CG, pare su to ), Adnan ispada, Vukašin ostaje, i ANA naravno ljubimica direktora, a Danijel ***** nad pederemi ostaje.

Tako je... svima fali kulture... Danijel je prvi... a drugi će da dođu na red