EiPeD
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Ajde sad kaži da je zvanično imaš 10% od mene.Pozdrav svim na forumu,
Poluzvanična informacija, 90 dinara topli obrok poi radnom danu i 40000 dinara regres koji se isplaćuje mesečno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde sad kaži da je zvanično imaš 10% od mene.Pozdrav svim na forumu,
Poluzvanična informacija, 90 dinara topli obrok poi radnom danu i 40000 dinara regres koji se isplaćuje mesečno
Pa kažem ti ja mečku da rodiš dok nešto dokažeš ali zato kad treba da te kazne odmah znaju sve. Nema više civila samo vojni sluđenici i nameštenici.Pa gde su ti skolovani personalci !
Lepo im po kancelarijama ubise se od posla!

sve sam to prosaoPosle GL(grlice).CL(crvici).CLuVJ,CL u VSCG ,CL u VS POSTADOSMO VO jni sludjenici i namestenici![]()
niko ne govori o civilima, da li i oni imaju prava na UTS??:shock:
Vojni namestenici,oni dobijaju vojne namestene stanove,tako sto im se preko veze namesti da dobiju stan,a da bi BIJO namestenik e.................treba ucit skolu ali ne svakakvu vec samo onu za namestanje,te skole drze sve partije od opozicije do pozicije kao i postavljeni feudalci aktuelnog feudalnog drustva,a takodje i bivsi feudalci,oni drze privatne skole za namestanje,a i ovi kad postanu bivsi onda ce i oni otvoriti privatne skole za namestanje i tako to ide...........................
Ajde sad kaži da je zvanično imaš 10% od mene.
Murija bar ima pravo na protestnu setnju, a mi nemamo pravo ni na protestnu patnju.

Mozemo i mi da organizujemo mars do vlade ili suda,nece to biti strajk,protest nego planska aktivnost.![]()
Murija bar ima pravo na protestnu setnju, a mi nemamo pravo ni na protestnu patnju.