A i ti bi mogao da najpre ponudiš odgovore na svoja pitanja, prosto da bi pričali
pa, indikativno je da su samo sveti ustali - ja sam kod apostola Pavla naucio da se on trudi da dostigne u vaskrsenje, ne kao da je vec dostigao [kada je to govorio, pisao, Flilipljanima, ne Timoteju, omasio sam na svom sajtu koja je poslanica]
| Filibljanima 3,11 | Da bih, kako dostigao u vaskrsenije mrtvijeh; |
| Filibljanima 3,12 | Ne kao da već dostigoh ili se već savrših, nego tjeram ne bih li dostigao kao što me dostiže Hristos Isus. |
sta mi iz ovoga zakljucujemo, ako znamo da ce neki biti vaskrsnuti za zivot, a neki za sud?
ja ne sudim nikome, rece Hristos; pa, u koje svrhe onda vaskrsavati one koji idu potom na vecne muke?
i sam Pavle kaze da nastoji da DOSTIGNE U VASKRSENJE
Luka 20,35-36 A koji se udostojiše dobiti onaj vek i vaskrsenje iz mrtvih,...
sada je vec potpuno jasno da ima onih koji se
nece udostojiti, koji
nece dostici u vaskrsenje, a i zasto bi, za sud?
na drugoj strani, vec sam ti rekao da pazis na Irodov kvasac, jer je zlovera da zagovaramo FAZNO VASKRSENJE, prvo najdostojnih, pa dokle stignemo! [i, izvinices me za citate koje si ponudio, sto ih ne komentarisem, od ''otaca'', vise od polovine su bili jeretici].
inace, eto, sada je jasno odakle piscu laznog otkrivenja FAZNO, prvo vaskrsenje svetih, ali nezigosanih sa 666, po njemu, pa potom, za 1000 godina svih ostalih - ja tako necu da ucim, a ovi
sveti [vec dostojni 100%] koje je Hristos izveo iz ada, pa zar je trebao da ih ostavi kada je vec bio tamo, i sam usmrcen? da nije neko ljubomoran na te svete?
i opet
Luka 20,35-36 A koji se udostojiše dobiti onaj vek i vaskrsenje iz mrtvih, niti se žene niti udaju, jer više ne mogu umreti, jer su kao andjeli, i sinovi su Božiji kada su sinovi vaskrsenja
nikakav zig zveri 666 oni nisu izbegavali, odbijali, nikakve budalastine