stanovi i plate

pozdrav za sve nase mlade i vrhunske kadrove...
blizu si, bio sam u centar za obuku krivinohvataca 99te vezza pri pvo
[to znaci Protivnicki Vrhunski Obavestajac :D:D :D] ,
[radio-relejac]...

A gde si to bio,majke ti???Mozda sam te negde tesio te 1999.dok su bombe padale okolo a ti se sakrio u musju rupu i rukavom od SMB uniforme brisao sline i suze......Hajde,bas reci u kom si to mestu bio da te priupitam za par ljudi???????:dontunderstand::dontunderstand:

a ha ha ha ha lako je tebi Tarzane,ubijas dnevnice pa ti plata ne treba!!!!Pricao mi mile kako kicmu polomi na silnim zadatcima:lol:
salim se druze,ne zameri

Slobodno mu reci da kad ga budem video ima da prodje ko prase u Teheranu! Ma gde su mladi tu je i sala! Jes da meni pare ne trebaju trenutno al imam zenu kuci, treba i ona valjda da jede! Ili mozda i ne mora svaki dan, ne znam kako je to regulisano novim zakonom i ostalim pravilima!:mrgreen:

http://www.thepetitionsite.com/petition/905791187
KiZo kad već toliko pljuješ po nama , a pominješ kosovo, uradi jednu lepu stvar idi na ovaj sajt i potpiši se ako ti je iole stalo do ove zemlje!
Poziv važi za sve učesnike foruma ukoliko žele da daju svoj doprinos glasanjem za ostanak Kosova u Srbiji.Peticiju je pokrenuo jedan član američkog senata, pa ko voli nek izvoli.:ok:

e,ne mogu da verujem bas sam taj sajt trazio sinoc pa mi izbacio gugl hiljadu linkova, hvala zaco. :P

Slobodno mu reci da kad ga budem video ima da prodje ko prase u Teheranu! Ma gde su mladi tu je i sala! Jes da meni pare ne trebaju trenutno al imam zenu kuci, treba i ona valjda da jede! Ili mozda i ne mora svaki dan, ne znam kako je to regulisano novim zakonom i ostalim pravilima!:mrgreen:

Nema nista u novom zakonu o tome ali je donesen akt o sprecavanju gojaznosti kod supruga vojnih lica koji kaze da im se ne treba davati svaki dan da jedu DA IM NEBI PRESLO U NAVIKU ha ha ha.....Za decu nista ne pise,mislim da njima smemo da dajemo hranu svakoga dana i to cak sa dopunom br. 2!!!!:rotf:

Nema nista u novom zakonu o tome ali je donesen akt o sprecavanju gojaznosti kod supruga vojnih lica koji kaze da im se ne treba davati svaki dan da jedu DA IM NEBI PRESLO U NAVIKU ha ha ha.....Za decu nista ne pise,mislim da njima smemo da dajemo hranu svakoga dana i to cak sa dopunom br. 2!!!!:rotf:

:mrgreen: :arrow: :shock: :arrow: :twisted:

Ja jos nemam dece pa sam se vise koncentrisao na ove odredbe o suprugama! Ne znam kako da joj saopstim te nove odredbe zakona!8-)

SETITE SE ZAKLETVE KOJU SMO DALI KADA SMO SE ZAPOSLILI U VOJSCI, PA RAZMISLITE REALNO DA LI MI I DALJE TREBAMO DA POSTOJIMO POSLE 17.02.2008 A MI TRAZIMO PLATU, ZA STA?
STA VISE NAROD DA OCEKUJE OD NAS, NASA DECA, BRACA, SESTRE, PRIJATELJI, DRUGOVI

MISLIM DA SE STIDIM

djollleee,

nemoj mesati svoje i raspolozenje vojske sa naredjenjima i nacinom upotrebe vojske!
Zna se ko komanduje i kako, sta bude trebalo radicemo! Ipak se ova drzava zasniva na principima demokratije i civilne kontrole vojske, a tako i treba da ostane!
Jedno su moja osecanja a drugo je posao! Otac mi sa Kosova, zenini roditelji s Kosova! Pa sta mi treba vise! I ovo ne treba da stoji u ovoj temi!
A ja ipak radim za platu na kraju meseca! Kad bude bilo poslanike sramota da primaju platu, koji u politickim krizama i treba da odlucuju, tada cu i ja odbiti platu!

Ovo nije mesto gde treba da dolazi do ovakvih prepucavanja,dakle cenjene kolege otvorite novu temu pod nazivom DODJI DA TI SE NAJEBEM KEVE
pa tamo praznite vasu najezdu adrenalina,patriotizma,ogorcenosti itd.

djoleee

Mi smo tamo gde treba da budemo i ostaćemo tu dok god se drugačije ne naredi! Što je rekao kolega despot stefan ne mešaj lična osećanja u sve to ipak smo kakvi takvi profesionalci i moramo se shodno tome i ponašati i zato glavu gore:wink:

Idi ,bre pi pivo i budi tamo gde treba da budes i ostani dok se drugacije ne naredi i zato glavu
dole.....

Back