Star Academy iliti Operacija Trijumf

Ma ovo nije fer...Ovako sam poludela i kad su nominovali Đoleta i Vukašina...!!!
****** iskreno svi su mi ok i dobro pevaju,ali i Vukašin i Igor bolje pevaju od pola njih tamo...Svi su pokvareni..i žiri i onaj Dragić što se kao pravi fin i pravedan i svi tamo iz emotiona..Ma nek idu u 3 lepe!!!
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Pa nista... Samo ima za tri klase bolji glas od svih tamo i bolje kucno vaspitanje, kulturu. Za one koji ce da kazu kako je Makedonac zlatan decko neka se samo sete patike u frizideru. Ne vidim da je Igor ikoga ogovarao, svadjao se, bio zloban,pravio kretenske zvrcke i sl. A to sto pricate da je prepotentan... Ne gledam OT svakog dana ali ne vidim da je nesto prepotentniji od bilo koga-siguran je u sebe i tako i treba da bude. Ne hvalise se i ne istice sebe ispred drugih. Juce na Gala veceri je lepo rekao na tu temu. Jedino sto se secam je da je Sajku rekao "ja bih to bolje otpevao". Ali to je i cinjenica:) Volela bih da vidim Vukasina kako peva Con te partiro:rotf:

I apsulutno se ne slazem sa tim da je imao toliko losih gala da je zasluzio da bude nominovan pre nekih drugih.

Igor je jako proračunat i stalno koristi priliku u onoj slušaonici da priča o tome kako je on zaljubljen u muziku (kao da su ostali tu zbog krompira i luka) i uvek se zahvaljuje kao svojim fanovima .... Ja imam utisak da on ima čitav text u glavi šta bi rekao i kako bi rekao - i samo čeka pravu priliku, gde će i kako da ispatetiše.

Drugo, što se kulture tiče, ne bih se baš složila sa tobom - pošto dečko naglas prdne bar 5 puta u toku dana pred svima .... što je meni nekako jadno, pa i jako nekulturno ....

Da ima dobar glas - ima ..... ali ga isto tako toliko potencira i kiti - da je njegovo pevanje u krajnju ruku smešno ..... nema potrebe to da radi ...... to njegovo kreveljenje dok peva, samo ume da pokvari pesmu.Shodno tome, na par gala je bio loš (ne glasovno, koliko u samoj interpretaciji) pa je samim tim i zasluživao da bude nominovan. E sad što je Tončijev pulen, tu se već ništa nije moglo .... nego samo da sedimo i da se nerviramo, što su umesto njega nominovani ljudi koji to nisu zasluživali u tom trenutku.

Sajku je rekao da bi bolje on otpevao (ne znam odakle mu ideja kada su tamo svi izuzetno talentovani), profesorima je rekao da neće da spušta lagu (kada ga je Vukomanovićka izbacila) ...... ima previsoko mišljenje o svom pevanju - što i nije baš opravdano - jer on poprilično mora da radi na sebi, pa i na svojoj tehnici. Sa Jasminom je imao taj duel koji mu i nije trebao ....

Igor ima jako puno materijala da iritira publiku ... što i radi .... svaka čast njegovom glasu, ali sve ostalo je po meni vrlo problematično.

Poslednja izmena:
Igor je jako proračunat i stalno koristi priliku u onoj slušaonici da priča o tome kako je on zaljubljen u muziku (kao da su ostali tu zbog krompira i luka) i uvek se zahvaljuje kao svojim fanovima .... Ja imam utisak da on ima čitav text u glavi šta bi rekao i kako bi rekao - i samo čeka pravu priliku, gde će i kako da ispatetiše.

Drugo, što se kulture tiče, ne bih se baš složila sa tobom - pošto dečko naglas prdne bar 5 puta u toku dana pred svima .... što je meni nekako jadno, pa i jako nekulturno ....

Da ima dobar glas - ima ..... ali ga isto tako toliko potencira i kiti - da je njegovo pevanje u krajnju ruku smešno ..... nema potrebe to da radi ...... to njegovo kreveljenje dok peva, samo ume da pokvari pesmu.Shodno tome, na par gala je bio loš (ne glasovno, koliko u samoj interpretaciji) pa je samim tim i zasluživao da bude nominovan. E sad što je Tončijev pulen, tu se već ništa nije moglo .... nego samo da sedimo i da se nerviramo, što su umesto njega nominovani ljudi koji to nisu zasluživali u tom trenutku.

Sajku je rekao da bi bolje on otpevao (ne znam odakle mu ideja kada su tamo svi izuzetno talentovani), profesorima je rekao da neće da spušta lagu (kada ga je Vukomanovićka izbacila) ...... ima previsoko mišljenje o svom pevanju - što i nije baš opravdano - jer on poprilično mora da radi na sebi, pa i na svojoj tehnici. Sa Jasminom je imao taj duel koji mu i nije trebao ....

Igor ima jako puno materijala da iritira publiku ... što i radi .... svaka čast njegovom glasu, ali sve ostalo je po meni vrlo problematično.

:worth::worth:
Namazan i proracunat! Folirant.

E ovo mi je bilo zaista odvratno sa Sonjine strane. Kada se Ana pozalila kako se oseca usamljeno i grozno na katolicki bozic u kuci "velikog brata operacije trijumf" , Sonja koja je rodjena i zivi u Srbiji je samo izjavila:

JA SE TAKO OSECAM VEC 24 GODINE!!!!!

U cemu je problem? U Srbiji zive ljudozderi sa Gvineje, Vanzemaljci, nacisti?

Poslednja izmena:
E ovo mi je bilo zaista odvratno sa Sonjine strane. Kada se Ana pozalila kako se oseca usamljeno i grozno na katolicki bozic u kuci "velikog brata operacije trijumf" , Sonja koja je rodjena i zivi u Srbiji je samo izjavila:

JA SE TAKO OSECAM VEC 24 GODINE!!!!!

U cemu je problem? U Srbiji zive ljudozderi sa Gvineje, Vanzemaljci, nacisti?

to sam i ja cula
ma sta nije fer
?
mars iz srbije ako ti se ne svidja?
U srbiji se slavi katolicki bozic troduplo vise nego sto se slavi pravoslavni bozic u bilo kojoj "sestrinskoj" drzavi
ako je ispala

to sam i ja cula
ma sta nije fer
?
U srbiji se slavi katolicki bozic troduplo vise nego sto se slavi pravoslavni bozic u bilo kojoj "sestrinskoj" drzavi
ako je ispala

Ја не разумем зашто су уопште организовали ОТ за 5 бивиших Југословенских република, када је свака земља засебно могла за себе...

to sam i ja cula
ma sta nije fer
?
ako je ispala

nisam mogla da verujem usima! stvarno ne znam sta joj je trebalo da lupi tako nesto.

a ono juce....koja patetika!!!! pretera ga ana samo tako. Jos kad je legla ispod one jelke... o, boze....
da je ot u zagrebu, znate kad bi neko od srba smeo tako nesto na pravoslavni bozic.

Makedonac je sa Sakisom bio OCAJAN. Al neka duze cu ziveti-umrla sam od smeha kolko je bio mlohav, mlitav, usporen, tunjav:rotf: Jos Toncijev komentar: "izneo si gospodsku verziju ove pesme"z:mrgreen:

Skroz se slažem, nasuprot Sakisu koji je živa vatra, ovaj samo što se nije uspavao na bini... užasan je... meni se čak potkrao utisak da tokom pesme nisu uopšte sarađivali, verovatno je po sredi ovaj grčko - makedonski sukob oko naziva Makedonije...

Back