stanovi i plate

Pošto se moje poruke proveravaju do prvih deset, očigledno da informacije kasne! Bez obzira, po stoti put.... plata 21.02. inf. iz "pouzdanih" izvora! ( retko mi je doušnik pogrešio) Nadam se da ćete ovu informaciju dobiti do uplate.

Nazalost nemam...tacnije imam nekoliko...a koja je tacna ni sam vise ne znam......imao sam tvrdnje sa visokih polozaja da ce plata definitivno biti juce ili danas....tj ne tvrdnje vec obecanja....jer je Sutanovac naredio da mora da bude uplata kako znaju i umeju (znaci jos uvek cekamo da vidimo da li ce igrom slucaja da legne danas....a ako legne znaci da me nisu lagali)
Druga informacija koju sam cuo je iz RC MO i tamo su mi rekli da ce da bude 22...
A pojavila se i treca informacija koja ide po MO i koja kaze da ce uplata da bude 18 u ponedeljak....

Tako da ima informacija iz kabineta, iz RC-a i kuloarske price....videcemo koja ce da pobedi :D
A vi sad izaberite onu koja vam se vise svidja :twisted:

Tako smo radili i prosle godine.........ok posto sam ja prvi na listi(18.02.2008.) da lepo napisem broj TR pa vi uplacujte,ha ha ha.........Eh kada vidim da posetilac nema informaciju o uplati onda znam da nesto debelo nije u redu...Posetioce,svaka cast za dosadasnje informacije imao si procenat od bar 98% tacnosti!!!!!!!!Samo se nadam da oni gore razmisljaju ovako>>daj da im damo platu pre proglasenja nezavisnosti Kosova pa ako se nesto desi dole da krenu iole normalni ne razmisljajuci da li kuci ostavljaju porodice bez hleba!!!

Dragane Sutanovcu,VOLIMO TE!!!!! HA HA HA HA

maverich,
hvala na pohvalama...
Sve informacije koje imam i koje cu imati uvek cu vrlo rado podeliti sa vama...
Iako usko saradjujem sa svima a posebno sa onima na vrhu, ja sam ipak deo vas i svih ovde normalnih ljudi koji rade posteno svoj posao a pritom nisu adekvatno placeni.
I zato sve svoje veze koje imam iskoristiti za blagovremeno informisanje svih nas jer svi imamo prava da znamo raznorazne stvari...koje se na kraju krajeva najvise NAS SAMIH i ticu...

Tako smo radili i prosle godine.........ok posto sam ja prvi na listi(18.02.2008.) da lepo napisem broj TR pa vi uplacujte,ha ha ha.........Eh kada vidim da posetilac nema informaciju o uplati onda znam da nesto debelo nije u redu...Posetioce,svaka cast za dosadasnje informacije imao si procenat od bar 98% tacnosti!!!!!!!!Samo se nadam da oni gore razmisljaju ovako>>daj da im damo platu pre proglasenja nezavisnosti Kosova pa ako se nesto desi dole da krenu iole normalni ne razmisljajuci da li kuci ostavljaju porodice bez hleba!!!

Dragane Sutanovcu,VOLIMO TE!!!!! HA HA HA HA

:heart:ljubi ga majka....
ono o uplatama ti je super ideja...ma rado bih ti pomogla ali nemam vise ni dinara....DOSTIGLI SMO LIMIT na kartici i tu je valjda kraj...jedino da prodam bubreg...:sad2:

E ja sam pre dve godine neredovno vracao kredit kod RAJHfeisen banke i oni su se lepo potrudili da mi ne dozvole da srljam u vise propast....Od tog dana do dana danasnjeg nisam mogao da dobijem nijednu karticu niti kredit i necu moci jos godinu dana...Jedino sto imama je taj dozvoljeni minus koji nazalost koristim do daske!!!Ubedljivo najnepovoljnija stvar na svetu-zelenasi!!!Na kraju meseca mi odbiju oko 1700 din. po pitanju zatezne,NATEZNE i ko zna kakve jos kamate...Da imam neku revolving karticu mogao bih da je otplatim za 2 godine sa po 1700 din mesecno i bio bih na nuli,ovako sam non stop u minusu...I tako vam se ja izjadah a ne rekoh nista novo sto vec i sami niste iskusili...

Prošlo je vreme Miloševića kada smo dobijali uplate i subotom:shock::shock:
Jeste li čuli dragog nam Ponoša kako priča o vojsci i platama na b92:rtfm::rtfm::rotf:
"plata vojnika po ugovoru je 20000,što nije neka plata za NS,a za jug to je odlična plata:mad::shock:

Blago nama sa njima:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

maverich,
hvala na pohvalama...
Sve informacije koje imam i koje cu imati uvek cu vrlo rado podeliti sa vama...
Iako usko saradjujem sa svima a posebno sa onima na vrhu, ja sam ipak deo vas i svih ovde normalnih ljudi koji rade posteno svoj posao a pritom nisu adekvatno placeni.
I zato sve svoje veze koje imam iskoristiti za blagovremeno informisanje svih nas jer svi imamo prava da znamo raznorazne stvari...koje se na kraju krajeva najvise NAS SAMIH i ticu...

Sobzirom da volis da budes blizak sa ovima na vrhu nadam se da im prenosis i nase postove inace od tebe nikakve koristi. Dok nam takvi sa vezama na vrhu prenose informacije umesto nekog ko za to prima platu ne treba da nam daju ni ovo sto dobijamo. Ili si ti mozda po zadatku na ovom postu. Inace za sve zainteresovane plata je 21.

Back