Nema problema drage kolege...ako mislite da sam "na zadatku" neka tako i bude....
Neka bude i da sam bezbednjak.....
A mozda sam i ministar licno...

Neka bude i da sam bezbednjak.....
A mozda sam i ministar licno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sobzirom da volis da budes blizak sa ovima na vrhu nadam se da im prenosis i nase postove inace od tebe nikakve koristi. Dok nam takvi sa vezama na vrhu prenose informacije umesto nekog ko za to prima platu ne treba da nam daju ni ovo sto dobijamo. Ili si ti mozda po zadatku na ovom postu. Inace za sve zainteresovane plata je 21.
 ) "ubaceni element" ja cu vrlo rado prestati i da dolazim na ovaj forum i prestati da dajem ikakve informacije...Imam i imacu ih za sebe...a ja sam sebi ipak najbitniji....ionako ako neko ko treba da vidi ovo vidi...znace i ko sam ja...a onda mi nece biti lepo...mozda je bolje da cutim dalje ????
 ) "ubaceni element" ja cu vrlo rado prestati i da dolazim na ovaj forum i prestati da dajem ikakve informacije...Imam i imacu ih za sebe...a ja sam sebi ipak najbitniji....ionako ako neko ko treba da vidi ovo vidi...znace i ko sam ja...a onda mi nece biti lepo...mozda je bolje da cutim dalje ???? 

Sobzirom da volis da budes blizak sa ovima na vrhu nadam se da im prenosis i nase postove inace od tebe nikakve koristi. Dok nam takvi sa vezama na vrhu prenose informacije umesto nekog ko za to prima platu ne treba da nam daju ni ovo sto dobijamo. Ili si ti mozda po zadatku na ovom postu. Inace za sve zainteresovane plata je 21.
ledeni,varas se,da od pocetka pratis sta covek pise nebi ovako reagovao!!!Inace to da je plata 21. sam i ja cuo danas od coveka koji mi je poprilicno siguran(98%).....
Kao prvo...ledeni....ne moras da koristis takve reci "sobzirom da volim" ...jer ja nisam slihtara i ne mora da znaci da "volim" da budem sa njima...ali moram jer mi je takav posao.
Kao drugo ne brini...preneo sam im i vase postove...a da li ce shvatiti, pronaci na netu i procitati...mene se savrseno ne tice...ja nisam niti nacelnik odeljenja za pracenje elektronskih medija...niti radim u tom odeljenju....Neka to radi onaj koji prima platu (krvavu) za to...Inace...zasto bi trebala da postoji korist od mene bilo kome ??????
A kao trece ako mislite da sam (cuj..odkud paranoja medju vojnim licima) "ubaceni element" ja cu vrlo rado prestati i da dolazim na ovaj forum i prestati da dajem ikakve informacije...Imam i imacu ih za sebe...a ja sam sebi ipak najbitniji....ionako ako neko ko treba da vidi ovo vidi...znace i ko sam ja...a onda mi nece biti lepo...mozda je bolje da cutim dalje ????
Vidis dao si mi odlicnu ideju...preporucicu da neko po zadatku prati ovaj post

] ,
] ,
kakve plate vi ocete kad se kosovo osamostaljuje ,a vi nista ne radite?
pogledajte se gubitnici svi vas ismevaju i rade sta hoce....
za gubitak kosova nema plate sledecih 500 godina!
pa sta ce nam vojska uopste?
da cuva rezim i izlazi sa tenkovima po ulicama berograda u slucaju izvesnih "problema" ca narodom?

Koji je e-mail ili telefon ministra odbrane?
Hocu da mu posaljem brojeve telefona mog gazde i banke da im on licno kaze da je slagao na televiziji za povisicu jer meni ne veruju kad kazem da ministar laze!
DRAGANE, DAJ OSTAVKU!!!
(ja ti vise ne verujem da nam zelis dobro)
alo bre, ne dajte da vas kiza pali. on je brat po oruzju ovde odavno, nego samo opipava pusl a u istim je g...nima kao i mi.