V_U_Y_K_E
Početnik
- Poruka
- 5
ima li šta novo uvezi plata, priča se priča..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuo sam da danas ili sutra trebaju da nam uplate razliku plate za Januar.Da li neko nesto zna o tome?

nema nista od toga da ce biti cela 29, a nastaviti se 1 i 15. u pravilniku kaze da se akontacija isplacuje 15. u mesecu a ostatak na kraju meseca za PROSLI mesec
PO STAROM! MOGUCE POVECANJE VREDNOSTI BODA ALI SE KASNI SA PRAVILNIKOM O NAKNADI PUTNIH I DRUGIH TROSKOVA. DOK SE ON NE USVOJI NEMA PROMENA.
Nije PROSLI vec PROTEKLI, a to bi moglo biti za mesec koji je tek prosao.
ПРАВИЛНИКАконтација плате професионалног припадника Војске обрачунава се и исплаћује до 15. у месецу, а коначан обрачун до краја месеца за протекли месец.
О ПЛАТАМА И ДРУГИМ НОВЧАНИМ ПРИМАЊИМА ПРОФЕСИОНАЛНИХ
ПРИПАДНИКА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ
Члан 51.
Prvog u mesecu se isplacuje drugi deo za prosli mesec.da i ja sam bio u istoj nedoumici, ali ipak /na zalost/ cenim da se radi o mesecu koji predhodi mesecu u kome se isplacuje.Lepse je kad si ti u pravu, ali sam pesimista
ima li šta novo uvezi plata, priča se priča..........
Suvise se prasine giglo,oko povecanja kog nije ni bilo.Licno smatram da sve price koje trenutno kruze samo sluze da nas jos vise zalude,da na kraju necemo znati, ni sta smo primili ,.ni kada.