Star Academy iliti Operacija Trijumf

Daj boze da sutra ispadne Vukashin .. nenormalno je dosadan i stalno ima potrebu da se svadja i pravda neke svoje postupke,sem toga odvratno peva,ne svidja mi se njegov glas uopshte...
Sajko jeste ochajno pevao na poslednjoj gali,ali u principu nije losh...

mada vishe me nishta ne moze chuditi s obzirom da je Vukashin izbacio Djordja :dash:

Tog retarda očigledno neko gura do finala a možda i do pobjede.
Ima dobar glas ali mu to ništa ne vrijedi sutra kada se nađe negdje na koncertu. On jednostavno nije u stanju otpjevati više od dvije pjesme 'u paketu'. Koncert od dva sata - o tome može samo da sanja. Ok, može on snimiti CD, i to jako dobar, ali od toga nema para.
A ponašanje mu je čisto glumatanje. Razmislite o ovome: koliko vas bi duže trpilo takvo ponašanje u stvarnom životu i koliko bi neko takav opstao na ulici/u društvu. U mom gradu vjerovatno bi ubrzo završio u bolnici, polomljenih kostiju. Ali, u OT on je zaštićena vrsta pa radi šta hoće.
Ono što radi ostalim studentima je čisto provociranje s ciljem da naivnima pokaže kako je 'gotivan' i 'cool', kako bi glasali za njega. Drugi cilj mu je da izazove kod ostalih takvu reakciju zbog koje bi bili izbačeni.
Baš mi je drago što je kažnjen neodlaskom na žurku.

A sad malo o žiriju.
Postalo je očigledno i najvećim budalama da oni rade po diktatu produkcije i da njihove tzv. nominacije nemaju veze s zdravim mozgom. Još jednom se pokazalo da se parama svako može kupiti, pa i takva imena kao što su Tonči i Ismeta. Baš me zanima (ali to nikada nećemo saznati) pošto su oni prodali svoj obraz. Kad se samo sjetim Tončijeve izjave za Danijela: "Publika te ne voli ali mi (žiri? produkcija?) te volimo". Zaboravio je (namjerno) da nekoga zvijezdom ne pravi ni žiri ni produkcija nego publika.
Ne postoje nikakvi kriteriji u onome što oni rade. Nominuju one za koje i sami kažu da su imali odličan nastup, a poštede one koji su na istoj Gali pjevali očajno. I to se stalno ponavlja, iz Gale u Galu.
Direktiva produkcije postaje očigledna: u finalu se mora naći po jedan iz svake republike. Tako, vode nas prema finalu u kome će biti Danijel, Igor, Aleksandar, Adnan i Nina. Na sledećoj Gali očekujem da iz nekog razloga svi budu nominovani i da 29.12. ispadnu dva učesnika: Ana i onaj ko preostane poslije Gale 22.12. - Vukašin ili Sonja.
Pošto više nema spašavanja glasovima gledalaca, u igri će biti i Aleksandar.
Kad već pomenuh telefonsko glasanje: Mislite li da su oni podaci koje objavljuju tačni? Kako mi to možemo provjeriti? Kako iko to može provjeriti?
NIKAKO!
Sve je to jedna velika namještaljka u kojoj je nekome u produkciji Emotion već sve poznato. Ne treba se tome čuditi - u igri su velike pare (koliko znam, cijeli projekat košta 7 miliona eura) i tu se ništa ne prepušta slučaju.

e ljudi ja idem na ovu sad galu u ponedeljak!!!!
jedva cekam!!! :D :D :D :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
bacicu jednog medicu..... :lol: ali neznam kome naj verovatnije nini ;)
sta mislite ko ce ispasti? ja mislim da ce ispasti vukasin posto je on ipak dosta
puta bio nominovan.....ali to valjda nema nikakve veze , ja se nadam da ce on ispasti poceo je bas da me nervira :dash: verovatno zato sto je bio nominovan sa dva moja omiljena studenta i nije ispao....:lol: to su djole i sajko :( nadam se da cu ih barem videti u publici ;)

Na du*e smo pale i sestra i ja kad je ovo bilo. Ovamo se d*ka u kuci na sve zive i prica kako ce da se zeni kad izadje, a ovamo place za mamom......debil.
I uopste mi nije bilo jasno kad su posle napali Miku za ono sto je rekla, bila je skroz u pravu. Jedino bi svoju kevu mogao da ozeni.

Bitno je da su nominovani Vukasin i Igor,a nije Adni (folker) z:hm:

To je bila cista politika studenata i s te strane sam se jako razocarala u Anu:thumbdown: Glasala je za Adnana a i ona i Nina su se najvise druzile upravo sa Igorom. Uvidevsi da im je on najveca konkurencija isle su po principu-ajmo za najmanju. Jos se posle Ana pravda Igoru u stilu "Zbrzali su me to mi je prvo palo na pamet"-jaaaaaaaaaaaaadno:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

To je bila cista politika studenata i s te strane sam se jako razocarala u Anu:thumbdown: Glasala je za Adnana a i ona i Nina su se najvise druzile upravo sa Igorom. Uvidevsi da im je on najveca konkurencija isle su po principu-ajmo za najmanju. Jos se posle Ana pravda Igoru u stilu "Zbrzali su me to mi je prvo palo na pamet"-jaaaaaaaaaaaaadno:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Pa šta ako je Igor nominovan .... konačno da i njega vidimo na onoj strani, s obzirom da se on već ponaša kao da je San Remo njegova sledeća stanica ..... Imao je Igor bezbroj falševa, ali isto tako je i bio zaštićen kao beli medved.

Žao mi ga je, samo sa te strane, što je sinoć ubedljivo bio bolji od svih ..... ali u nekoliko prethodnih gala je zaslužio nominaciju, tako da je moralo njegovo kolo sreće malo da se okrene.

A što se taktike studenata tiče ..... oni je imaju od samog početka, to je jasno ..... tako da ko se sa kim družio i nije mnogo važno .... važno je ono što se oni dogovore u trenutku.

Back