mshone
Aktivan član
- Poruka
- 1.396
Ovako,
Shone je u pravu povecanje je 10,29 linearno za sve. Trebalo je biti oko 17 ali ne znam zasto su ga smanjili.
Dalje pravilnik o putnim i drugim troskovima je stupio na snagu pre nekoliko dana....oko 27.03 mislim da je potpisan.
Jolly1...jeste, stambeni pravilnik je potpisan juce ili prekljuce nisam siguran. To sto se tice UTS na 240 meseci je u pravilniku o putnim i drugim troskovima. A stambeni pravilnik jos nisam dobio u ruke. Nadam se da cu ga imati sutra. A u ponedeljak najkasnije.
Inace ono sto je novina je to da ako neko uzme kredit da kupi stan na UTS dobija jos dodatnih 10%Bas su se pretrgli
Inace ono najvaznije sto se ceka je Ministarska direktiva vezana za banke.
A sto se tice ucesca za kredite....tu se svasta prica i ne bih bas da sirim neke zestoke dezinformacije....ali...ne znam kako ce to i na sta ce da ispadne.....:x
pravilnik predvidja 30% ucesca za lica bez stana. osnovica za racunanje je broj sledujucih kvadrata prema tabelama, a pare-cena izgradnje kvadrata stana u BG, primenjuje se za celu teritoriju srbije isto. UTS sleduje maks 240 meseci ili dok ne otplatis kredit. ima jos neka skala ucesca drzave i manje od 30%, ali se odnosi na lica sa neadekvatno resenim stamb. pitanjem. proucio ga ja vec.

ops: