stanovi i plate

J... ga :( bar smo se malo nadali da će nešto biti, ali na kraju "ONI" uvek ... čak su i platu pomerili na 06.03.:confused:

Ma samo zdravlje, budimo i dalje optimisti:lol: (iako nećemo imati šta da jedemo jer sve dajemo i plaćamo gazdama:x)

Udruzenje vojnih penzionera dodeljuje po 5kg marmelade,maslaca,masti,zatim kilo soli,kilo brasna i pola litre ulja od humanitarne pomoci UN i EU da bi se imalo sta jesti do 6 marta,tako da vidite nije NATO surov,brine o svima nama i aktivni imaju pravo na ovaj prehrambeni dodatak,samo u svojoj jedinici preko personalca i intendanta popune obrazac i odu u magacin ishrane i podignu sledovanje,naravno odbice im se od iduce plate,jer jos nemaju sindikat,nas penzose finansiraju nevladine organizacije za zastitu prava zivotinja pod vodjstvom Brizit Bardo,a i premijer voli macke,pa smo za sada malo u boljoj poziciji sto se tice dzema od aktivnih.

Nesto se suska o resavanju stambenih pitanja! Zna li neko nesto o tome? Neke dve varijante, da nam daju pare za ucesce u kreditu na osnovu staza pa da otplacujemo (od uts-a)... ili jednokratno ceo iznos na osnovu sledujuce kvadrature za kupovinu (ukidanje uts).

Nesto se suska o resavanju stambenih pitanja! Zna li neko nesto o tome? Neke dve varijante, da nam daju pare za ucesce u kreditu na osnovu staza pa da otplacujemo (od uts-a)... ili jednokratno ceo iznos na osnovu sledujuce kvadrature za kupovinu (ukidanje uts).
Pravilnik o putnim i drugim troskovima bi trebalo da se donese do kraja marta,a ujedno ce biti regulisan i nacin uzimanja kredita posto je u budzetu vec odvojeno milijardu dinara za subvencionisanje stambenih kredita pripadnika VS.Vojska bi trebalo da sklopi ugovor sa nekom bankom koja bi sve to finansirala pod nesto povoljnijim uslovima.Sve to zvuci lepo ali samo u slucaju da ostaje uts za otplatu rate,u suprotnom i nema bas nekog smisla.

Da li vam je objasnio zasto su i dnevnice smanjene?

Koliko znam dnevnica je i dalje 2200 u KZB-u,dok je sluzbena povecana na 2147 (otprilike),stim sto je kao obecao da ce se ova u KZB-u povecati i biti otprilike u odnosu sa sluzbenom 1:1,5 kao dosad nisu bile vezane jedna sa drugom,i da je vec neko tamo rekao evo jos 500 din. ovima u KZB-u kada je bila sluzbena dnevnic 1700 ili nesto tako.

90 dana je rok da vlada donese odluku,kad,kako i na koliko rata ce to iseckati,za sada znam da ce placati razliku mesec za mesec vrednost boda,sto znaci tek kad se zavrsi mart nesto preciznije ce se znati,a koko su krenuli da se glodju oko nacionalnih interesa ne bi me cudilo da taj rok produze,Kosovo za fotelju,njihov je slogan.

Ljudi neznam sta da vam kažem, ovo šta nam rade već je odovno preško granice bezobrazluka i bez problema može da se podvede pod par krivičnih djela iz KZ RS. Nema nam druge nego da se pod hitno formira sindikat.

Kao sto mi je moj guru (zastavnik koji me spremao da preuzmem dužnost od njega kad ode u penziju) milion puta ponovio "Čitanje zakona je strašno dosadno, ali izuzetno korisno".

Back