Koliko vidim a dosada se pokazalo na bezbroj primera u ovoj vojcsi ne vaze ista pravila svuda,ili se drugacije citaju ili se drugacije tumace ili to rade samo pojedinci koji sebi daju za pravo da budu pravnici i tumaci zakona.......
To sto ce biti organizovana ishrana pada u startu u vodu,jer ce vrlo brzo poceti one derikoze koje i sada nazovi rade po kantinama da ubacuju nesto svoje i da deru sa cenama,a kada im dodje kontrola bog zna kako .....
Tako bi i sa kafom,spustise je jedno vreme na 5 din,a sada je prodaju za 20 din.koliko znamo kafa na trzistu nije poskupela 3 puta.Ubacise palacinke na svoju ruku i pocese sa 10 din po komadu a sada digli na 15 din,da bar ima nesto u njima da se zovu palacinke....Odes po lepinju a on te zahebava kao ne moze da proda samo lepinju nego moras i salamu da kupis....
Tako ti je i sa tumacenjem nazovi naredbe o prestanku ishrane.Kad je budes video svojim ocima,onda veruj da je tako,dotle dok ti govore da ce biti organizovano u kantini zapitaj se koliki je udeo radnika u kantini i intendanta u celoj prici....
Elem ja se i dalje hranim na vec pomenuti i ustaljeni nacin i niko mi nista nije zabranio niti je pomenuo da je stigla naredba.Ono jest pominje se mogucnost da ta prica zazivi,ali mi je malo trulo da postoji takva naredba a da se intendant oglusuje o nju.
A mozda ne radimo u istoj vojcsi?