Stap ili sargarepa

Jary

Elita
Poruka
15.478
Posto i ovima nestalo para ponovo novi udar na dzepove obicnih ljudi .TV taxa ,taxa na radio u kolima , enormno povecanje novcanih kazni u saobracaju itd.Zauzvrat imamo sta? vozis auto zaustavi te patrola pali svetlo ,gasi bla ,bla i"Neradi vam rikverc svetlo" 2000.din! Znaci ne ucinis prekrsaj oni te zaustave i traze prekrsaj??? Pa sta se promenilo ,kome je bolje da li neko zna kuda sve ovo vodi .Kolika je stvarna inflacija ako od 600 i 1000 din odu kazne na 1000 ,5000,25000.?
 
A posebno mesto zauzima glupava izjava nekog levatora-načelnika-nekog-ministarstva, koji kaže "Ove nove kazne će biti preventiva..." Do sad su mi uzimali po 600 dinara da me puste, od sada ću morati hiljadarku da nosim u pripravnosti #$*******mjku!/&*?=(&E$
 
Да не знају шта раде говори нам пропис који ће да уведу: СВЕТЛА (фарови) НА АУТОМОБИЛУ МОРАЈУ УПАЉЕНА И ДАЊУ И НОЋУ!
Пошто наши законодавци раде по принципу "видела жаба да се кују коњи, па дигла ноге", не знају да тај пропис важи само у земљама које имају поларне ноћи (Скандинавске земље), јер је тако практичније: у зимском периоду дана готово и да нема, имате пар сати нечега што подсећа на сумрак.
Дакле, неки геније (има четири, уместо три електрона у глави, колики је просек) је приметио да су неким гастарбајтерима упаљена светла дању. Прво је то окарактерисао као чист безобразлук, обест, или курчење, али како је увидео да се не ради о усамљеном случају, схватио је да је то некакав пропис тамо у ЕУ. А ако је пропис, то значи да морамо да га усвојимо да би нас примили у своје друштво. Речено - учињено!
 
ma da, mame im ga pokvarene, zamisli, sad cemo morati da vozimo kola sa ispravnim kocnicama i svetlima....ko ih smisli samo...a taman sam mislio da necu morati da stavljam i cetvrti tocak na kola....
 

Back
Top