stanovi i plate

Sobzirom da volis da budes blizak sa ovima na vrhu nadam se da im prenosis i nase postove inace od tebe nikakve koristi. Dok nam takvi sa vezama na vrhu prenose informacije umesto nekog ko za to prima platu ne treba da nam daju ni ovo sto dobijamo. Ili si ti mozda po zadatku na ovom postu. Inace za sve zainteresovane plata je 21.

Kao prvo...ledeni....ne moras da koristis takve reci "sobzirom da volim" ...jer ja nisam slihtara i ne mora da znaci da "volim" da budem sa njima...ali moram jer mi je takav posao.
Kao drugo ne brini...preneo sam im i vase postove...a da li ce shvatiti, pronaci na netu i procitati...mene se savrseno ne tice...ja nisam niti nacelnik odeljenja za pracenje elektronskih medija...niti radim u tom odeljenju....Neka to radi onaj koji prima platu (krvavu) za to...Inace...zasto bi trebala da postoji korist od mene bilo kome ??????
A kao trece ako mislite da sam (cuj..odkud paranoja medju vojnim licima :D ) "ubaceni element" ja cu vrlo rado prestati i da dolazim na ovaj forum i prestati da dajem ikakve informacije...Imam i imacu ih za sebe...a ja sam sebi ipak najbitniji....ionako ako neko ko treba da vidi ovo vidi...znace i ko sam ja...a onda mi nece biti lepo...mozda je bolje da cutim dalje ????

Vidis dao si mi odlicnu ideju...preporucicu da neko po zadatku prati ovaj post :D :D

Vala ljudi meni je već potpuno svejedno dali je neko po zadatku ili ne, može samo u penziju da me šalju!, al pošto kažu da radim poso koji je nezamenljiv moraće da me trpe još dosta dugo!

Sobzirom da volis da budes blizak sa ovima na vrhu nadam se da im prenosis i nase postove inace od tebe nikakve koristi. Dok nam takvi sa vezama na vrhu prenose informacije umesto nekog ko za to prima platu ne treba da nam daju ni ovo sto dobijamo. Ili si ti mozda po zadatku na ovom postu. Inace za sve zainteresovane plata je 21.

ledeni,varas se,da od pocetka pratis sta covek pise nebi ovako reagovao!!!Inace to da je plata 21. sam i ja cuo danas od coveka koji mi je poprilicno siguran(98%).....

Ne provocirajte posetioca jer covek ima tacne informacije i uvek je spreman da iste podeli sa nama i do sada je bio extra korektan.

Druze nadam se da nisu uspeli da te isprovociraju i da ces nam pruzati informacije koje saznas.
pozdrav

Kao prvo...ledeni....ne moras da koristis takve reci "sobzirom da volim" ...jer ja nisam slihtara i ne mora da znaci da "volim" da budem sa njima...ali moram jer mi je takav posao.
Kao drugo ne brini...preneo sam im i vase postove...a da li ce shvatiti, pronaci na netu i procitati...mene se savrseno ne tice...ja nisam niti nacelnik odeljenja za pracenje elektronskih medija...niti radim u tom odeljenju....Neka to radi onaj koji prima platu (krvavu) za to...Inace...zasto bi trebala da postoji korist od mene bilo kome ??????
A kao trece ako mislite da sam (cuj..odkud paranoja medju vojnim licima :D ) "ubaceni element" ja cu vrlo rado prestati i da dolazim na ovaj forum i prestati da dajem ikakve informacije...Imam i imacu ih za sebe...a ja sam sebi ipak najbitniji....ionako ako neko ko treba da vidi ovo vidi...znace i ko sam ja...a onda mi nece biti lepo...mozda je bolje da cutim dalje ????

Vidis dao si mi odlicnu ideju...preporucicu da neko po zadatku prati ovaj post :D :D

Ti si jedan veliki LJIGAVAC,,

dosta ste dobijali stanove, a tek plate sto primate a ne radite nista.....
uf kako bi vas bre strpao u konjusnice i barake da zivite tu gde vam je poziv bre!
elem,zato i imamo ovde "kadar" koji dokon visi po netu ceo dan i lozi tupave klince....

Koji je e-mail ili telefon ministra odbrane?
Hocu da mu posaljem brojeve telefona mog gazde i banke da im on licno kaze da je slagao na televiziji za povisicu jer meni ne veruju kad kazem da ministar laze!
DRAGANE, DAJ OSTAVKU!!!
(ja ti vise ne verujem da nam zelis dobro)

kakve plate vi ocete kad se kosovo osamostaljuje ,a vi nista ne radite?
pogledajte se gubitnici svi vas ismevaju i rade sta hoce....
za gubitak kosova nema plate sledecih 500 godina!
pa sta ce nam vojska uopste?
da cuva rezim i izlazi sa tenkovima po ulicama berograda u slucaju izvesnih "problema" ca narodom?

Kolege mislim da imamo jednog na civilnom sluzenju vojnog roka. Pise covek postove dok ceka da se napune kible na gerijatriji. Pozdrav KiZi od profesionalnih pripadnika VS. Sada smo sigurni da nas i siroke narodne mase podrzavaju. Nece se KiZa ljutiti ako ga pitam gde je bio 1999.godine, mami ispod suknje ili u nekom centru za obuku CIA-e?

joooj,sta je to g......nima? gluperdanima?
kakvo crno hum. pravo?
jel to nesto post-humno?

e ,pazi ovo malo pre citam :D

When Hillary Clinton said, way back in New Hampshire, that Vladimir Putin "doesn't have a
soul," I figured that would be the sort of thing the Russian wouldn't be pleased about.
But when I called the foreign ministry the next day for comment, it was Orthodox
Christmas, and I let it slide.
He was asked about the remark at his press conference yesterday, however, and indeed
wasn't pleased.
The former KGB lieutenant colonel appeared to lash out at U.S. Sen. Hillary Clinton -
a leading Democratic candidate for president - when one reporter quoted her as saying that
former KGB officers have no soul:
"At a minimum, a head of state should have a head," Putin said.
http://www.politico.com/blogs/bensmith/0208/Putin_vs_Clinton.html

kakve plate vi ocete kad se kosovo osamostaljuje ,a vi nista ne radite?
pogledajte se gubitnici svi vas ismevaju i rade sta hoce....
za gubitak kosova nema plate sledecih 500 godina!
pa sta ce nam vojska uopste?
da cuva rezim i izlazi sa tenkovima po ulicama berograda u slucaju izvesnih "problema" ca narodom?

http://www.thepetitionsite.com/petition/905791187
KiZo kad već toliko pljuješ po nama , a pominješ kosovo, uradi jednu lepu stvar idi na ovaj sajt i potpiši se ako ti je iole stalo do ove zemlje!
Poziv važi za sve učesnike foruma ukoliko žele da daju svoj doprinos glasanjem za ostanak Kosova u Srbiji.Peticiju je pokrenuo jedan član američkog senata, pa ko voli nek izvoli.:ok:

Koji je e-mail ili telefon ministra odbrane?
Hocu da mu posaljem brojeve telefona mog gazde i banke da im on licno kaze da je slagao na televiziji za povisicu jer meni ne veruju kad kazem da ministar laze!
DRAGANE, DAJ OSTAVKU!!!
(ja ti vise ne verujem da nam zelis dobro)

evo ti, druze.. ebi im kevu

MINISTAR ODBRANE SRBIJE – Birčaninova 5, 11020 Beograd

ministar.odbrane@mod.gov.yu
DRŽAVNI SEKRETARI MINISTARSTVA ODBRANE – Birčaninova 5, 11020 Beograd

zoran.jeftic@mod.gov.yu

igor.jovicic@mod.gov.yu

aleksandar.miscevic@mod.gov.yu
KABINET MINISTRA ODBRANE

kabinetMO@mod.gov.yu
UPRAVA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU – Birčaninova 5, 11020 Beograd

PRES SLUŽBA MO SRBIJE

Telefon: