Star Academy iliti Operacija Trijumf

A sad malo o žiriju.
Postalo je očigledno i najvećim budalama da oni rade po diktatu produkcije i da njihove tzv. nominacije nemaju veze s zdravim mozgom. Još jednom se pokazalo da se parama svako može kupiti, pa i takva imena kao što su Tonči i Ismeta. Baš me zanima (ali to nikada nećemo saznati) pošto su oni prodali svoj obraz. Kad se samo sjetim Tončijeve izjave za Danijela: "Publika te ne voli ali mi (žiri? produkcija?) te volimo". Zaboravio je (namjerno) da nekoga zvijezdom ne pravi ni žiri ni produkcija nego publika.
Ne postoje nikakvi kriteriji u onome što oni rade. Nominuju one za koje i sami kažu da su imali odličan nastup, a poštede one koji su na istoj Gali pjevali očajno. I to se stalno ponavlja, iz Gale u Galu.
Direktiva produkcije postaje očigledna: u finalu se mora naći po jedan iz svake republike. Tako, vode nas prema finalu u kome će biti Danijel, Igor, Aleksandar, Adnan i Nina. Na sledećoj Gali očekujem da iz nekog razloga svi budu nominovani i da 29.12. ispadnu dva učesnika: Ana i onaj ko preostane poslije Gale 22.12. - Vukašin ili Sonja.
Pošto više nema spašavanja glasovima gledalaca, u igri će biti i Aleksandar.
Kad već pomenuh telefonsko glasanje: Mislite li da su oni podaci koje objavljuju tačni? Kako mi to možemo provjeriti? Kako iko to može provjeriti?
NIKAKO!
Sve je to jedna velika namještaljka u kojoj je nekome u produkciji Emotion već sve poznato. Ne treba se tome čuditi - u igri su velike pare (koliko znam, cijeli projekat košta 7 miliona eura) i tu se ništa ne prepušta slučaju.

Yoda slušaj, ko će biti u finalu: Aleksandar ( Makedonija ), Igor ( koji i zaslužuje, Hrvatska ), zatim Nina ( CG, pare su to ), Adnan ispada, Vukašin ostaje, i ANA naravno ljubimica direktora, a Danijel ***** nad pederemi ostaje.

ovo je takva namjestaljka da je vise glupo i gledat.zna ce ko ce ostat u finale znalo se od pocetka:nina-koja ce i pobijedit na kraj kako ovi moji odavde glasaju,aleksandar-ista stvar,igor-tonci sideshow bob ga gura koliko idje moze,mada ima dobar glas,adnan-isto ka nina i aleksandar,i danijelA-definitivno ga gura neko i ima jaka ledja,jer da se neko drugi ponasa ka on letio bi odma iz kuce.licno,najvise bih volio da pobijedi ana,ne zato sto je talenat,i sto zna pjevat,nego sto ne pamtim d asam tako pozitivnu,simpaticnu i prije svega neiskvarenu osobu ikad vidjeo u neki reality show.

Pa je ispao.
A ispašće i Igor, iako ubedljivo ima, bar po meni, najbolje glasovne mogućnosti
Ja ću prva da glasam za Vukašina. Sad mu rade ono što su radili Nikoli P. što, u najmanju ruku, uopšte nije fer.
naravno.jer ce u finalu bit predstavnici svih zemalja ucesnica,odnosno ono 5-oro sto sam naveo u gornjem postu,jer ne daj Boze da ispanu nina-koja je trebala da otpane u startu ili adnan-nista bolji,to bi za emotion bila catastrofa,grdne bi pare izgubili jer se zna kako se glasa iz cg-a i bosne.mislim da igor nece otpas,tonci ga gura koliko idje moze,a i objektivno je mnogo bolji pjevac od meketala-kako ga zovu po raznim forumima (s pravom).

naravno.jer ce u finalu bit predstavnici svih zemalja ucesnica,odnosno ono 5-oro sto sam naveo u gornjem postu,jer ne daj Boze da ispanu nina-koja je trebala da otpane u startu ili adnan-nista bolji,to bi za emotion bila catastrofa,grdne bi pare izgubili jer se zna kako se glasa iz cg-a i bosne.mislim da igor nece otpas,tonci ga gura koliko idje moze,a i objektivno je mnogo bolji pjevac od meketala-kako ga zovu po raznim forumima (s pravom).

potpuno si u pravu, slazem se sa tobomz:dm5:

ahahahahaha..odavno se nisam ismejao kao sad
z:dm4::grudvanje2:z:)z:)z:)

Ma onu Crnogorku su trebali da nominuju, a ne Igora, koji sto puta bolje peva od nje. Ja mislim da nju neko gura da prolazi dalje.

Ne znam,mislim da nemaju pravo to da urade,svaki put je sve bolja.
Ali me je iznervirala kad je spasila Adnana umesto Igora. z:hm:
Ja mislim da bi malo Adnan trebao da bude nominovan.

Aa,cekaj.

Oni kao rekose da nema vise zirija? I da se glasa za pobednika?

Pa sta,sad ce da pobedi onaj Aleksandar tako,a? z:hm:
Bolje da su uveli -i neki ziri,i publiku.
z:hm:

Pa šta ako je Igor nominovan .... konačno da i njega vidimo na onoj strani, s obzirom da se on već ponaša kao da je San Remo njegova sledeća stanica ..... Imao je Igor bezbroj falševa, ali isto tako je i bio zaštićen kao beli medved.

Žao mi ga je, samo sa te strane, što je sinoć ubedljivo bio bolji od svih ..... ali u nekoliko prethodnih gala je zaslužio nominaciju, tako da je moralo njegovo kolo sreće malo da se okrene.

A što se taktike studenata tiče ..... oni je imaju od samog početka, to je jasno ..... tako da ko se sa kim družio i nije mnogo važno .... važno je ono što se oni dogovore u trenutku.

Pa nista... Samo ima za tri klase bolji glas od svih tamo i bolje kucno vaspitanje, kulturu. Za one koji ce da kazu kako je Makedonac zlatan decko neka se samo sete patike u frizideru. Ne vidim da je Igor ikoga ogovarao, svadjao se, bio zloban,pravio kretenske zvrcke i sl. A to sto pricate da je prepotentan... Ne gledam OT svakog dana ali ne vidim da je nesto prepotentniji od bilo koga-siguran je u sebe i tako i treba da bude. Ne hvalise se i ne istice sebe ispred drugih. Juce na Gala veceri je lepo rekao na tu temu. Jedino sto se secam je da je Sajku rekao "ja bih to bolje otpevao". Ali to je i cinjenica:) Volela bih da vidim Vukasina kako peva Con te partiro:rotf:

I apsulutno se ne slazem sa tim da je imao toliko losih gala da je zasluzio da bude nominovan pre nekih drugih.

Pa nista... Samo ima za tri klase bolji glas od svih tamo i bolje kucno vaspitanje, kulturu. Za one koji ce da kazu kako je Makedonac zlatan decko neka se samo sete patike u frizideru. Ne vidim da je Igor ikoga ogovarao, svadjao se, bio zloban,pravio kretenske zvrcke i sl. A to sto pricate da je prepotentan... Ne gledam OT svakog dana ali ne vidim da je nesto prepotentniji od bilo koga-siguran je u sebe i tako i treba da bude. Ne hvalise se i ne istice sebe ispred drugih. Juce na Gala veceri je lepo rekao na tu temu. Jedino sto se secam je da je Sajku rekao "ja bih to bolje otpevao". Ali to je i cinjenica:) Volela bih da vidim Vukasina kako peva Con te partiro:rotf:

I apsulutno se ne slazem sa tim da je imao toliko losih gala da je zasluzio da bude nominovan pre nekih drugih.

:ok: Tako je... svima fali kulture... Danijel je prvi... a drugi će da dođu na redz:dm5:

Back