Star Academy iliti Operacija Trijumf

Meni malo žao Paunovića ..... tim stalnim nominovanjem su o njemu stvorili predrasudu ''u narodu'' da ne ume da peva i nema kvaliteta ..... a dečko ima tako lep glas i činimi se da se najviše trudio od svih .....

Upravo tako.
A bila sam prakticno besna (kao da imam 10 godina) kada su mu na jednoj Gali prakticno rekli - Mogu da te spase svaki put, svaki put cemo te nominovati. I isteracemo svoje.
Ne bukvalno tako, ali ja sam to tako sebi prevela, tako sam shvatila.
Debili bezobrazni.

Poslednja izmena:
Prvo Đole,sad Nikola,za njih dvoje sam navijala,sad je Vukašin nominovan.Ajde Nikola da kažeš i ne peva tako sjajno,ali Vukašin ako ispadne stvarno neće biti u redu!!!On je jedan od najboljih,može da peva sve stilove...A Sajko se provlači zato što su svi zaljubljeni u njega....

Slazem se sa ovim. Sajko je tamo naj slabiji, prolazi na lepe oci.
Najbolji su Igor, Aleksandar i Vukasin...
Steta za Nikolu, Djordja....
Ziri su svi takvi debili...

ma nije fer da direktor stalno spasava Anu.......i on covek ima svog favorita,nije fer da on spasava nekog ukucana...spasavace svoje favorite ili ono sto odgovara produkciji.............eh sad,smatram da na akademiji ima gorih od Nikole........

Paaa, ne bih da se ponavljam, vec rekoh i obrazlozih na pdf Muzika, al ajde kad smo do toga dosli i ovde.. - Dragic, bre, hoce da kresne Anu.

Nikako. Ukopace je Britney kao sto je i Beyonce.

Suvise je brza pesma za nju, jos ako bude imala i koreografiju (a sigurno hoce) pa ce morati da djuska i peva..... ufff. nek joj je bog upomoci

Pa da, na to sam i mislio.

Uvek Ani Beyonce,Britney,Pink i neke pesmice koje i one retko kad pevaju uzivo.To nikad ni na sta ne lici. Tako npr. ni na sta nije licio Danijelov 'Sexy back' :confused:

Back