strumffirer
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
ovih 50 000 jednokratne pomoci, hoce li to biti svaki mesec?
Svasta pitas, pa podrazumeva se samo dok neprodju izbori tj. dok ne postanem predsednik:rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovih 50 000 jednokratne pomoci, hoce li to biti svaki mesec?
Ovo sa UTS mi nikako nije jasno!!A sta sa onim ljudima tj.porodicama koje zive u sluzbenim stanovima,garsonjerama i koje nemaju pravo na UTS ? Njima nema 240 meseci poklona??:shock:
Najvise mu vuce minuli rad,e sad ako znas tacnu definiciju sta je minuli rad i kako se primenjuje u neprivrednim delatnostima,siguran sam da ces doci do ispravne cifre,tj.da mu je plata takva po zakonu,mislim da postoji jos neki koeficijent sa kojim se minuli rad mnozi ali ne mogu da se setim,a takodje moras imati u vidu da se on sigurno jedne polovine plate odrice u humanitarne svrhe,jer to su ipak posteni ljudi,mislim pogledaj imovinsku kartu Mladjana,pa covek jos malo nece imati sta da jede,ipak smo mi u boljoj poziciji.

Da li neko zna sta je sa toplim obrokom i regresom-da li ce se placati?
Pozdrav svim na forumu,
Poluzvanična informacija, 90 dinara topli obrok poi radnom danu i 40000 dinara regres koji se isplaćuje mesečno

A sto gledas to bedno gradjanstvo. Sta je sa onima koji su zauzeli nas srednji stalezA sta ti ocekujes? JNA standard? Pa jel vidis gde nam je gradjanstvo? Koliko je ljudi bez posla a koliko prima minimalac? I ja bih voleo da imam vecu platu ali ponekad treba gledati i narod kako zivi a ne samo sebe!
Neka daju 30% ucesca za stan u BG i hebe mi se za dug i za sve ostalo!
Koliki stan sleduje ozenjenog bez dece?
DA LI ZNA NEKO KAD SU UVEDENI CIVILI U VOJSCI?

A sto gledas to bedno gradjanstvo. Sta je sa onima koji su zauzeli nas srednji stalez
(kako kaze Dinkic on je srednji stalez) Ako smo svi u tranziciji onda svi jedemo kupus a ispalo je 50% jede kupus 50% meso u proseku svi jedemo sarmu. JNA je bila zakon
A kako ga guverner Jelasic prima kad je ukunutNema ga kolega. Ne postoji ni u Zakonu o radu. Ukinut od o1.01.2006.godine.
Kad je ukinuta konjica

Ma tako je komunjaro ja te podrzavamPovlacim Pravilnik. Ne podnosim kritike. To mi je ostala navika iz vremena SK.
Ja mislim da nemas ali sve trba dobro rastumaciti a to kolko vidim nema ni u jednoj komandi.NIKO DA KAZE IMAJU LI CIVILI PRAVO NA UTS .