Star Academy iliti Operacija Trijumf

Igorm mi inace nije simpatican ali je potpuno ok odreagovao u toj situaciji.
Nije to samo jedna noc.
Danijel skoro svaku noc ulazi u sobu kasno, vecito nesto toroce i svi momci su se vec par puta pre ovoga zalili pajevicu da ne mogu da spavaju od Danijela.
Pajevic je taj koji je njima jednom u sali rekao " Pa vi mu ne dajte da udje".
Od jedne obicne shale ( stavljanje kreveta na vrata) napravili su scenu i sada je Danijel opet ispao sirotan i zrtva.
Boze nisam ocekivala da ce mi ikada neko koga ne poznajem licno moci biti toliko toliko odvratan

:eek: :rotf: :besna:

Ti izgleda ne pratiš LS. Danijel je pokušao da uđe i oni mu nisu dali i onda su se predvođeni Smrdašinom slatko smejali. Posle par pokušaja Danijel odlazi u slušaonicu i traži pomoć. Režija obaveštava studente da je to protiv pravila akademije i oni sklanjaju krevet i zovu ga : "uđi smrade" :roll: :(.

U dnevnom p je to pušteno da izgleda kao da traje 2 s a trajalo je bar 10 puta duže.

:eek: :rotf: :besna:

Ti izgleda ne pratiš LS. Danijel je pokušao da uđe i oni mu nisu dali i onda su se predvođeni Smrdašinom slatko smejali. Posle par pokušaja Danijel odlazi u slušaonicu i traži pomoć. Režija obaveštava studente da je to protiv pravila akademije i oni sklanjaju krevet i zovu ga : "uđi smrade" :roll: :(.

U dnevnom p je to pušteno da izgleda kao da traje 2 s a trajalo je bar 10 puta duže.

No, nemojmo se voditi subjektivnoscu.
Znamo svi da volis Danijela ali ne moramo se praviti da je Danijel uvek i jedina zrtva.
Siroma mali.

hmm..to je taaako glup razlog,ali dobro..mislim ona je ok,ali ima mnoooogo boljih pevaca od nje..ali sta ces..:roll:

e meni je to za Danijela bas smesno bilo..gotivim je i njega,al bas mi je bilo smesno,i ono kad mu je Nikola lupao u poklopac iznad glave..:)
Meni je ipak smesnije sto je Daniejl sve iskulirao i nastavio da spava tako da Nikola nista nije postigao.

hmm..to je taaako glup razlog,ali dobro..mislim ona je ok,ali ima mnoooogo boljih pevaca od nje..ali sta ces..:roll:

e meni je to za Danijela bas smesno bilo..gotivim je i njega,al bas mi je bilo smesno,i ono kad mu je Nikola lupao u poklopac iznad glave..:)

Jeste glup razlog, ja bih je odavno poslao kući, ali onda gledaoci iz CG ne bi pratili sou... sve je to biznis...

Znamo svi da volis Danijela ali ne moramo se praviti da je Danijel uvek i jedina zrtva.
Siroma mali.

Odgovor sličan tvom :

Znamo svi da ne volis Danijela ali ne moramo se praviti da je Danijel uvek i jedini krivac.
Skot mali.

:mrgreen:

Ja Danijela volim zbog glasa, a zbog ponašanja ...........teško.... :confused:

Kako vam se činio koncert ''Niko kao ja''?

Meni su se najviše dopali Ana i Nikola - njihova pesma mi je onako cool skroz .... NInina takodje.

... i kako vam se čini test inteligencije? ... dakle .... toliko gluposti na jednom mestu čula nisam .... da niko od njih nije ni na jedno pitanje tačno odgovorio - da oni toliko ne slušaju pitanja ... pa to je čudo.

Kako vam se činio koncert ''Niko kao ja''?

Meni su se najviše dopali Ana i Nikola - njihova pesma mi je onako cool skroz .... NInina takodje.

... i kako vam se čini test inteligencije? ... dakle .... toliko gluposti na jednom mestu čula nisam .... da niko od njih nije ni na jedno pitanje tačno odgovorio - da oni toliko ne slušaju pitanja ... pa to je čudo.

slazem se..sto se tice testa to je trenutak a oni nisu pazljivo slusali....adnan je na 1pitanje tacno odgovorio...............

Odgovor sličan tvom :

Znamo svi da ne volis Danijela ali ne moramo se praviti da je Danijel uvek i jedini krivac.
Skot mali.

:mrgreen:

Ja Danijela volim zbog glasa, a zbog ponašanja ...........teško.... :confused:

pa koliko sam primetila svi misle slicno kao lose se ponasa,neuredan,voli da se svadja(za bilo kog studenta) i kao treba da ispadne pa ja koliko znam ovo je OPERACIJA TRIJUMF a ne VELIKI BRAT.....pobednik OT snima plocu a Vb dobije novac i the end.....znaci najvazniji je glas...ma koliko je (pr.)Danijel bezobrazan ili me nervira ne bih volela da ispadne jer peva super......:aha:

Back